Scutece Pampers Premium Care

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccola spune:

buna fetelor....
eu le folosesc de 1 an si 3 saptamani.....sunt super bune...in primul rand nu se irita deloc,chiar daca face diarie- apa.....de cand sunt venita in romania inca nu am gasit,dar fac tot posibilul sa dau de ele,pt ca mi-au ramas numai 20 de bucati aduse din italia...si sincer nu vreu sa le schimb....am luat de proba actve-baby dar s-a iritat toata....eu tau langa suceava...daca este cineva prin zona si ar sti unde se gasesc va rog sa-mi spuneti..pup la mamici si bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccola spune:

am scris mesajul dar nu mi-a aparut...de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui piccola

am scris mesajul dar nu mi-a aparut...de ce?

a aparut!
Multumim!

Le-am vz expuse in carrefour, deci s-a aliniat reclama cu stocul. A sosit si prima parere, buna!
Eu, inca mai astept pareri...chiar se simte diferenta?!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu le-am cumparat de la carrefour si am si primit un cadou pt asta. o paturica si o rama foto.
am sa incep sa le folosesc curand.arata ok

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am cumparat. Primele impresii: sunt mai moi cumva, mai fine si absorb bine. Imi plac.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

folosesc de o saptamana si nu o sa mai cumpar, nu-s multumita. In afara de faptul ca cica-s din bumbac si teoretic nu ar trebui sa transpire, se scamoseaza ingrozitor pielea copilului, iar in momentul in care face pipi se strange (micsoreaza) partea dintre picioare, si se uda pe pantaloni. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar materialul odata imbibat isi schimba forma. Am luat si din cele chilotel, care-s ff groase si tot asa, copilul ramane plin de scame pe burta,fund, pliurile pielii. Plus ca ( din cauza grosimii,cred) apar bubite rosii , gen iritare, care dispar dupa ce pun altceva.
dupa parerea mea, cele mai bune raman cele clasice, cu ele nu am avut deloc probleme.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Am luat si eu saptamana trecuta, si azi din nou un pachet marimea 4 (Carrefour, Cluj-Napoca).
Mi se par ok.

Nu au lasat scame pe piele in cazul nostru si dupa parerea mea par mai placute la atingere.
Noi oricum nu aveam probleme cu iritarea cine stie ce nici inainte, asa ca nu pot face o comparatie in sensul asta.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Nici mie nu mi se par cine stie ce,in plus sunt f.scumpi.Am dat pe un pachet de 50 de scutece nr.4 peste 60 ron,in conditiile in care cu banii astia luam un bax de 70 de scutece normale.Abia astept sa termin pachetul si cred ca ma reprofilez pe Libero comfort fit si chilotei,mi se par incomparabili.Dezavantajul e ca se gasesc mai greu,eu am gasit doar in Auchan-Titan,dar stau in apropiere si cumpar mai multe baxuri o data.Ce nu-mi place la Pampers premium care:sunt f.subtiri si se uda imediat,mai mult de o ora jumate nu poti lasa copilul cu ei ,caci dau pe dinafara;se scamoseaza ingrozitor si in interior dar si la exterior,fetita era plina de scame la fund;stratul acela prin care ar trebui sa treaca si scaunele moi ale copilului(cum zic in reclama) mi se pare o aiureala,senzatia mea e ca deranjeaza de fapt bebelusul,nu stiu cum sa explic ca sa ma fac inteleasa dar arata altfel decat la celelalte scutece,acest ultim strat ramane la distanta de celelalte straturi si se freaca de pielea copilului,probabil de aici rezulta si scamele.Ca sa nu ma lungesc prea mult,chiar nu merita banii,sunt mai bune Pampers active baby.Multumesc pt.informatia cu chiloteii,chiar eram tentata sa iau de proba,acum o sa renunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Acum 10 min.cand am schimbat copilul,am observat si alta chestie:stratul absorbant se dezintegrase in zeci de bucatele,parca erau niste somoioage de vata,desi nu erau mai mult de 2 ore de cand il schimbasem(asta pt ca a dormit,ca altfel trebuie sa-l schimb mai des).Sincer,nu ma asteptam sa fie chiar asa proaste noile scutece,regret ca le-am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenre

Acum 10 min.cand am schimbat copilul,am observat si alta chestie:stratul absorbant se dezintegrase in zeci de bucatele,parca erau niste somoioage de vata,desi nu erau mai mult de 2 ore de cand il schimbasem(asta pt ca a dormit,ca altfel trebuie sa-l schimb mai des).Sincer,nu ma asteptam sa fie chiar asa proaste noile scutece,regret ca le-am cumparat.

subscriu

mie mi s-a parut ca ar fi scame de plastic...ca de lipici intarit.....cine stie din ce prostii sunt facute

Mergi la inceput