*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*
Raspunsuri - Pagina 22
carmendu spune:
mai, eu tanjesc sa dorm cu fi'miu in pat. dar in cele opt luni de cand s-a nascut nu s-a intamplat niciodata.
si eu si sotul avem somnul greu si ne e frica sa nu-l lovim.
dormitul cu copilul dauneaza cuplului(am simtit asta in primele 2 luni cand am dormit la victor in camera pe o canapea improvizata
).
el doarme foarte bine in patutul lui, asa ca de ce sa-l deranjam.
stau uneori cu el dormind in brate mele si il adulmec, si-i miros fiecare particica, si-i simt respiratia aproape tinandu-mi mie respiratia de emotie si de teama sa nu-l trezesc, si il simt cu toata fiinta mea, si-l strang in brate si ma bucur de el si ma umplu de fericire ca-l am langa mine.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
carmendu spune:
alra- imi pare rau sa aud ca esti "in butoi". stiu ca esti echilibrata si mi-e greu sa mi te imaginez altfel.
poti incerca niste tehnici de NLP. te ajuta sa te descoperi, sa te cunosti mai bine.
http://www.nlpinformal.ro/NLP_Practitioner_p15.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Neuro-linguistic_programming
eu trec printr-o faza de nemultumire. sunt nemultumita de mine dar si de oamenii din jur si cred ca cei care nu sunt cu mine sunt impotriva mea. e trist pentru ca asta mi se intampla cu cei dragi mie si ne afecteaza relatiile.
carmen
pozele noastre
fluturasha23 spune:
carmendu, am citit povestea nasterii lui victor ....ce haioasa esti....m-ai facut sa rad asa de dimineata....![]()
![]()
mami de Iulia
lauramiron spune:
Rebeca abia asteapta sa creasca sora-sa ca sa poata dormi cu ea
Probabil ca le voi culca impreuna, daca vor dori amandoua. Momentan, sunt fiecare in camera si patul ei. Am dormit 2 nopti cu Cati in pat, cand am fost la munte si n-am mai luat patutul
, si n-a dormit toata noaptea, nici ea, nici eu
Ma gandesc ca e chestiune de obisnuinta, ii place la ea in patut, nici macar in carucior afara nu doarme niciodata!
Rebecai ii place mult sa stau cu ea pana la momentul nani, cand am terminat povestea si discutiile, imi spune ca pot sa plec, ca-i este somn, sau imi spune noapte buna, adica imi da flit cu alte cuvinte![]()
Cate case, atatea obiceiuri, consider ca toate sunt bune atata timp cat toti membrii familiei sunt multumiti si fericiti cu aceste obiceiuri!
Sunt cam zombie, noul membru al familiei a cam scheunat o mare parte din noapte
Am fugit la cumparaturi!
oceanborn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron cand am terminat povestea si discutiile, imi spune ca pot sa plec, ca-i este somn, sau imi spune noapte buna, adica imi da flit cu alte cuvinte Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |

mami de Thomas
carmendu spune:
fluturasha- 
carmen
pozele noastre
manumanu spune:
carmendu, exact asa simt si eu apropo de luatul bebeilor in pat... Eu mai dorm la ei in camera din cand in cand si atunci o mai iau pe Anastasia langa mine pentru ca ea cere suzeta/ceai... si nu dorm de drag, ma uit la ea si imi vine s-o smotocesc... mai ales ca uneori scoate niste sunete in somn de-ti vine s-o mananci.
Raducu doarme ca un om mare, mai casca din cand in cand, dar de trezit nu se trezeste decat dimineata.
