*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (62)*
Raspunsuri - Pagina 18
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra diana, calea aia de mijloc difera de la persoana la persoana. unii au impresia ca sunt ultra permisivi si sunt mult mai stricti ca altii si invers. in revistele de aici zice sa nu asociezi chestii negative cu copilul - de ex sa nu ii zici "esti obraznic" ci sa ii zici ca ceea ce face el e obraznic. astfel copilul nu intelege ca e ceva in neregula cu el si nu poate schimba ci cu un comportament care il poate corecta. eu cred ca daca tu ca om ai o parere buna despre tine si ceilalti vor crede asta si negatia e adevarata. am citit intr-o carte despre modele de interactiune "OK- not OK". in discutiile cu alti oameni unii se cred OK, altii neOK. daca tu te crezi tot timpul neOK ai mari sanse sa fii tratat aiurea caci unii oameni incearca sa domine, ataca reativ la parinti autoritari si cu cerinte mari am citit ca se exagereaza cu traumele din copilarie. ca adult vei deveni perfectionist care vine cu aspecte pozitive dar si negative. vei da senzatia ca le poti face pe toate si nu vei avea empatie de la ceilalti. eu v-am mai zis ca am problema asta: chiar daca am probleme mari nu primesc atata empatie ca altii care au probleme mai mici insa stiu sa se exprime altfel. si mor de draci cand vad ca istericii sunt tratati cu respect si celor sanatosi la cap li se ignora doleantele tocmai pentru ca nu fac crize a da, si ma mai enerveaza groaznic femeile pisicite (bai, sper ca nu atac pe nimeni vai de mine cat filozofie ![]() ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina

suntem pe aceeasi lungime de unda...Mami Fericita Non-Stop

perlute
alra spune:
diamisha, laura - uite care e ideea doctorului: acum am o perioada mai grea si mi-a dat homeopatele ca sa ma ajute sa trec peste ea. daca nu sunt suficiente imi va da trimitere sa stau la taclale cu cineva. in paralel avem deja programare cu laura la un psiholog de copii. trebuia sa fi facut chestia asta de anul trecut, noi cred ca am reinventat roata cumva si am aplicat rudimentar principii care un psiholog ni le putea da pe tava din prima.
edit: diamisha, eu si asa am casa mult mai vraiste decat mi-as dori si ma simt de parca am raie pe mine cand vad dezordinea. dupa botezul lui nicole cand am picat efectiv am lasat totul asa cum era caci nu mai aveam energie si apoi m-am simtit mult mai rau. gandeste-te la situatia mea, eu o cana daca las pe masa o gasesc tot acolo cand vin de la servici cu 2 copii infometati, eu obosita si cu foame. la noi in casa afara de noi nu face nimeni absolut nimic. cu exceptia binecuvantata a fetei care ne face curat, evident ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
Neatza!
Anca uite ce am gasit de postinor:
POSTINOR
Ce este contraceptia de urgenta?
Contraceptia de urgenta este o metoda de prevenire a sarcinii nedorite care poate fi folosita pe parcursul a cīteva zile dupa un contact sexual neprotejat (daca nu a fost folosita nici o metoda de contraceptie, prezervativul s-a rupt sau dupa un viol). Aceasta metoda actioneaza, retinīnd ovulatia sau īmpiedicīnd implantarea ovulului fecundat pe peretele uterin.
Ce este Postinor?
Este un preparat cu o doza calculata experimental de substanta activa care permite prevenirea unei sarcini nedorite. Aceasta metoda este eficienta daca pastilele au fost administrate dupa un act sexual neprotejat īn conformitate cu instructiunile. Cu cīt mai devreme se administreaza cu atīt e mai bine.
Ce contin pastilele Postinor?
Pastilele contin o substanta sintetica similara hormonului Levonorgestrel care intra, de asemenea, īn componenta preparatelor contraceptive obisnuite. Īnsa, īn pastilele Postinor acest hormon se contine īntr-o doza mult mai mare decīt īn pastilele contraceptive obisnuite. Īn ambalajul #132;Postinor-2#148; veti gasi 2 pastile care trebuie luate una dupa alta, la un interval de 12 ore.
