Leoaicele DC *(39)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 4
Lilia80 spune:
Nicolle, ma bucur tare mult ca esti fericita cu familia impreuna. Mi se pare cel mai important lucru in viata, ca o familie sa fie mereu familie. Nici un ban in lumea asta nu are valoare daca nu esti cu familia si nu ai sanatate.
Lilia80 spune:
Raluca, ce bine ca vine deja sotul tau. Si piticul?
Harnica mai esti. Cand mai reuseai sa faci si curatenie generala daca lucrai pana la 10 seara? Eu as fi moarta de oboseala. Tu esti bravo!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Gabriela, te rog mult zi-mi si mie in ce valuta e contul de valuta de pe pagina lui Bogdan ? dolari sau euro ? V-am pupat pe toate |
Euro
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Lilia80 Alo, alo, sunt io picasso dar cu alt nume . Tr sa scriu mai multe mesaje ca sa trec de moderare. Tare greu e sa o iai de la inceput |
te-ai oprit la 8 mesaje mai baga inca 2 sa scapi de moderare...parca 10 trebuiesc mai picasso...intru in listutza si modific.
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
copilutzu spune:
Daria , deci a fost ceva … in atmosfera…
Stropshori de “pitici de pus pe creier”…
Asa deci .. depanati amintiri .. de la “stil de viata….”
Ehee …. Am trecut si eu un pic pe acolo …
Cu tot cu Nastad , nepoata mea .
Zuzilici , ma bucur ca ti-am fost punc de reper.
Annie ce mai faci iubutzica mea???
Pana la urma schimbashi sterletu’ ???
Astept si eu poziciiii !!!
Dodo , deci ploua la matalutza ..
Acica-i cald , cald …. m-am bricadat in casa , si am dat drumu la aer conditionat….
Cele doua perlutze ale tale ce fac??
Isabella ?? Gangure , "zice ceva" ???
Bogdanelu ??
Vai ce dragi imi sunt bebelani!!!
Ledi , sanatate multa sotului , si odihneste-te … acolo, printre picaturi…
Nikolle, am vazut pozici cu “Alexutza jmecherutzaaa”
Livya , hai mamica acasica.. Haaai … noi te asteptam!!
Lilia , imi dadushi “tiripidatzi “ cu .. nou venit…si moderarea…
Ioo, ioo impart vacantzica cu tiiine!!!
Emma la sfaturi nu ma pricep … dar bafta multa , ptr. bb2 !!!
Ralcat , bine ca toate reintra in normal.
Aaaa si te rog .. saluta Parisul din partea mea!!!
Offfff.. o sa ajung vreodata acolo ???
Imi curg balishoarele ..
Ioana mamica de mitzuc ??? Ce faci puiutz???
Te-ai ascuns de caldurica??
Dany , distractie placuta , iar!!!
Mi-e doruletz de tine si de printisorul Teutz!!
Pup leoaicele !!!
edit: Scuze … mi-a fost lenutza sa “bolduiesc” numele …
Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------
ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……
adi69 spune:
Salutari din Iasul dogorit!
A tras aseara o ploita..dar nu se cunoaste nik,la cat a fost de uscat pamantul a fost ca o picatura in desert.
Am fost prin piata sa-mi iau fructe.Ce ma enerveaza ca nu sant caiseee...mor de ciuda.E singurul gem ce-mi place sa-l folosesc la dulciuri(in afara de magiun da de asta n-am de unde) si asta e timpul in care-mi fac gemul si in piata nu's caise.Doar cateva zbarcituri de zarzare date drept caise si scumpee..
Lilia,ma uit la varsta caci ma uimesti de fiecare data cu sfaturile ce le dai..parca vin din partea unui bunic sfatos..:) si cand vad ce varsta ai nu-mi vine a crede ce gandire matura si ordonata poti detine..de aia te si felicitam..
Io's mai zapacita asa..mai ales de ceva vreme,de cand am inceput sa mai uit..de-mi trebuie listute:listuta la piata,listuta la treburi in casa..listuta la toate caci de nu..ma uita DD la calculator..:)
Raluca cum spui,gata vara la voi?
Iti fugaresc eu niste grade in plus in termometru,tu trimite niste ploita.
