Bona
Raspunsuri - Pagina 3
nicdavi spune:
Buna Shoricel,cu mancarea se procedeaza in felul urmator,unele familii spun daca ai pofta de ceva din frigider sa iei si tu,sau cunosc bone care isi iau de acasa mancare.Depinde cum consideri tu,iar cu perioada de proba,eu nu prea accept,sau daca as accepta as dori ca familia sa-mi plateasca acele zile pt ca altfel s-ar numi voluntariat.Cat despre concediu,eu mi-l iau atunci cand intra si familia respectiva in concediu.Sa va bucurati de weeck-end!!!![]()
Burtocika spune:
N-am gasit inca, mai cautam.
Noi am avut o bona, dar din pacate s-a imbolnavit si n-a mai putut veni. Pe bune, nu a fost doar o scuza.
O plateam 6 milioane pt 6 ore, nu gatea. Nu i-am cerut perioada de proba, dar am mai dicsutat cu cineva si i-as fi cerut, dar evident o plateam salariul normal in perioada de proba.
Concediu i-am dat bonei atunci cand am avut si noi, de srabatori sau cand am plecat noi in concediu. Plus diverse zile daca aveam noi liber si nu aveam nevoie de ea.
Si noi i-am zis sa-si ia din frigider tot ce doreste, dar ea isi aducea sandvis de-acasa. Asta nu prea mi-a convenit, pt ca fii-mea vedea la ea si ii cerea, ori eu nu ii dau parizer sau salam sau telemea ...
In rest, n-am avut ce sa-i reprosez, decat poate ca o rasfata prea mult pe fii-mea ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
irina_0311 spune:
buna.te-as putea ajuta eu daca doresti sunt si eu o tanara mamica cu experienta am un baietel si eu de aceiasi varsa as putea avea grija de fetita dv in acelasi timp ce am grija de baietelul meu as putea chiar la domiciliul meu sau la al dv la un pret foarte mic.poate ma contactati la id.irina_0311
shoricel spune:
Multumesc foarte mult Irina pentru propunere.
Sa-ti traiasca baietelul!
In acest moment suntem aproape de perfectarea unei intelegeri cu o doamna ce pare a fi potrivita pt. fetita noastra.
Sunt convinsa ca undeva exista o familie care are nevoie de ajutorul tau si iti doresc mult succes in gasirea ei.
theo_2004 spune:
Nu uitati de analize medicale.Sunt primordiale din pct meu de vedere!
E vorba de exudate nazale si faringiene, plamani, infectii cu ecoli, candida si alte asemenea!(astea sunt valabile si pt alte rude - matusi, bunici - care vor sta cu copilul)
Alegerea mea a fost sa platesc eu analizele si sa aleg locul unde sa le faca pt siguranta. Am auzit ca alte mamici accepta si analizele facute prin medicul de familie al bonei dar ... e discutabila veridicitatea lor pt stim cu totii cum sunt unii medici de familie si cat de usor se pot da buletine de analiza false.
Deci mamici in cautare de bone nu uitati sau sfiiti sa cereti / faceti / platiti analize medicale bonelor!!!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicdavi [...]iar cu perioada de proba,eu nu prea accept,sau daca as accepta as dori ca familia sa-mi plateasca acele zile pt ca altfel s-ar numi voluntariat [...] |
e normal sa fie platita per de proba dar nu inteleg de ce nu prea esti de acord? orice angajare serioasa este precedata de o per de proba. partile pot fi de acord pe pct de vedere dar incompatibile cand se lucreaza efectiv. deci perioada de proba este obligatorie.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
shoricel spune:
Salut!
Theo2004 ai perfecta dreptate in legatura cu analizele medicale. Sunt absolut necesare!