Bona
Raspunsuri - Pagina 2
Burtocika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olina87 daca esti in cautare de o bona, da-mi PM sa-ti dau toate detaliile si datele de contact pentru cineva |
Da-mi te rog PM sau activeaza-ti PM-ul, ca sa-ti pot scrie ... Si noi cautam o bona, zona Titan, program 10 ore.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
shoricel spune:
Din pacate nu pot sa dau PM pt.ca n-am "muncit" destul - 12-15 mesaje mi-a soptit cineva.
Gwendoline spune:
buna si noi cautam o bona plus menaj usor Voluntari.
Noi am gasit cateva dar nu sunt prea multumita asa ca ,,inca cautam!!
Gwendoline si Kylian
Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)
shoricel spune:
Buna!
Unul dintre site-urile unde am cautat a fost www.cautbona.ro. Ieri am intalnit o doamna care avea anunt, insa a inteles gresit programul. Credea ca am nevoie cateva ore/zi de serviciile ei, in plus de asta de la bun inceput m-a zapacit cu experienta ei bogata pe la francezi, cehi si nu mai stiu ce alte natii. Probabil a fost o tactica de pregatire a negocierii salariului. Cautam in continuare!
nicdavi spune:
Draga Shoricel,eu sunt bona,ptr mai multe detalii ma gasesti la nr tel 0726315882,nicoleta.
Burtocika spune:
Nicoleta, am vazut ca ai dat anunt la mica publicitate.
Da-ne mai multe detalii despre tine, prin ce zona stai, ce program etsi dispusa sa lucrezi, ce experienta ai (dac nu ai, din punctul meu de vedere nu e o problema) si nu in ultimul rand, ce salariu ai vrea sa primesti.
Eu zic ca e util pentru toata lumea sa mai auda pareri si din partea unor bone, nu numai a parintilor.
nicdavi spune:
Locuiesc in Drumul Taberei,am experienta ca bona,guvernanta si educatoare.Pentru 8 ore,am vazut la tv se iau 900 ron ,ptr 10 ore eu iau 1000 ron.Daca mamica vrea sa stau 8 ore dar sa ii pregatesc mancarica celui mic(adica sa ii gatesc iau 1000),daca copilul e mare si asta implica sa fac diverse activitati ludico-educative iau in jur de 1100.Mi-ar placea sa gasesc o familie cu un bebe sau copilas care sa stea pe langa sectorul 6,sau chiar Dr Taberei,pt ca am si eu o fetita care din toamna va merge la gradi.
nicdavi spune:
Dragi parinti,daca aveti metrou pe langa zona in care locuiti este excelent pt ca cu toate ca stau in sect 6,am metroul aproape si pot sa ajung rapid.
Daca sunteti interesati de bona ma puteti contacta si pe mail nicoletafirulescu@yahoo.com.
shoricel spune:
Neata!
Am si eu cateva nelamuriri: de cate zile de concediu ar trebui sa beneficieze o BONA, si cum de procedeaza cu mancarea (trebuie sa gatesc special pt.ea?!).
Multumesc!
Week-end placut!
shoricel spune:
Stai sa va zapacesc cu intrebarile mele
. Mai cititi una : ce se intampla cu perioada de proba(1-2 sapt.), daca se plateste cum se plateste?