Leoaicele DC *(39)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 5
livya spune:
am ajuns si eu pe la voi fetelor....ca inceata is,da nu vad ora sa merg acasa,si poate nu merg deloc ca ma dispera sotu cu lucrul lui,ioiiiiiiiiii,is ..da de 7 ani aici in italia,si satula la maximnu am fost de la craciun acasa.
catutza spune:
hello si de la noi
Raluca , concediu placut ! sa ne scrii cand revii si poate vedem si poze
Nikolle , bine ai revenit! ma bucur ca sotul tau e acasa cu voi iar
Livya , deci esti cu sotul tau in Italia? ce ce lucrati? va mai intoarceti in tara? copilul banuiesc ca e cu voi acolo
Zuzulici , superba casa si abia astept sa ne spui mai multe despre Bella ta
Gabi , frumoase pozele si frumos gestul fetelor!
Daria , ce face Giulik ca nu ne mai spui nimic de ea, e mai vorbareata acum?
Lilia , de ce ai schimbat user-ul? -ici Ameliei nerabdatoare de vacanta
Annie , Claudiu a luat vacanta?
de la noi nimic nou, numar zilele pana la concediu, fac liste si listute cu ce am de luat, spal si calc la greu.
sambata viitoare mergem si la nunta, promit solemn ca aici fac poze la greu
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
Ieri a cazut Bia afara si are cotul julit, toata seara a bazait ca " ma doare durerea mea"
Bucatareala
livya spune:
buna draga,eu nu ma prea stiu pe aicicum sa scriu,da e si mihai fiul meu cu mine,aici in italia, si sotu lucreaza in constructii si bodyguard,eu acum nu lucrez ca stau cu piciu acasa,am lucrat destul la restaurante si la curatenie.
livya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza Ieri a cazut Bia afara si are cotul julit, toata seara a bazait ca " ma doare durerea mea" Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala |
saracuta ...o doaredam un pupic sa treaca
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livya tot incerc sa pun poze da nu stiu cum... |
incearca asa : poze
Bucatareala
catutza spune:
adica :
[ url="http://i616.photobucket.com/albums/tt242/livia_02_photo/imaginifamilie1043.jpg " ] poze [ /url]
scoti pauzele tu
Bucatareala
Lilia80 spune:
Tzup si eu.
Am schimbat userul din motive personale, desi nu mi-a fost usor sa iau hotararea aceasta dupa ce imi acumulasem si puncte si vechime... dar sa fie asta unica problema.
Ma scuzati ca v-am zapacit cu mesaje multe si scurte azi, dar erai musai sa scap de moderare ca imi statea pe creier.
Gabi, frumoase pozele, fetele sunt si ele de prin zona, sa inteleg?
Adi, merci de complimente, m-ai facut sa rosesc. Si eu sunt cu liste si cu remember-uri. Si asta demult, inca din facultate, dar acuma tot mai mult. Problema cea mare este ca nu reusesc mereu sa fac tot ce e pe lista si ca uneori ajung sa fiu atat de obosita psihic de la serviciu si de toate ca nu am chef de nimic si reactionez altfel decat as face-o de obicei. Dar totul trece dupa ce incarcam din nou bateriile si refacem listele
Si trebuie sa recunosc ca invat mereu cate ceva de la fiecare dintre voi, iar de la tine invat mereu sa fiu o gospodina mai buna si sa am mai multa energie in tot ce fac Tu pari neobosita!
La noi in piata sunt caise, pacat ca nu stam mai aproape, ca iti trimiteam vreo ladita( asa ma tem sa nu se faca tuica pana acolo)
Catutza, pupa bubitza fetei. Saracuta de ea cum o doare durerea
Zuzilici, ai o casa... cum sa iti spun.. de vis.. seamana nitel cu cea a visurilor mele :D Superb!
Eu nu sunt pasionata de flori. Acuma mi se pare ca nu as avea suficienta rabdare. Dar uneori ma gandesc ca poate cu timpul ma voi schimba. Deocamdata mi-e drag doar sa la admir nu si sa le ingrijesc.
Lyvia, ce va opreste sa veniti acasa? Nici eu nu am fost de la Craciun in Moldova, dar pe noi ne opreste viza, care va veni si ea intr-o zi. De unde esti din Ro?