Annie,oaa si tu ai facut la mancareee..am si eu ciorba de perisoare si ardei umpluti..
Bun venit Zuzilici si Livya(ai observat ca este diferenta intre noi de exact 10 ani si o zi?).
Ioana,gata desertul cu zmeura?.
Ma duc sa fac niste dovlecei la gratar cu usturoi sa pape si sufletelul meu ca eu n u servesc nici ardei umpluti nici ciorbe..
Pup iu!
adi69 spune:
Am uitat sa urez sanatate sotului Leditiei..nu ne-ai spus ce are.
Emma,ar trebui la intrebi un contabil ?
Copilutz,si noi am ramas cu un gust amar dupa ceremonia de aseara..insa ne-am tinut de maini si ne-am rugat impreuna cu ei ptr Michael..
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui copilutzu Dodo , deci ploua la matalutza .. Acica-i cald , cald …. m-am bricadat in casa , si am dat drumu la aer conditionat…. Cele doua perlutze ale tale ce fac?? Isabella ?? Gangure , "zice ceva" ??? Bogdanelu ?? Vai ce dragi imi sunt bebelani!!! |
A ploua ...dar de atunci a trecut deja muuuult si-i tare cald.
Uitati pozici de la actiunea de azi ;din partea fetelor de la "Prietenie la plesneala" pentru ultimul mebru DC venit pe lume de la acel subiect.
Isabella se intoarce usor pe burta,ii fac baie in cada si asa-i place si da din picioare se rasuceste in apa...e o minune.
Bodo e sufletelu' meu care imi mananca si ficatii cica tare-s buni cei de mama
Ledi sanatate sotului tau,sigur o sa ne intalnim si noi.
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Zuzilici spune:
Salut printeselor. Vad ca sunteti active nu jucarie...Ori sunt eu prea la inceput. La mine e de-abia ora 9 si inca nu mi-am baut (toata) cafeaua asa ca .... o s-o iau cu inceputul.
Cata, Annie eu in Canada stau in "zona" Toronto. Spun asta pentru ca m-am tot plimbat " ca tiganul cu cortul" dintr-un cartier in altul de 10 ani de zile de cand sunt aici. Acum in sfarsit zic eu c-am prins radacini in casa pe care ne-am cumparat-o in Brampton. Poze din pacate n-am la mine decat cele care au fost postate cand am cumparat casa. Nu-s cine stie ca dar ca sa va faceti o impresie tot is bune. Asta-i casa noastra. Pozele sunt facute numai de la primul nivel, exceptand baia care-i din dormitorul nostru. La al doilea nivel mai am pe langa dormitorul nostru inca doua si-o baie.
Acum dupa ce v-am obosit cu locuinta noastra sa va mai spun si de Bella? O las pe mai tarziu, cred.
Daria ce memorie buna ai. Intr-adevar din vechea suita de "femei cu greutate" n-am ramas decat eu pe-acolo ca sa-mi pierd vremea ca de slabit, pauza.
Dodo multumim pentru horoscop. Sa pun si eu versiunea canadiana?
Leditia multa sanatate sotului si tie odihna maxima iti doresc. Dar ce are, daca nu-s prea indiscreta?
Nikolle ti-am admirat printesa si bijuurile. Superbe.
Livya dar de ce te-ai saturat de Italia? Ce faci pe-acolo si de cand?
Lilia a.k.a. Picasso m-ai dat gata cu multitudinea mesajelor tale. Dar de ce ti-ai schimbat user name-ul?
Raluca revedere pasionala iti doresc mai ales ca pleci la Paris. Distractie placuta !
Adi trimite si la mine ceva caldura ca aici azi dimineatza nu erau decat 13 grade. 13 grade in luna lui Cuptor.
Dragelor intre timp mi-am terminat si eu cafeaua si-mi incep ziua de lucru. Va pupic pe toate si mai vin eu pe-aici.
Poate maine reusesc sa pun niste poze cu gradina mea. Am niste crini superbi. Cred ca i-am pozat in fiecare zi la cat imi sunt de dragi.
Mai e cineva pe-aici pasionata de flori? [/blue]
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)