Aseara au adormit amandoi in patut
... le-am dat biberonul cu cereale acolo si Raducu a adormit ca dupa o zi de coasa
! Anastasia a mai bazait un pic dar n-a mai trebuit luata in brate. Au si muzica de somn "ritualica", adica o jucarie muzicala complexa primita cadou din Franta, care are meniu cu 6 genuri a cate 15 melodii... seara le pun "berceuses" (cantece de leagan) si sunt foarte incantati... daaaaar, de multe ori ne vine noua somnul inainte![]()
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Olivia26 spune:

Asa e, sunt total de acord, bine inseamna ceea ce simt toti membrii familiei ca e bine pt ei, noi il simtim parte din noi. Si eu la fel am dormit cu ai mei pana in clasele primare si inca sunt impreuna si le e bine, mai ales acum parca sunt din ce in ce mai indragostiti
Nici noua nu ne afecteaza viata de cuplu ca mergem in dormi numai pt dormit, nebuniile le facem inainte
, mai ales ca bebe adoarme inaintea noastra in dormitor iar noi mai ramanem sa golanim
...ba chiar poate fi mai palpitant asa
Acum nu va imaginati ca nu am momente cand ma apuca disperarea, sau momente cand simt ca ma doare corpul de oboseala dar fericirea e mult mai mare decat astea.
La fel de bine mi se pare si sa doarma bebe in camera lui, probabil doarme mai bine ca nu mai simte foiala. Cu siguranta il vom pune si noi pe dav in camera lui dar parca inca nu ne lasa sufletul, vb Berthei, cred ca n-as dormi de grija. Eu tot sper ca ne va da el semne cand va fi pregatit![]()
Ca tot vb de copilarie, eu recunosc am fost o rasfatata
singura la parinti, parinti pe care i-am simtit mai mult ca prieteni, cu o mama mereu optimista si entuziasta care vede ceva bun in orice si un tata aparent dur pt cei din jur dar f iubitor, mai ales cu baiatul lu'tata adica moi
, singura nepoata la bunicii de pe tata care au avut 2 baieti si si-au dorit tare mult o nepoata fetita, n-am stiut de reguli, mereu mi-au respectat dorintele si totusi presiunea de a nu-i dezamagi a fost mare si chiar daca nu imi impuneau ei nimic eram constransa de bun simt si de nevoia de a ma ridica la nivelul asteptarilor lor si de a-i face mandri asa cum se asteptau
Nu am scris asta ca sa ma laud ce iubita am fost eu, ce vreau eu sa spun este ca presiunea o poti simti chiar si asa dar pt mine a fost constructiva, mereu am simtit ca pot mai mult decat altii si chiar asa a fost, depinde cum privesti lucrurile dar daca reusesti sa fii multumit de viata ta si cu sufletul impacat, atunci nu vad nicio problema. E drept ca am si stat in camin si asta m-a ajutat mult sa sa ma descopar si prin prisma altora, nu numai a parintilor, sa-mi cunosc adevarata valoare, ca altfel nu se stie...of ce n-as da sa retraiesc anii facultatii...
Eu sunt o dezordonata si nu ma deranjeaza deloc
, ba chiar nu mai gasesc nimic daca se apuca cineva sa faca ordine, vb mea e ca am ordine in dezordine
Ma apuc de capitol nou ca vad ca o dau in SF-uri![]()
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bertha spune:
Monicabo, cum sa ma supar?! Mai ales ca ai mare dreptate, si ai mei sunt f zbuciumati, si ziua si noaptea.
Da' eu tot asa ma simt bine, cu ei. Si nici ei nu dau semne de nemultumire! Nu incerc sa conving pe nimeni, departe de mine gandul. Stiu doar ca e atat de frumos cand sunt bebelusi, ca as vrea sa opresc timpul sau macar sa-l fac sa curga mai incet.
Carmendu, ce emotionant ai descris sentimentele tale pt Victor!
Lauramiron, hi, hi, ai inca un bebelus!
[:-))] Intre 2 fete, mergea si un baietel!
Vrem poze noi cu Boris! Ati aflat pretul?
Manumanu, ce frumos trebuie sa fie sa-i privesti pe amandoi!
Eu nu sunt deloc in apele mele, parca m-a lovit trenul. Dimineata aveam tensiunea 8 cu 5, dupa o cafea strong, am 9 cu 6. Alra, cata dreptate aveai cu sapt de dupa operatie! Am fost eu barbata, ditamai vulturul curajos, acu's doar o biata gainusa.![]()
Noroc ca-i mama aici, altfel cred ca nu-si permitea organismul meu sa cedeze.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana