*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

laura, mie mi-a zis ca daca nu mai face febra sa nu ii dau antibiotic. deci posibilitatea sa treaca de la sine era.

mie mi-a zis ca e important sa bea lichide. cica daca nu mananca asta e, da lichide sa bea. auzi, la astia le place sucu dulce. nu e cea mai ortodoxa chestie da decat deshidratati mai bine suc dulce de fructe indoit cu apa.

edit, am fost la ea: nu mai arde nu nimica, doarme linistit.

amalia tu tot mai faci noaptea de garda?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

!

Citat:
citat din mesajul lui alra

a mea facu iara 39, am inceput antibioticul. nu mai vreau o noapte de 40°. i-am pus si un supozitor si vad ca face nani. nu mai pare sa o chinuie nimic ca azi noapte si azi pe zi insa.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bertha, incurajari si de la noi pentru maine. Suntem cu gandul la voi, sunt convinsa ca Frumusetea va trece cu bine peste asta
Si ai dreptate cu asistenta....prostesc de-a dreptul sa te iei in gura cu un copil, si-asa stresat de spital/analize&Co

Mergi la inceput

ce face bertha maine?????

Mergi la inceput

Il opereaza de polipi pe Darius!!

Citat:

ce face bertha maine?????

Mergi la inceput

am inteles ca e o operatie si darius insa nu prinsesem ce ii scoate, mizam pe apendic

bertha, moral ridicat ca o sa fie bine! si noi am fost kkti rau de tot cu operatia de hernie a laurei si a trecut si totul a fost ok.

edit, ce poama de asistenta. ce nu imi plac badaranii

Mergi la inceput

Mda, asa mi-a spus si mie medicul, ca e important sa-i urmaresc febra, si daca nu mai depaseste 38.5, atunci poate scapam fara antib, insemnand ca e viral. Dar eu eram nedumerita daca trece puroiul fara antib....
Se pare ca veti avea o noapte linistita

Mirtha, eu stiam ca nu se da Tantum la bebe atat de mic, cica ar fi indicat dupa 1 an. Oare stiu eu gresit??? Cred ca tare ar ajuta-o cate un puf de tantum.
Ceaiul de ceapa exclus Nu a vrut nici bibe cu lapte cu cereale, preferatul ei, d-apoi ceai de ceapa

Citat:

laura, mie mi-a zis ca daca nu mai face febra sa nu ii dau antibiotic. deci posibilitatea sa treaca de la sine era.

mie mi-a zis ca e important sa bea lichide. cica daca nu mananca asta e, da lichide sa bea. auzi, la astia le place sucu dulce. nu e cea mai ortodoxa chestie da decat deshidratati mai bine suc dulce de fructe indoit cu apa.

edit, am fost la ea: nu mai arde nu nimica, doarme linistit.

amalia tu tot mai faci noaptea de garda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diamisha, Leeloo multumesc frumos pentru urari! Numai bine si sanatate si voua!

Miky pup dulce vorbareata mica!

Fetelor, super poze de la intalnire! Sunteti niste dragute, iar de copilasi, ce sa mai zic...CLAR suntem o odisee norocoasa si binecuvantata numai cu prichindei frumosi!
Speram sa va tinem si noi companie cu urmatoarea ocazie...din pacate la noi se nimeresc mereu motive care nu tin de locatie...eu m-as deplasa oriunde in Bucuresti.

Anca_27 felicitari penru dintisor!
Mirtha nasoala zi ati mai avut! Atata alergatura pentru nimic..

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Ma duc la nani, ca vad ca doarme linistit si a mea, insa nu stiu pentru cat timp.

Edit: m-am uitat si la funeraliile lui MJ si m-am bocit bine de tot A vorbit si fetita lui cateva cuvinte la final....Doamne cat de mila mi-a fost de ea....
Noapte buna gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Indiferent ce reactie a avut Darius comportamentul asistentei nu este scuzabil. Eu as fi altoit-o verbal de i-ar fi mers fulgii la modul impusiv - vulcanic. Am observat ca daca se pune problema Evei am reactii rapide - artatoage . Probabil in timp voi reusi cu ceva autocontrol sa le diminunez.
Daca asistenta are nervii slabi si nu mai face fata job-ului cu copii sa se trateze sau sa isi schimbe job-ul.

Dar sunt convinsa ca nu mai aveai putere in tot vacarmul care se declansase sa incepi atunci procedura de "taxare" si , probabil nici nu este indicat sa generezi o stare conflictuala cu asistenta de care , cu certitudine, te vei "lovi" frecvent.

Va tin pumnii si va trimit un gand bun.

PS I-auzi frate : cacacios ? Cred ca daca stau sa ma gandesc mai bine mi-ar fi scapat instantaneu o stanga...

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Multumesc mult tuturor pt incurajari! Adevarul e ca suntem cu nervii intinsi...orice pare banal la altul, la al tau e f complicat.
Am fost la spital astazi pt analize, a urlat ca un apucat, asistenta era si ea nervoasa, asta a facut-o rea si i-a zis ca nu vrea s-o mai vada in viata lui, aia l-a facut "cacacios" (f urat mi se pare sa te cobori la mintea copilului), circ in toata regula, se certau parte-n parte, noi stateam ca maimutoii, in tambalaul ala nu ne auzea nimeni, daramite sa ne asculte. Cre'ca daca nu eram acolo, ii tragea aia vreo doua, la ce draci avea! Ma gandesc ce-o face maine narodul mamei, o sa afle tot spitalul ca venira oltenii la ORL.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana
[/quote]

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

N-ai dezmierda, de n-ai sti sa blestemi,Surad numai acei care suspina,Azi n-ai iubi, de n-ar fi fost sa gemi,De n-ai fi plans, n-ai duce-n ochi lumina.
Si daca singur rana nu-ti legai,Cu mana ta, n-ai unge rani straine.N-ai jindui dupa un colt de rai,De n-ai purta un strop de iad in tine.
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,E c-ai murit in plansetul de-aseara.(Radu Gyr)

Mergi la inceput