Īn ce perioada de timp actioneaza Postinor-ul?
Pastilele Postinor, folosite īn cazuri urgente, se indica sa se ia īn primele trei zile (72 de ore) dupa contactul sexual neprotejat. Deci, īn situatiile urgente, īn cazul unui contact sexual neprotejat sau folosirii incorecte a altor metode de contraceptie, femeia are la dispozitie 3 zile pentru a se adresa la medic. Cu cīt mai devreme se administreaza, cu atīt e mai mare eficienta acestor pastile. Īnainte sa folositi aceste pastile e bine sa consultati medicul ginecolog. Daca nu este posibil, puteti apela la sfatul unui farmacist. Īn cabinetele de consultare a femeilor sau centrele de planificare a familiei veti putea vorbi cu medicul despre alegerea unei metode de contraceptie permanente, asa īncīt sa nu fiti nevoita sa apelati din nou la contraceptia de urgenta.
Cum se foloseste Postinor-2?
Īn primele 72 de ore (3 zile) dupa contactul sexual neprotejat se ia 1 pastila, iar dupa 12 ore de la 1 pastila/doza se mai ia īnca una. Dupa prima pastila, puteti sa calculati cīnd trebuie sa luati cea de-a doua doza. Īn total trebuie sa folositi 2 pastile. Daca pe parcursul primelor 2 ore dupa administrarea oricarei din cele 2 pastile ati avut greturi si ati vomitat este necesar sa mai luati īnca o pastila, deoarece exista riscul ca pastila precedenta sa nu fi fost absorbita. A doua doza se ia peste 12 ore. Daca greturile apar dupa mai mult de 2 ore de la luarea pastilei, nu este necesar sa luati o doza repetata.
Pentru a reduce greturile, se recomanda sa beti pastilele dupa ce ati luat masa. Pentru a urmari situatia, e bine sa īnregistrati īn calendarul menstrual actiunile īntreprinse. Indicati zilele ultimei menstruatii pe care ati avut-o pīna la contactul sexual neprotejat si zilele menstruatiei survenite dupa ce ati folosit Postinor-ul. De asemenea, e bine sa notati ziua īn care ati avut contactul sexual neprotejat, administrarea celor 2 pastile de Postinor, daca ati avut sau nu greturi, daca ati avut sau nu sīngerari (hemoragii vaginale) īntre cele doua menstruatii. E bine sa notati adresa si numarul de telefon a celei mai apropiate institutii medicale unde ati putea merge dupa ajutor īn cazul daca menstruatia a īntīrziat mai mult de o saptamīna, aveti dureri abdominale pronuntate, aveti hemoragii vaginale abundente.
Cum actioneaza pastilele Postinor?
Īn dependenta de faza ciclului menstrual īn care se administreaza pastilele Postinor ea actioneaza īn mod diferit: reduce posibilitatea sau īmpiedica iesirea ovulului din ovar, previne fecundarea si/sau implantarea ovulului fecundat. Pastilele nu actioneaza asupra ovulului fecundat deja implantat pe peretele uterului. De aici, vom trage 2 concluzii: pe de o parte, asta īnseamna ca Postinor-ul nu provoaca avort, iar pe de alta parte, daca pastilele au fost luate prea tīrziu si sīnteti īnsarcinata nu exista motive sa va īngrijorati pentru actiunea pastilelor asupra embrionului, iar sarcina poate fi pastrata.
Cīt de eficient este Postinor-ul?
Pastilele Postinor sīnt destul de eficiente īn situatii extreme, cum este cazul unor contacte sexuale neprotejate. Din pacate, nu putem vorbi de o eficienta de 100%, ca īn cazul pastilelor contraceptive de utilizare permanenta si regulata. Chiar daca pastilele Postinor au fost folosite corect (respectate toate instructiunile), 1 femeie din 100 (dupa alte date, 2-3 femei din 100) vor ramīne īnsarcinate. Folosirea repetata a acestei metode scade din eficienta ei si creste riscul obtinerii unei sarcini sau a unor efecte secundare. Iata de ce acest preparat poate fi utilizat doar īn cazuri exceptionale. Postinor-ul nu va protejeaza de o sarcina nedorita īn cazul daca ati mai avut relatii sexuale neprotejate īn urmatoarele zile dupa folosirea pastilelor. Pentru a preveni o sarcina nedorita alegeti o metoda de contraceptie permanenta. Daca sīnteti deja īnsarcinata pastilele nu au nici un efect.
Ce efecte secundare apar dupa folosirea Postinor-ului?
Cel mai des apar greturile sau voma. De asemenea, īn zilele urmatoare dupa folosirea pastilelor Postinor pot apare sīngerari īntre 2 menstruatii (menstruatia care a precedat utilizarea contraceptiei de urgenta si cea care va urma).
Īn cazuri rare sīnt semnalate dureri de cap, ameteli, stari de oboseala, slabiciuni, sīni tensionati. De regula, aceste efecte neplacute vor dispare pe parcursul a 24 de ore.
Influenteaza Postinor-ul data aparitiei urmatoarei menstruatii?
La majoritatea femeilor urmatoarea menstruatie va īncepe la timp sau cu cīteva zile mai devreme sau mai tīrziu. Daca menstruatia nu apare īntr-o saptamīna de la data calculata, exista probabilitatea de a fi ramas īnsarcinata. Īn acest caz trebuie sa mergeti imediat la medicul ginecolog (si sa faceti testul la sarcina).
Īn ce cazuri nu se recomanda folosirea Postinor-ului?
Pastilele pentru cazuri de urgenta au drept scop evitarea sarcinii, iata de ce daca sīnteti deja īnsarcinata aceasta metoda nu mai are nici un efect.
Daca suferiti de o boala cronica si/sau faceti o cura de tratament, este necesar sa cereti sfatul medicului ginecolog. De obicei, femeile pot lua Postinor, īnsa respectīnd recomandarile medicului īn situatia concreta.
Atentie!
Postinor-ul (ca si celelalte pastile contraceptive) nu protejeaza de infectiile cu transmitere sexuala. Daca suspectati ca ati fost infectata, adresati-va imediat medicului.
Important!
Daca dupa ce ati luat pastila Postinor ati mai avut un contact sexual neprotejat, efectul de protectie a pastilei nu are actiune asupra acestui contact sexual.
Retineti!
Postinor-ul (inclusiv, alte pastile contraceptive folosite īn cazuri de urgenta) nu este o metoda de contraceptie permanenta care poate fi folosita regulat. Aceste pastile pot fi folosite doar īn cazuri extreme. Trebuie sa se evite folosirea Postinor-ului īn fiecare luna. Dupa ce ati folosit Postinor este necesar sa consultati medicul si sa alegeti o metoda de contraceptie permanenta.
Hormonii in doza mare prezenti in postinor trec in lapte si pot avea consecinte nedorite asupra copilului. Deci, nu este indicat sa luati Postinor in timpul alaptarii. Dar, daca printr-un "accident" ave#355;i neap#259;rat#259; nevoie de el, pute#355;i recurge la urm#259;toare inginerie: lua#355;i Postinorul (cele 2 tablete la interval de 12 ore). Dupa ce a#355;i luat prima tableta nu mai alapta#355;i copilul vreme de 3 zile, av#65533;nd grij#259; s#259; v#259; mulge#355;i cam la orele la care a#355;i fi al#259;ptat (mulgerea se face cu un aparat special, dar daca nu ave#355;i #351;i sta#355;i prost cu banii un simplu pahar #355;i ceva mai mult#259; r#259;bdare duc la acela#351;i rezultat. #65533;n intervalul acesta, alimenta#355;i copilul cu lapte praf, cu formula potrivit#259; v#65533;rstei. Dup#259; cele 3 zile reveni#355;i la al#259;ptarea obi#351;nuit#259;. Aten#355;ie ! Exist#259; cazuri (rare) #65533;n care copii nu mai vor s#259; revin#259; la s#65533;n. Sc#259;de#355;i probabilitatea unei astfel de situa#355;ii dac#259; tetina biberonului are gaur#259; de calibru mic.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
anes spune:
Dragelor,
Imi pare rau sa aud ca sunt copiluti bolnaviori: alra, lauramiron, cameliam, otilia, bertha sa dea DD sa le treca repede!
Am vazut poze de la intalnire...imi exprim iarasi regretul ca nu am sa va cunosc probabil niciodata (dar mai stii)..! ce imagine minunata cu atatea mamici si atatia copii frumosi laolalta!!
diamisha, cel mai important lucru, cred ca am mai spus asta, este ca noi, ca parinti sa stim a face o analiza a comportamentului nostru in relatia cu proprii copii, astfel incat sa procedam cat mai bine, si nu sa avem o atitudine de autosuficienta (tot ce fac eu este bine). Din pacate, multi parinti considera ca numai ce fac ei este bine, iar copiii lor sunt victimele comportamentului nociv.
Intotdeauna mi-au placut postarile tale, pt. ca ai un anumit echilibru si un simt al echilibrului (daca pot spune asa)!
Mirtha, alra, si eu sunt cu capsa pusa de vreo doua saptamani. Ce naiba se intampla? Vad ca se prelungeste si se adanceste... Ma gandesc ca nu voi mai scapa...si tb. sa ma intorc la serviciu si ma va afecta f. tare si nu am voie
!
criss, am vazut ca ti-au raspuns cateva fete. Si eu sunt un exemplu in acest sens (cu TT). Mie mi-a iesit risc de SDR. Down 1:119. NU am facut amniocenteza pt. ca dr. Herghelegiu nu mi-a recomandat in urma ecografiei 4D, care a iesit f. bine. Dr. mmea ginecolog mi-a recomnandat din prima, din cauza nesigurantei pe care o resimtea si a incapacitatii de a-mi da o certitudine.
Prin urmare, concluzia este ca aceste rezultate sunt frecvent eronate, dar pot fi si reale (TT este doar o probabilitate nu un diagnostic). Ele sunt influentate de varsta mamei la data conceptiei, pierderi anterioare de sarcini, mama fumatoare si f. important, ecuratetea masuratorilor ecografice. Eu aveam 33 de ani la data conceptiei. Sfat: Daca prietena are mai mult de 35 de ani sa isi faca amniocenteza, iar daca nu, sa faca eco morfofetala la un ecografist f. bun.
Colega noastra de odisee, Flory
, cred ca avea mai putin de 35 de ani (nu mai stiu exact) si a avut ghinionul sa nasca un copilas cu sdr. Down (nu a facutTT).
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
cameliam spune:
Mie Alexandra imi dormea de la 10 la 6:30 continuu, pana acum vreo luna.
In ultimele saptamani in schimb e tot mai nasol, se scoala o data sau de doua ori pe noapte. Uneori baga lapte lagreu (200ml, am mai scris si ieri) alteori doar isi umezeste buzele. Azi noapte am incercat sa-i dau ceai in loc de lapte. A urlat pana i-am dat lapte, n-a fost chip sa se culce la loc. Cum i-am dat lapte, a bagat 50ml si somn inca 3 ore. Dupa care de la capat.
De mancat, mananca bine zic eu:
06:30 - 200ml lapte
09:00 - 200-250g piure fructe cu branzica vaci
13:30 - 200-250g piure legume cu carnita pui sau ou
17:00 - 200-250g iaurt cu mar copt
21:30 - 200-230 ml lapte
Si dupa aia incepe:
1:30 - lapte (intre 50ml si 200ml, cat vrea muschiu ei in noapte aia)
3:30 - lapte (la fel)
si apoi la 5:30 - 6:30 - scularea cu aia 200 ml lapte de i-am pus mai sus
Eu zic ca baga destul in ea peste zi. De foame nu plange oricum, ca i-as mai da. La 10:30 seara io ma culc ca nu mai rezist, deci sa-i dau inca un biberon cand ma culc eu ar insemna sa fie la vreo 40min de anteriorul. Si sincer doarme ff adanc in prima ora n-am pe cine trezi.
