Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
La multi ani piersicutzelor
Andrei Vladimir,Andreea Maria,Mara Ilinca, Alexandru George, David Kaname,Maria
Antonia,Ioan Alexandru
Rebeca, Cristian-Andrei
nicolica, tinem pumnii pentru maine!
norocuta, noi suntem "insomniaci" la pranz de la 1 an si jum, acum m-am obisnuit, dar era foarte obositor pentru amandoua;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
Rebecca,piersicutza de Babee
LA MULTI ANI!!!!
Cristian Andrei,piersicutza de Crys
LA MULTI ANI!!!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
hai nicolca, hai bb Mac!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
ralucaspm spune:
HaiNico, hai Marc!!!
De-ale Ioannei:
"-Mami, sa-ti spun ceva ? De ce imi zici sa inot ca un pestisor (in mare) ca pestisorul inoata sub apa iar eu afara din apa ?"
sau
"-Mami, eu nu ma inec ca ma tin de pietre." ( era vorba despre pietrele de pe fundul marii)
Aseara a sunat un prieten pe care il cheama Iorgos. Aici jumatate dintre barbati sunt Iorgos.
"-Mami, cu cine vorbesti la telefon ?
-Cu Iorgos (fara sa-i dau alte detalii).
-Vreau sa vorbesc si eu.
-Poftim."
Il intreaba ce face si incepe sa-i cante cu foc un cantecel. Pe la jumatatea cantecelului ma intreaba :
"-Mami, care Iorgos e la telefon? Iorgos mare ?(pt ea Iorgos mare e si verisorul ei care e mai mare decat ea cu 2 luni si un baietel al unor prieteni care e cu 10 zile mai mic decat Iorgos al nostru, dar e mai voinic decat miniaturica noastra)
Continua cantecelul de unde l-a lasat si dupa 2 versuri:
"-Mamiiii, cat de mare e Iorgos asta ?"
ii arat cu mana deasupra capului meu .
"-Atunci nu mai vreau sa-i cant. "
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
Babee spune:
Multumim frumos de urari,o sa trimit in contul comun cateva poze cu Rebecca si fratiorii ei, ca sa nu fie nicio problema.
Nicolica tinem oumnii
Ralucasm scumpa tare piersicuta
julax spune:
Raluca,simpatica foc Ioanna
Babee,sa anunti cand pui poze
Nicolica,asteptam vesti,daca bebe Marc a venit de bunavoie sau ajutat?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
norocuta spune:
Nicolica tinem pumnii. Scapi tu tu de asta mamica curajoasa . Doamne ajuta!
Ralucaspm Ioanna e mortala ! Cred ca daca ii vei nota toate chestille astea se va distra copios, cand le va intelege.
Cum am mai zis, am facut rubrica pe noul blog si copiez toate "perlele" postate de mamici aici.
Eu nu prea am ce sa scriu, ca Nour nu e asa pontos in mini-vocabularul lui romano-egipteano-englez , dar nu-i timpul trecut.
iulenca eu stiu ca tu vei face in 2010 un baiat. Pariu pe o lada De bere? Cum te simti?
Restul de burtici ce mai ziceti?
Si ca am pomenit de Blog...daca cineva din livada vrea sa ofere linkul catre blogul personal/pagina Baby/ site piersicutza ori mai stiu eu ce (dar nu site cu reclama, ca vom fi penlizati pe DC)...astept sa va anunati (ori aici ori in contul comun mamiciiulaug2006@yahoo.com).
Va voi cere acordul pentru acest Blogroll (celor pe care le-am prins in timp), prin PM, cat de curand, caci nu vreau sa fac abuz in zona privata .
In continuare sunt asteptate poze cu piersicutzele "Vara 2009", fie de la aniversare, fie din vacanta...
Pup livada !
iulenca spune:
Norocutzo cum ma provoci tu pe mine sa scot capu' din umbra. Sa stii ca pe ziua de azi am mai primit o predictie de la unu care cica nu da gres si tot baiat mi-a zis. O sa va anunt eu peste vreo luna daca ati avut au ba dreptate si poate iti trimit o lada de bere mai sstii ? Eu nu prea is curioasa. E drept ca m-am cam obisnuit cu fetele da daca e baiat sanatos sa fie si sa semene si cu mine (nu ca tradatoarea de fi-mea). Ta-su zice ca vrea baiat neaparat da o sa il vad eu daca ii fac inca o caprita.
O sa trimit si eu pozici dar astept sa facem cu tortul. Pun acum un link cu cele din concediu.
http://family.webshots.com/album/573186941sEzvfx
In rest ce sa va zic - sunt bine, ma mai chinuie cate o greata, saptamana trecuta mi-a fost mai rau ca am fost racita dar acum e ok. Am intrat in saptamana 11, inca nu m-am ingrasat si sper sa ma tina macar inca vreo luna jumate. Mariuku e o scumpa si o dragutza si o rasfatzata si o fitzoasa si o cocheta. La figuri seamana cu mine recunosc. De-abia il asteapta pe fratior si cand o intreb ce vrea sa fie ia un aer foarte serios si spune "sa vedem ce ne spune doamna doctor". Oricum la urmatoarea eco trebuie neaparat sa fie prezenta sa il vada si ea pe bebe ca altfel nu se poate.
De-abia asteaapta sa inceapa iar gradi, e satula de vacanta pt ca vrea sa vina sa stea din nou cu "parintii". E bine la bunici ca o rasfatza dar tot mai bine e cu noi.
Zilele trecute ii citise tataia din cartea cu Apolodor si imi spunea foarte afecatata la telefon mami "mi-e dor, mi-e dor de fatii mei din Labrador ". E foarte teatrala si mescheroasa. O iubesc maxim.
Babee eu am vazut puiutii, sunteti cu totii parca si mai frumosi.
Nicolica da-ne vesti.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA
adriana80 spune:
salutare piersicutze
sunt si eu o mamica cu un pui de 3 anisor in 12 aug....pe nume david si as vrea sa va cunosc si eu.
o s apun si eu poze cu david dar nu stiu cum s aintru pe contul comun
va pupez fetele