Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
micola spune:
felicitari, cristi!!
eu pun pariu ca nu as fi luat 5....
bebelusi, incearca cu banana pasata, e gustoasa, cel putin lui Alexutu ii place..bine..ca ma-sa manca in sarcina 1 banana pe zi....
mamici si licurici
Mama fericita a lui Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!
DarkBendis spune:
Alina, intr-adevar, impresionant! Nici eu nu am fost fan Michael Jackson, dar totdeauna i-am ascultat muzica cu placere. Ma uit si ma gandesc ca daca de-acolo de unde e (si unde sunt si Freddie, Jim, John,Janis, Kurt, Jimmi si toti ceilalti) se poate uita "inapoi", e multumit de ceea ce vede. Impresionant memorialul, demn de un mare artist, care a insemnat mult pentru muzica pop si pentru o multime de oameni
Edit: am plans pentru Michael Jackson, tata, frate, prieten...care a lasat in urma nu doar muzica sa, dar si o familie si multi oameni care l-au iubit.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
FELICITARI
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
fil_lily spune:
Timea mi-a adormit in seara asta inainte de baita,si acum stau in pat cu laptopul si nu pot pleca pt. ca simte ca plec si incepe sa planga.Si asta doar de cateva zile.Nu stiu ce are ,nu era asa!
Am inceput diversificarea, mai mult pt. ca ea era foarte interesata de mancare si avansam incet-incet.Suntem inca la stadiul de inceput, cereale, morcov si mar pana acum,morcovul (pasat) este preferatul ei.Deja cand vede ca pregatesc farfurioara cu mancare sa intinde si vrea sa o apuce.
Maine mergem la doctor sa vedem ce facem cu nasucul pt ca de cand am ajuns in tara are nasucul infundat.
Am vrut sa pun pozici noi pe cont dar am uitat cablu acasa.
Si sa nu uit, pe noi nu ne vrea nimeni?Am vazut ca deja se fac perechi
micola spune:
am pus poze cu ghewmotocul mei pe mail. fug ca ii e foame., revin dupa
tot schimb la semnaturi...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
miereamara spune:
Eu m-am uitat la tot ceremonialul, foarte emotionant si frumos.
Mi s-a rupt inima cand i-am vazut copiii plangand pe scena.
Felicitari Cristi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
si eu a plans..m-am uitat pe cnn si la sfarsit, cand a zis sa tinem pe cel de langa noi de mana, eu l-am luat pe Alexutu ca tot il alaptam atunci...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
micola spune:
unde o putem vedea pe Timea? ca nici noi nu avem pereke...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
fil_lily spune:
Avem poze puse pe contul comun, ce-i drept cam demultisor.Pozici noi o sa punem cand vine tati cu cablu pt. transfer de pe aparat pe comp. ca eu l-am uitat acasa.