Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fil_lily Avem poze puse pe contul comun, ce-i drept cam demultisor.Pozici noi o sa punem cand vine tati cu cablu pt. transfer de pe aparat pe comp. ca eu l-am uitat acasa. Papusa mea Arianna Timea creste... |
nu gasesc.., asta e, asteptam...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
micola spune:
un pic (doar un pic) off-topic..am un tv lcd samsung, care face un zgomot ingrozitor atunci cand il deschid si cand il inchid tresare copilul in somn. de inchis se rezolva daca il programez sau daca il dau intai pe mute si apoi il inchid, dar de deschis ce sa fac? are cineva asa ceva?
maine, negresit caut manualul de utilizare sa vad daca zice ceva de asta...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
micola spune:
eu cand lipsesc, lipsesc , dar si cand sunt prezenta vorbesc singura pe aici...asa era si cand eram gravi...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
bebelusi spune:
Micola nu te pot ajuta la problema ta dar pot sa ma vaiet ca Vlad e constipat si i-am bagat si supozitor si degeaba
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
E plangacios si marait, de maine nu ii mai dau fructe...poate si de la mar il doare burtica pentru ca s-a strambat la el de dimineata foarte tare, isi facea greata singur. Se pare ca al meu e de acord cu medicii din alte tari....Domne... nu se baga fructe la inceput....se baga legume...as ca de maine incercam legume..
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
bebelusi nici cu termometrul nu face? Mititelul...Vladutu
incearca cu legume maine, mai bine asa...
de saptamana viitoare mergem la tara si ii bag si eu legumele, direct pasate, nu mai stau de zeama chioara..
azi i-am dat cereale pe la 6 seara, vad ca a adormit mai repede si mai usor...cred ca le las, totusi, mai devreme, nu chiar inainte de somn..
ma bag la noapte buna si somnic pufos
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
Porumbita spune:
neata
mai sunteti careva care nu ati inceput diversificarea? sau noi am ramas ultimii?
blackgirl0 spune:
Porumbita, nuuuu! Bb Dragos, licurici si el, nascut pe 31 ianuarie, greutate 3100 grame, lungime 48 cm, Apgar 10. Alaptat exclusiv (fara apa, fara ceai spre disperarea bunicilor) si care va fi diversificat fix pe 1 august, dupa ce va face 6 luni! Spre deosebire de bb tau, al meu nu a luat stralucit in greutate, abia avem 6300 la 5 luni si-o saptamana, dar nu ma las. Papa tzitzi din greu, nu vrea nimic la biberon, nici macar laptele meu Nu ma speriu, nici eu nici sotul nu suntem niste uriasi, din spusele mamelor noastre si noi eram "niste delicati".
Vreau sa spun ca v-am citit inca de la odisee, insa la mine fiind o sarcina cu probleme, nu am vrut sa ma bag prea mult in seama. Abia acum am prins curaj!
O vorba lui Bebelusi (Patricia): am nascut in aceeasi clinica, insa eu am ales sa nasc normal, dar cu peridurala! Poate cand treceti prin Brasov ne putem intalni!
flowerbee spune:
Neata,
Bebelusi, nu uita de Debridat, face minuni. Da-i de vreo 2 ori 2,5 ml parca (atat ii dau eu Alexiei) si se rezolva. Tot f bun pt reglarea scaunelor (fie ca sunt prea dese, fie prea rare), este Biotics Baby cu prebiotice.
Micola, si eu tot LCD Samsung am si in living si in dormitor, si ma enerveaza la culme zgomotul acela. Am impresia ca sotul meu stie sa il opreasca. Il intreb si iti zic.
Alina, tare frumoase pozele cu cordeluta! Sa stii ca mai caut revista aceea in care era un articol despre noile teste genetice.
Cristi, felicitati!!!!! Ai scapat!!!!
Oare Carmen Marieta ce face?
Azi papam merisor copt cu cereale. Sper sa ii placa.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Aalina spune:
Porumbita si noi suntem pe alaptat exclusiv fara apa sau ceai si vom incepe diversificarea dupa 23 august cand vom veni de la mare. Va avea 6 luni piticul.
Blackgirl bun venit. Poze, poze????