Ce sa-i fac?!! Ca deja o iau pe aratura, dimineata nu pot deschide ochii cand o aud ca urla imi vine sa zic "inca 5 minute" ca atunci cand ma trezea mama sa merg la scoala...Eu sunt tare, tare rea de somn.
| citat din mesajul lui alra ... daca vrei sa doarma trebuia sa ii dai cat mai mult de mancare ziua, la ore daca se poate insa daca cere intre timp sa nu refuzi. cu un bebe poti incerca trucuri a la spok sa il scoli la ora ta de culcare inca o data pentru o masa suplimentara. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
lauramiron spune:
Alina, sora mea a refuzat ajutorul psihologului cu indarjire, cu toate ca am batut-o la cap foarte mult timp. I se parea ca poate rezolva singura comportamentul copilului, a citit si a rascitit, a aplicat tot ce se putea de prin carti/net. Pana cand a capitulat, n-a mai putut, orice a incercat, a dat gres, a bocit o zi intreaga dupa care a dat telefon prietenei mele si si-a facut programare.
Era foarte fericita dupa vreo 2 sedinte, se vedeau rezultate deja....si erau niste chestii simple, elementare chiar, insa ea era deja in corzi si nu mai putea gandi limpede.
| citat din mesajul lui alra diamisha, laura - uite care e ideea doctorului: acum am o perioada mai grea si mi-a dat homeopatele ca sa ma ajute sa trec peste ea. daca nu sunt suficiente imi va da trimitere sa stau la taclale cu cineva. in paralel avem deja programare cu laura la un psiholog de copii. trebuia sa fi facut chestia asta de anul trecut, noi cred ca am reinventat roata cumva si am aplicat rudimentar principii care un psiholog ni le putea da pe tava din prima. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
mav spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Mda, asa mi-a spus si mie medicul, ca e important sa-i urmaresc febra, si daca nu mai depaseste 38.5, atunci poate scapam fara antib, insemnand ca e viral. Dar eu eram nedumerita daca trece puroiul fara antib.... Se pare ca veti avea o noapte linistita ![]() Mirtha, eu stiam ca nu se da Tantum la bebe atat de mic, cica ar fi indicat dupa 1 an. Oare stiu eu gresit??? Cred ca tare ar ajuta-o cate un puf de tantum. Ceaiul de ceapa exclus
Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
pediatrul lui anto ne-a recomandat tantum verde spray, concentratia cea mai mica (parca 0,1%... sper sa nu scriu prostii... ca nu-l am acum la indemana sa verific). multa sanatate!
Mami Fericita Non-Stop

perlute
mamiseli_11 spune:
Eu am incercat sa fiu tare pe pozitii in ceea ce priveste somnul in patut. Pana la 3 luni (parca) Miruna dormea cu mine si cu tati in pat pt ca imi era foarte greu sa ma scol noaptea la ea, sa o iau in brate din patut si sa o alaptez, nu aveam siguranta pe picioare si imi era teama sa nu o scap. Apoi mi-am mai revenit cu echilibrul si incet incet am inceput sa o pun seara la culcare la ea in pat. Faceam baie, o imbracam, ii dadeam sa suga si o puneam treaza in pat. Daca nu vroia sa doarma sau nu ii convenea ca e singura, incepea sa planga. Ma duceam la ea, o luam in brate, ii mai dadeam lapte sau apa sau ceai, stateam cu ea cat sa o calmez, o puneam iar in pat. M-am tinut tare, indiferent cat de obosita eram, si faceam treaba asta de 2-3 ori pe seara daca era nevoie apoi adormea. Bine, mie mi-a venit mai usor pt ca ora ei de culcare e 8-9 seara. Nu am lasat-o sa planga ca sa se invete sa doarma singura, m-am dus la ea de cate ori a mieunat ca sa vada ca sunt acolo si nu se intampla nimic daca adoarme. Acum are foarte putine seri cand plange la culcare, mai ales din cauza dintilor. Ce m-a mai ajutat pe mine a fost ca si ziua am aplicat acelasi principiu. Cand vedeam ca ii este somn, o puneam in patut (alaptata in prealabil sau dat putin ceai).Fiind aceeasi rutina cand era vorba de somn, a invatat repede ca se poate dormi si singura. Eu am renuntat sa mai dorm cu ea in pat pt ca nu ma mai puteam odihni, ma durea spatele tare pt ca eram atenta cum dormea ea si nu ma prea miscam noaptea
. Acum, de cand se rasuceste in patru labe, are zile cand adoarme mai greu, o gasesc in patut in cele mai nastrusnice pozitii din care nu mai poate sa iasa sau sta lipita cu fata de plasa de la pat si se uita sa vada daca vin la ea. Dar in principiu asta se intampla pt ca nu ii este foarte somn. Dupa ce isi face rundele prin pat, cade lata
Sunt curioasa sa vada atunci cand va incepe sa se ridice singura in patut daca mai doarme ea asa bine.
