Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 4
pogos spune:
buna seara!
am fost si eu in seara asta la control si bebe sta bine merci, dar cu caputul fff jos. colul este scurtat si moale, putin intredeschis la exterior, insa inchis la interior. am inceput de vreo 2 zile sa elimin din dop, dar cate f putin. la mine este un mucus galbui. asa a fost si la prima sarcina.
acum doctorita spera sa stea bebe pana la 40 de sapt, adica, cam pana pe 22 iulie. sper si eu. cu cat sta mai mult pana la termen, cu atat mai bine. cam asta despre noi, trebuie sa stau mai linistita.
monica, inutsa bafta!!!
va pup si va doresc o noapte linistita!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 2 saptamani
sara_amira09 spune:
Buna seara! Sunt si eu o viitoare mamica de zmeurica din Constanta, si desi nu v-am scris pana acum va urmaresc inca de la inceputul sarcinii.V-as ruga sa ma treceti si pe mine in listuta voastra: DN 23.05.1984, UM 13.10.2008, DPN 20.07.2009, maternitatea din cernavoda, dr. Chazli Fawaz. Desi am DPN pe 20.07.2009 voi naste mai devreme pentru ca voi face cezariana. Sambata aceasta sper ca voi programa cezariana.
jojo_miha spune:
Buna seara!
Am intrat sa vad daca sunt noutati de lamamicile cu cezariana si nimic...cred ca la ora asta sunt super fericite sau dorm
Insa am admirat doua burtici,asa gravide mai da,doar cu burta.
L-am vazut si pe bebe de Dienutza,care e un dulce,chiar ca-ti vine sa-l papi.
Sara bine ai venit !
Eu azi am instalat patutul in dormitor,am facut geanta Larisei si sper ca maine sa vin cu vesti bune.Ne auzim maine ,somn usor,cine poate dormi .
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 37+ Larisa Gabriela
AMR O SAPTAMANA !
Motana spune:
Se pare ca luna plina nu prea functioneaza la noi, nu? Numai cezarienele, Moni, bebelinele inca mai stau la culcus vad ca, f bine!
Noi am fost ieri la verificat si se pare ca nu se grabeste bb, desi e pozitionata mult mai jos, si nu i.am mai putut vedea fetisoara, inca nu da semne ca vrea sa iasa. Mai bine, poate ajunge exact la termen, care e peste 2 sapt, oricum sapt, viitoare mergem sa mai vedem ce face si sa o intrebam cand are de gand sa vina
Alinutza, pe unde esti, ce faci?
Danielle, chiar ma intrebam pe unde umbli, baga miere si ce se mai poate, of of, cine pe cine a molipsit tu pe Ebonee sau invers?
Sara, bine ai venit !
Ema, de ce nu ati reusit cu pompita aia? Am mai auzit ca dispizitivul ala mai subtirel si lung nu prea e bun, dar ca celalt mai gros da. Hmm, nu iau inca, trebuie sa mai vad ce si cum, mercic
Euphoria, cam ce a zis Mica ti-as fi zis si eu cu bibe, daca nu gasesti BPA free ia de sticla. Eu, cel putin, asa as alege. Si intr-adevar e bine de evitat cuptorul cu microunde. Nu stiu cat de nociv poate fi cat sta laptele in bibe, dar cu siguranta e, si parca nu pot sa fac ceva rau in mod constient, mai ales ca se poate evita atat de usor. Eu in general nu is paranoica, nici cand e vb de bebe macar dar unele chestii vreau sa le evit, la altele nu ma stresez sau alarmez prea tare.
38+ Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
corinadana spune:
mQQm felicitari ptr baietel!!! de ziua Americii,mai mai!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lucialu spune:
'neata!
N-am mai scris aseara ca iar ma luara durerile si am bagat rapid gyni si nospa.Ma tampeste caldura asta si pe BBlina aidoma.Mergem acum la analize,mor de foame si miscotim de zor, numa talpici si manute simt in burti,parca si sare cumva,aduce a tumbele pe care le facea cand avea loc
Moni,Pooh va multumim!
Moni felicitari si voua pt avansat in grad saptamanal-sigur esti gravi?Ai burtica frumoasa. Mai asteapta un pic daca rezisti sa fii cat mai aproape de termen.
Pooh nada pe frontul de vest?
Dienutza ai o gagalice dulce si doarme ca un ingeras bucalat
Ylla bine ati revenit acasica!
Pogos felicitari pt vestile bune!Mai stati ,mai stati sa va coaceti bine si sa ne dati exemplu de urmat,cumintele pana la termen.
Blanca ai mancat lube?Aseara n-am mai mancat ca imi face si glicemie si sa nu influetez ceva pe acolo,m-am consolat cu o para
Romanitza felicitari pt vestile bune si o!te inteleg f bine cu ce spui...am zile cand efectiv chiar daca stiu ca am burta si simt cum misca puiutza tot parca nu cred,sau parca as fi in faza de negare mai nou,pt ca am inceput sa fiu speriata-din nouHai ca vi mai aveti un pic si va vedetiPS:avem gravi noua la endo
Flosideea casa de piatra!Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu!
Danielle ma bucur ca ai mai dat un semn.Sanatate fetele,sa va faceti bine!
Eumada,Grishca ma bucur ca mai scrieti si voi!Sara bine ati venit!
Patricia offfff topicul meu(mai uitam de necazuri ):Mama lui Jade nu era musulmanca?Ca eu nu am vazut ever inceputul.Ah ce ma enerveaza Maysa si Alicinia!
Revin mai tarziu.Abia astept sa scap si sa pot manca si bea
Eu am visat ca m-am muls dintr-un san si era alb-alb laptele si pe urma cand sa trec la al doilea san am constientizat ca sunt gravi si tre sa las sanii in pace ca sa nu provoc contractii si nu stiam ce sa fac cu laptele muls,era mult si pe de alta parte eram bucuroasa ca e pompa buna si ma desfunda fara dureri si ca am asa mult lapte
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
CriPOD spune:
Adriana,
Icmanu,
Monica,
Am bagat doar un ochi sa vad lista, ca celalalt imi pica-n gura.
Maine va scriu mai mult, azi mi-am terminat timpul disponibil la celalalt subiect...
Va rugam sa ne treceti si noua numele Oliver Nicholas, aka pepitzel. Si sa speram ca asa ramane, inca n-am trimis la guvern info.
Corinadana, multumim. Nastere usoara si tie, o Francesca sanatoasa si frumoasa! Multumim poporului american pentru onoruri.
Fetele, va pup rapid, ca nu mai pot. Poate maine mai si reusesc sa citesc ceva, azi am scanat rapid capitolul asta doar.
Sper ca toata lumea-i bine!
Moniland spune:
Am intrat sa vad noutati despre fetele de ieri, dar cred ca nu au timp de noi. Nu conteaza, numai sa fie bine .
mQQm, sa traiasca Oliver Nicholas. Asteptam si poze cu el.
Motana, de azi au liber fetele la nastere, e bine asa?
Lucialu, ieri era termneul pt gemeni. Dar dr. mi-a spus ca e optim la 37-38 sapt. Azi am intrat in sapt 38 . Asa ca.... dar poate fetele vor sa vina pe lume cu el si atunci o sa mai stea pana in 20. Depinde ce preferinte au.
Ce-i drept nu m-am gandit ca vor sta asa mult. Singura pb e ca in culcusul lor e aglomeratie mare si pot aparea asimetrii faciale. Dar si astea trec cu timpul si se vor face frumoase
36+Laura Ioana Irina Maria