Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 6
fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanatugs Buna fetelor, Acum am reusit sa vorbesc cu aerlilian si e bine acum, a fost operata ieri si e internata la Elias. Era trista ca a ramas fara trompa stanga si din cate am inteles s-a spart duminica. M-a rugat sa va spun ca acum e bine si ca va fi externata in curand, insa nu va putea intra pe forum pina nu se va simti mai bine. |
OOOf, Lilisor...
magdita spune:
Lilisor, cred ca nici nu e nevoie sa-ti spun cat de rau imi pare pentru nenorocirea asta prin care ai trecut. Vreau doar sa-ti spun ca suntem aici toate alaturi de tine si iti promit ca te vom ajuta sa iti revii psihic si sa lupti in continuare pentru implinirea visului de a deveni o mamica fericita intr-o buna zi . Te imbratisez .
Ioana, multumim pentru vesti. De doua zile dau refresh in continuu pe forum, dupa vesti despre Lilisor. Concediu placut si relaxant va doresc .
Monimo, bine ai venit la acest subiect. Sa-ti ajute DD sa iti implinesti in curand acest vis .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lucialu spune:
Am intrat si eu sa vad daca mai sunt vesti.
Ilenusha ce sa mai spun? Eram in dubii cu extrauterina...dar fiind profana am preferat sa tac, nici sa iti dau sperante nici sa te panichez mai tare decat deja erai. Nu ma asteptam sa ia totul un curs atat de trist...Fii tare!Mai vb noi cand te vei pune pe picioare si ai dispozitie pt asa ceva.
Ioana multumim pentru veste, macar nu mai fierbem pe aici din lipsa de vesti,chit ca asa o veste,offff!
Monimo bine ai venit alaturi de noi!Rabdare si non stres ca tre sa vina soarele si la voi in casa!
Va pupam pe toate si Alexa Ioana un pupic mare si printesei voastre!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
ana-alexia spune:
Aerlilian, imi pare rau ca treci prin aceste dureri. Sa te intareasca Dumnezeu si sa inaintezi frumos mai departe. Daca e sa fie bb, va fi oricum, atunci cand va vrea Doamne-Doamne.
Credinta si speranta!
cristy1977 spune:
aerlilian, imi pare tare rau, suntem alaturi de tine
aditza, totul este ok?
pup fetele
"After all, tomorrow is another day!"
aerlilian spune:
Buna dimineata,de acasa,scumpele mele!!!Va multumesc din suflet pentru compasiune si sustinere!Ce sa fac,asa a vrut Dumnezeu cu mine...Mai avea doar un cm de parcurs...dar nu a mai vrut!A vrut sa ramana acolo,sa-mi rupa trompa,sa-mi invadeze abdomenul cu sange...A fost crunt!Luni dimineata pana sa ajung la spital am lesinat de doua ori...Sotul meu era disperat,s-a speriat foarte tare si el...La spital m-au bagat imediat in sala si s-a termina...asa cum stiti...Nu stiu daca mi-a extirpat toata trompa pentru ca in biletul de externare scrie "se practica salpingectomie partiala stanga".Si chiar daca a mai ramas ceva din ea....tot nu cred ca va mai putea fi functionala...Sunt deprimata,stiu ca va fi mult mai greu sa raman insarcinata acum,dar mai mult decat acum,ma tem de o alta extrauterina.Va pup si va iubesc!
magdita spune:
Iubita mea , suntem toate alaturi de tine . Acum cel mai important este sa-ti revii, atat psihic, cat si fizic. Este absolut cumplit si nedrept ca ni se intampla astfel de nenorociri, mai ales noua, celor care ne dorim din suflet sa avem copii si facem orice sacrificiu pentru asta, in timp ce altele ii leapada ca pe niste carpe, dar, din nou, cine suntem noi sa judecam? Pe cine sa tragem de piept? Nu putem decat sa ne lingem ranile, sa plangem cat putem, si sa mergem inainte, lasand totul in urma, inclusiv noianul de intrebari, in frunte cu "De ce, Doamne, mie?"
Eu sunt alaturi de tine cu tot sufletul si iti promit ca iti vei revenii psihic, te voi ajuta eu ! Esti o femeie puternica si iti vei revenii !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lucialu spune:
Aerlilian in primul rand ai grija de tine acum sa te recuperezi bine, faci ce iti spune dr. si ai grija la raceli pana te recuperezi. Imi imaginez ca ti-e greu insa in tot marele asta de rau exista si o farama de bine, in sensul ca se poate la voi, ai ramas gravi dupa atata timp chiar daca nu asa cum ne-am fi dorit cu toatele pt voi.Nu te necaji prea tare ca ai pierdut din trompita.Avem fete si cu endo si cu o sg trompita care au ramas insarcinate absolut natural si ft ok pana la termen.Mai am auzit(nu-ti pot da sursa din pacate, ca am uitat la cate am tot bagat si eu in capul asta le-am mai selectat ramanand cu esenta,cred ca la tv sau pe forum)ca fete cu o sg trompa functionala au ovulat cu celalat ovar unde nu era trompa si ousorul a migrat spre trompita existenta.Nu a existat nici o explicatie logica, banuiau ca hormonii si cilii dar nu stiau concret cum s-a intamplat minunea.Eu cred in minuni si s-au vazut atatea care au pus toate teoriile medicale in fund.Pt ca in final Dumnezeu decide pt ca El stie cel mai bine ce e bine pt noi.Sa nu fi maniata pe El.
Important e sa te recuperezi cum spuneam si sa ai incredere ca va fi bine si la voi.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine