Scutece Pampers Premium Care

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Si totusi cele roz gen chiloteti cu My Little Pony cum sunt comparabil cu fostele pamepers Let's Go, care sunt tot chilotei? Sau parca au mai bagat si altele chilotei? ... Am vazut in real dar in fuga, ca am luat tot ce stiam eu... mentionez ca si astea absorb mai putin ca Pampers Active, dar noi le preferam (sunt mai comode,se imbraca usor si se potrivesc perfect, mai micute, nu stau ditamai pleasca si nu aluneca in jos deloc...ma rog noi nu mai suntem bebelusi, si folosim inca spre rusinea noastra, dar riscul sa se ude e f mic ca cere sa fie schimbata oricum dupa fiecare "scapare"). Acum ma gandesc ca poate le vor scoate pe Let's Go din mom ce au bagat altele...de aia intreb...

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkie_pie spune:

Eu am inteles ca let*s go nu or sa mai existe,vor fi doar chiloteii cu little pony(pt.fetite,caci la baieti sunt cu alte personaje).Papanash spunea mai devreme ca a folosit si nu e tocmai multumita,deci eu o sa renunt sa mai iau de proba,oricum si astia sunt scumpi,sunt aproape 70ron pachetul(in Carrefour) si daca sunt tot ca Premium care,m-am lamurit.Am luat de curiozitate chilotei de la Libero(parca le zice up&go)si sunt f.buni,niciodata nu am patit accidente,sa dea pe dinafara cum pateam la Pampers let*s go si voi ramane la aceasta marca(dupa ce termin baxul de Pampers Premium Care,evident.Ca o parere personala,facand o comparatie cu anii trecuti(mai am un baietel de 9 ani),scutecele Pampers mi se par din ce in ce mai proaste,nici nu se compara cu ce foloseam la primul copil.In schimb,Libero sunt din ce in ce mai buni,cand foloseam la primul copil erau catastrofali!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine ca am aflat ca nu sunt grozave. Oricum noi am renuntat la Pampers de vreo 6 luni si folosim doar Libero cu care nu am avut accidente.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Cum sunt scutecele de la Libero Up and Go ca si "marime"? Sunt mai discrete sau mai indiscrete decat Let's Go? Daca ziceti ca absorb mai mult si mai bn eu ma gandesc ca sunt mai proeminente, mai groase... Daca stie cineva sa-mi zica si mie

Suparici de 2 ani

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Libero up&go nu sunt mai grosi decat Pampers,dar au alta croiala pe lateral si vin mult mai bine pe copil.Sincer,sunt mult mai buni.Si mie mi-a fost teama sa iau la inceput,dar vazand ca Pampers let*s go dau aproape mereu pe dinafara(cel putin scaunele copilului erau tot timpul pe haine,iesea caca pe la spate mereu,trebuia sa fii pe faza,in max.5 minute sa-l schimbi-iti dai seama ce pateam daca eram la plimbare),mi-am facut curaj si am cumparat un bax si nu regret,sunt f.buni.De fapt,Libero au inventat chiloteii astia,tin minte ca avea baiatul meu vreo 9 luni cand au aparut si erau f.buni si atunci(acum are 9 ani).Libero nu mi-a dat niciodata pe dinafara!Sunt f. multumita de ei(si de chilotei si de cei clasici).Singurul dezavantaj e ca se gasesc mai greu,eu iau din Auchan,in Carrefour nu au,sper sa nu dispara la un moment dat caci Pampersul cam are monopol,sunt mai bine infipti pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniriela spune:

si eu ma tot invart pe langa libero si nu indrazneam sa iua,dar daca sunt atatea cuvinte de bine la adresa lor, imi fac curaj sa iua. baietelul meu are un an si jumatate ,cca 13-14 kg ,nu l-am mai cantarit de vreo 3 luni si e inaltut,86 cm. la pampers luam 4+ si il cam strang elastecele pe picior. la libero aveti idee ce numar i s-ar potrivi ?
multumesc

Mergi la inceput

Cred ca nr.5,dar nu sunt sigura.Fetita mea are 11 kg.si folosesc nr.4 la cei clasici si nr.5 la chilotei.Trebuie sa citesti cu atentie pe pachet,arata clar nr.de kg la care sunt indicati,ai grija ca difera marimile de Pampers.Nr.4 sunt pt.7-14 kg.,dar mi se par un pic mai mari decat Pampers pt.aceeasi greutate(nu in sensul de grosi,sunt doar un pic mai largi).Au elastic in lateral si au si la spate,in talie,un elastic.Deci uita-te la nr.5,cred ca astia sunt,dar sa scrie LIBERO COMFORT FIT pe pachet,alte variante nu sunt asa buni(anul trecut erau Discovery sau Every day si nu erau asa buni).

Mergi la inceput

Eu nu am avut niciodata probleme cu Let's Go De asta ma intreb cu ce ii voi inlocui daca imi mai trebuie cand vor disparea cu totul...

Eu ii pun la a mea Let's Go nr 4, si pampers normal 5, dar ii sunt cam mari astia 5. Ea e slabuta si subtire, chiar daca s-ar potrivi la kg la alte marimi ar cadea dupa ea... O sa incerc Libero, tare m-ar bucura sa gasesc un pachet mai mic (poate exista) sa vad cum "dau", ca daca ziceti ca oricum sunt mai buni decat cei pe care eu ii consideram perfecti, alte probleme nu putem avea decat de estetica:).

Suparici de 2 ani

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniriela

si eu ma tot invart pe langa libero si nu indrazneam sa iua,dar daca sunt atatea cuvinte de bine la adresa lor, imi fac curaj sa iua. baietelul meu are un an si jumatate ,cca 13-14 kg ,nu l-am mai cantarit de vreo 3 luni si e inaltut,86 cm. la pampers luam 4+ si il cam strang elastecele pe picior. la libero aveti idee ce numar i s-ar potrivi ?
multumesc

Eu folosesc Libero de cand am incercat (la varsta respectiva) Pampers 3 cu lotiune. Sunt excelenti (Libero). Fetita mea are 1 an si 8 luni, 13 kg si foloseste Libero 6. Ar putea folosi si 5 la fel de bine, dar am ramas la 6 de pe vremea cand era mai rotunjoara (inca nu se inaltase atat) si mi se pareau 6 mai lejeri. Incearca 5 si daca nu iti convin foloseste data viitoare 6.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Sa revenim la Pampers cel nou totusi!

Ma intereseaza cum se comporta la bebelusi mici. Stiu ca dupa ce incepe sa se miste mai mult copilu' e nevoie de altceva, se foiesc mult, se mai intampla accidente....

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +34 sapt

Mergi la inceput