Cu dragoste din Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Salutare si multumesc pentru urarile de bine!
Nu m-am sarbatorit,asa am hotatrat anul acesta,insa mi-am facut un tortulet (ca ptr sufletelul meu cu mousse de cioco amaruie,menta,lamaie) din care am servit si pe cine a binevoit sa-mi treaca pragul aseara.
N-am pus poze in calc inca..mai dureaza putin.
Andrea,la ideal ai castigat pachetul superslim sau acolo faci mani si pedi? Ce preturi au?
Am luat teapa mare cu pretul vopsitului si tunsului si acu mi-am zis ca ma interesez la mai multe inainte de a mai hotara locatii..
Gabi,frumoasa zi ai avut..la depanat amintiri..fara grija copiilor..
Ionika,nu mai stiu preturi ca n-am mai facut ziua Catalinei in locatii,insa a fost invitata des la Magic Land,pe str Sipotel,i-a placut copilului insa n-am idee de preturi.Banui ca poti da cautare pe net sigur gasesti nr de tel,si tot ce-ti trebuie.
Lacramioara,bine ca ai scapat de soacra..auzi,da tu nu i-ai spus nik ca ti-a batut copilul?Eu n-as fi lasat sa treaca asa usor episodul...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
Adriana, La multi ani fericiti, spor la construit si amenajat!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
dali77 spune:
buna,
sunt mamica unui baietel dragalas si cam poznas. am citit aici la voi ca, unele,aveti baietei foarte activi si ca ati vrea sa "le dati de cap". eu am citit o carte care mi-a schimbat total optica despre ceea ce credeam eu ca inseamna a fi mama de baietel (nu vedeam de ce ar fi diferit de a fi mama in general)si imi permit sa o recomand tuturor celor ce au baietei (poznasi).
Michael Gurian si Kathy Stevens - Intelege-l si ajuta-l pe baietelul tau. Cum sa-i ferim pe baietii nostri de insucces la scoala si in viata, ed. Teora. eu am luat-o de la carrefour si am dat 50 ron.
PS. scuze ca am dat buzna, dar nu e stitlu meu cu introduceri
acvi spune:
Adi ...mai este deschis la primiri de urari..eu oricum ma risc
???
LA MULTI ANI ,FERICITI SI FARA GRIJI,O SCOLARITA DEZGHETATA CARE SA-TI ADUCA MULTE BUCURII,SANATATE....SI MULTI KM LA BORD
!!!!
Gabi
ionika spune:
Mltumesc pentru raspunsuri, pana la urma voi face acasa, sper doar sa fiu in forma.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
buli spune:
Adi, vreau si eu reteta tortului tau, e exact ce-mi place si mie .... miiiaaam, cioco amaruie, menta ...mousse ...
connie1974 spune:
LA MULTI ANI, ADRIANA!
Scuze de intarziere, chiar n-am mai deschis forumul ultimele cateva zile.
Dupa ce ne apucase verva cautarii unui teren, prima data pentru o cabana, dupa aia de casa, acu visam la casa mica (ca am vazut ca au scazut tare preturile) Problema este ca au scazut si la apartamente, dar ma bazez ca acum cu prima casa, va creste un pic valoarea apartamentelor cu 2 camere.
Si nu va spun ca de doua zile caut in ziar case, chiar si semifinisate, ca zic ca e mai avantajos. Apoi maine sa vad care e treaba cu creditul. Visam si noi, speram ca nu la cai verzi pe pereti. Cel putin barbatu-meu e doritor de casa de nu se poate. Mai nasol e ca nu se stie ce va fi cu situatia economia, ca la mine acum nu e tare roz treaba.
Am ramas datoare cu niste informatii despre Baia Comunala. Au fost baietii mei. A fost frumos, bineinteles Calin foarte incantat, taica-sau foarte obosit. Ca apa, care se zice a trebuia sa fie la 1.30, era la vreo 1.50 si ceva si mai adanca si al meu barbat a avut si cotul rupt si ii era destul de teama cu micu' care se balacea in voia mare. Curat, nu luxos, dar frumusel. Ar fi fost bun ceva, un loc unde sa bei un suc eventual, ca nu poti sta o ora numai in apa, dar e stramtut. Per total, a fost insa bine.
Adi, uite asa mare teapa am luat eu cu manichiura cu gel. Dar ce sa-i faci, invatam dn greseli, pacat ca sunt ale noastre.
Am fugitc ca doreste cel mic sa-i dau ceva de "ciugulit".
Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
adi69 spune:
Buna dimineata.
Multumesc ptr urari Gabi,Constanta.
Dali,o carte de genul acesta ptr fetite nu exista?Catalina mea creste si ma lovesc aproape zilnic de situatii..in care mi-ar fi de folos ceva sfaturi .
Pe bune.Exista undeva niste cursuri ptr parinti?
Constanta,unde ziceai ca ti-ai facut manichiura.sa stiu sa nu ma duc..:)
Anca,si tie iti place cioco amaruie si menta? Iti trimit reteta maine cred ca azi n-am timp de scris prea mult.
Duminica frumoasa!
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi69 Anca,si tie iti place cioco amaruie si menta? Iti trimit reteta maine cred ca azi n-am timp de scris prea mult. Adriana |
daaaaaaaaaaaaaa
e favorita mea!
am o gramada de carti de psihologia copilului in format electronic, vrei sa-ti trimit?