Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
lalitica2000 spune:
multumesc mult fetelor pentru primire. De aproape 3 ani de cand incercam sa avem un bebe mi-am dorit sa scriu la odisee
si iata ca pana la urma visul meu s-a implinit.
eu in afara de greturile de dimineata care imi trec daca mananc ceva, nu am decat in anumite zile stari de somnolenta de ma culc odata cu gainile si o stare din aia de lasa-ma sa te las, de n-am chef de nimic.
Lali
8+ de mazariche
simonette spune:
Bun venit fetelor noi!!! Odiseeminunata va doresc
Poftitisi caruciorul![]()
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
16+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mariucasara spune:
Larisel si Micki_mica
Saru'mana de leacuri! Incerc toate remediile. Astept sa se trezeasca fiica-mea si fug sa-mi iau lamai si bombonele cu propolis.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
10+
Beatrice1982 spune:
super simionette
bebe e bine?
misca nu??????? esti in ro?
nu???????
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
zelma spune:
Buna fetelor,
Cam de mult nu am mai apucat sa scriu nimic deoarece nu s-a intamplat nimic interesant la noi. Suntem bine, crestem si o sa mergem la control saptamana viitoare miercuri.
Doar cu niste greturi ma lupt din ce in ce mai des (interesant e ca doar in unele zile mi-e rau, alteori nu am nimic aproape toata ziua).
Si pe mine de vreo 2 zile a inceput sa ma supere putin gatul si am o tuse uscata asa, seaca, usoara deocamdata. Si ma gandeam ce sa iau. Am auzit de tinctura de propolis ca face bine la gat si tuse, dar stiti cumva daca se poate lua in sarcina?
Va pup si sa cresteti mari!
10+
masinutza spune:
buna fetelor,
zelma aceeasi problema o am si eu, azi am greturi, maine nu mai am nimic.....cu o saptamana in urma imi era greatza zii si noapte, noaptea ma trezeam din cauza greturilor....dar acum sunt mai bine
mie mi-a recomandat o prietena care a nascut ca pe perioada sarcinii sa mananc lamaie, astfel previne raceala
9+
bAly spune:
Lalitica2000, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!
Simonnete, felicitari pentru cariucior! Sa fie sanatos! Sa nu cumva sa fii vreun piculet dezamagita ca vin eu cu al 3 lea carucior roz![]()
Vine Surpriza
Alina
9+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
xela_07 spune:
Multumesc foarte mult pentru urarile de ziua mea!
Simonette sa fie sa ne spui si noua reteta de baietei
. Esti super tare, tot respectul 
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
9+
xela_07 spune:
Mamieea
multa sanatate si tot ce iti doresti!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
9+
Nik0le spune:

xela, mamieea la multi ani si multa sanatate! 
alexia
Ma bucur ca cea mica n-a avut rubeola si ca e spre bine acum.
larisel
, esti o draguta!
Ma bucur ca ti-a iesit negativ rezultatul la herpes de data asta, cu glicemia asa mica nu stiu ce sa zic... Ai reinceput sa mananci normal? Multumesc ca ai intrebat de mine, sunt bine in linii mari, dar seara am reinceput sa ma simt rau si sa vars...
Asa m-am saturat de perioada asta de greturi, abia astept sa treaca, numar zilele.
cris, si eu tot cam la fel ca larisel fac: deschid un notepad si pe masura ce citesc postarile, raspund.
micky, ma bucur ca nepotul tau e bine acum! Si mie mi-e rau de la caldura, parca imi amplifica greturile. 
Monnica, d_melli, masinutza, lalitica2000 bine ati venit!
Sarcini usoare si
sanatosi!
Andrelina, ma bucur ca ti-a iesit bine glicemia! Imi pare rau ca iubitul tau nu si-a asumat responsabilitatea de a fi tata, este pierderea lui! Concentreaza-te pe tine si pe bebe, sunteti cei mai importanti!
Ashera, sanatate multa! Sper ca urmatoarele analize sa iasa bune! Imi pare rau ca te chinuie greturile, sunt alaturi de tine. Bea, la fel.
d_melli, simo, felicitari pentru fetita, respectiv baietel! 
mariucasara, ma bucur ca te-au mai lasat greturile si ametelile, sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala!
zelma, tinctura de propolis contine alcool, eu as evita-o. Incearca fiertura de ceapa cu miere, e buna pentru tuse.
Nico
de
Isabela si
8+