Oceanborn chiar nu stiu ce sa iti spun cu dormitul lui Thomas. Eu cred ca e asa de incantat cu ridicatul in picioare ca nu-i mai trebuie somn.
Dar sunt convinsa ca incet incet se va regla totul pe parcurs. Te inteleg cu somnul, eu inca sunt obosita desi dorm 8 ore legate noaptea. 
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
anes spune:
alra, am mai citit din urma si am vazut necazul tau! Da, si au zic ca antidepresivele nu sunt o solutie! De fapt stii si tu. Acum treci printr-o perioada se suprasolicitare, mai ale ca laura trece si ea printr-o etapa dificila a vietii ei (3 ani). In jurul varstei de 3 ani copiii parca testeaza rabdarea parintilor lor. Este perioada Nu-urilor, a atragerii atentiei permanenta a parintilor, a refuzurilor comenzilor primite. Tin minte ca imi spuneau parintii ca pe sora mea o poreclisera "domnisoara BA NU".
Rabdare si tutun (sau fara
). Zic si eu ca pe laura ar putea sa o vada un psiholog, iar impreuna sa parcurgeti niste pasi. Sunt sigura ca totul va lua o turnura favorabila, mai ale ca Laura este un copil istet! 
Edit: si eu sunt in butoi tare de tot. Nu ma mai inteleg cu nimeni, nu mai vreu sa vad pe nimeini! Si surpriza...sunt psiholog de meserie
. Dar nu stiti vorba aia...cizmarul n-are cizme, frizerul nu-i tuns, iar psihologu...o ia razna
! Am spus asta ca sa stii ca empatizez cu tine puternic
. Nu am dat sfaturi de specialitate aici pt. ca nu asta este rolul meu. Si eu am aceleasi probleme ca voi toate!
Sunt cur
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
anca_27 spune:
Mamiseli,
multzam! Deci nu iau nimic...cum sa nu alaptez 3 zile, de muls nu pot ca nu scot nici 50 de ml in trei ore, deci... unde incap doua guri incape si-a treia.
Mai vb peste-o luna-doua.
Alra, eu sunt cu Spock dupa mine, cand ma plimb si zibe dormiteaza, in parc, iau si citesc. Si-am facut la fel cu indesatul mancarii ziua si mai ales spre seara. Chiar daca papa la 11 jumate-12 cand ma bag eu la somn, cel tarziu la 3 tot e sus. Inainte de accidentul lui I., vreo doua nopti, reusisem sa mearga el la ea si s-o adoarma fara papitza, chiar ne bucuram ca reusim asa si poate nu se mai trezeste pt masa respectiva stiind ca nu mananca.
Dar... acum nu mai putem, pt el e mai mult decat vital sa doarma, odihna e totul. Asa ca, daca reusesc singura bine, daca nu ... om vedea. Reparam mai incolo.
Nu v-am mai spus despre I. nimic. A facut EEG si se pare ca nu e focar epileptic, insa faptul c-a facut o criza e semn de intrebare. La prima criza - sarind peste cele din copilarie care nu s-au mai repetat vreodata si a fost declarat vindecat - nu da nimeni tratament. Deci... stam la panda, odihna multa, echilibru. Si eu inca lupt cu FRICA. E greu dar... life goes on. Nu va spun ce teama mi-a fost sa facem ce-am facut de era nevoie de Postinor ... e interzisa orice stare de excitare maxima...
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici