Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din suflet tuturor,pentru gandul bun si pentru incurajare...Deocamdata nu ma pot gandi decat la acel centimetru.Mai avea doar un cm de parcurs si nu a mai vrut...
Lucic ,n-am nevoie de menajamente prea mari,sunt pregatita sa o iau de la capat,te astept cu tot noianul tau de informatii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, nu gasesc cuvinte pt ca nu exista ceva care sa te poata alina! si zic si eu, cum zice si Lucia, ca minuni se intampla si frizeaza orice cunostinte stiintifice! Multa sanatate si putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

aerlilian pup fata noastra draga!Si eu stiu ca esti un om puternic si ca vei merge mai departe! Dar eu tot nu inteleg de ce nu te-a chemat sa te opereze vineri, dupa eco si un beta urias!
Magdita, Lucic, Fireyes, Mada23

Mergi la inceput

Ioana,scumpa mea,crezi ca esti singura care se intreaba asta?Ce pot sa mai zic acum decat ca-i multumesc lui Dumnezeu ca traiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Noul capitol a inceput asa de bine, in plin optimism si vesti bune....si ar fi pacat sa se incheie trist. Asa ca draga noastra
Aerlilian, o sa iti povestesc de verisoara mea, care a fost operata de chisturi ovariene, i s-a scos complet un ovar ...si uite ca a ramas insarcinata si are o fetita minunata care merge acum la gradinita. Asa ca, se poate! capul sus, cu curaj si multa multa speranta!

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

buna am citit de ceva vreme forumul si azi m-am hotarat sa ma inscriu, am fost depistata in urma unei laparoscopii in luna mai cu endometrioza, urmeaza sa incep un tratament cu Diphereline 3,75mg 3 luni si am aflat si eu la farmacie ca daca esti studenta/eleva il ai compensat 100%, astept cu o strangere de inima inceperea trat deoarece am citit ca are ceva efecte adverse, sper sa fie bine o seara faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

uffffffffffffff aerlilian imi pare asa de rau !!!!!! cred ca ai trecut prin niste momente groaznice. noi am fost plecati o saptamana la munte si cum am venit am intrat sa vad ce faci si .. sunt alaturi de tine si iti doresc sa ai tot curajul din lume ca sa o iei de la capat cat de repede.

Mergi la inceput

Boo , draga mea,intr-adevar au fost niste momente cumplite,dar am reusit sa le depasesc si merg mai departe,nu renunt asa usor!N-am facut rau nimanui si ma gandesc ca nu ma va lasa Dumnezeu!Recuperarea fizica merge destul de bine,ma simt un pic slabita pentru ca am pierdut foarte mult sange dar in rest,fizic sunt ok.Recuperarea psihica nu stiu cat va dura,desi sper sa depasesc momentele acestea cumplite si sa lupt in continuare pentru implinirea visului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ANNESS, s-ar parea ca vom incepe tratamentul cam in acelasi timp. Este compensat 50%, dar trebuie sa faci un dosar pe care sa-l depui la Casa de Sanatate si apoi trebuie sa astepti sa-ti aprobe dosarul. Intrucat rezultatul de la biopsie trebuie inclus in acel dosar, iar acest rezultat apare cam la o luna jumatate de la operatie, eu mi-am cumparat prima fiola la pret intreg. A costat 400Ron (cred ca a mai scazut si pretul fata de acum cativa ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu banuiesc ca am aceasta boala de 5 ani, am avut ghinionul sa dau numai peste niste doctori.......! , Acum 2 ani am fost la Centrul Unirea si un dr de acolo mi-a zis ca am probleme cu capul (adica ma duceam la el si ma plangeam de dureri, dar analizele de sange, PAPUL ieseau perfecte. Nu l-a dus capul sa isi extinda consultul.
De aceea, chiar indepartate chisturile, ele au sapat si am ramas cu crapaturi mari pe fundul sacului Douglas, crapaturi care nu se vor mai repara niciodata, indiferent ce tratament as urma.

Mergi la inceput