Cu dragoste din Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Salut!
Nu am telefon de la d-na de tenis, dar sunt doua surori si cred ca au in general program dupa-amiaza. Stefi a fost la tenis si vara trecuta, deci la 3 ani si jumatate si a fost ok, doar ca se cam plictisea dupa 1/2 de ora. Acum este mai bine.
De slabit, cica incerc si eu, dar recunosc eu sunt de vina ca sunt tare pofticioasa. In schimb am casticat la VoxT un pachet super slim la jumatate de pret (6 masaje, 6 electrostimulari, 6 vaccum, 3 impachatari si 3 ultrasunete), adica in loc de 600 de lei am dat 300 de lei. M-am gandit ca merit si eu. Si ca sa nu plang dupa bani, incerc si scot complet din meniu painea, fainoasele si dulciurile. Asa ca va urez succes la toate care v-ati propus asa ceva.
Nu stiu cand mai intru, am lasat-o mai moale citeva zile, dar de maine intru iar in "priza". Asa ca va urez o vara frumoasa in continuare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adi69 spune:
Neataaa!!
Andrea unde te rasfeti mata cu impachetari si restul de minuni?
Eu ma duc acusica sa ma tund/vopsesc.Tre sa iau si copil dupa mine,sper sa stea linistita.
Am facut aseara gem de caise,a iesit cam lichid insa tot au papat ai mei un borcanel..asa rapid inainte de a mai apuca sa se raceasca.
Restul de borcanele le pun bine ptr fursecuri/prajituri de sarbatori.
Ce mai gatiti?
Ce mai mancati pe caldurile astea? Eu nu mai stiu ce sa le fac mancare,in fiecare sambata imi bat capul cu meniul pe saptamana urmatoare.
Am o intrebare,stie cineva nr de telefon al Claudia Moraru-cosmeticiana?Lucreaza undeva la Galeriile Stefan cel Mare.
V-am pupat..
mihharo spune:
Eu fac mancare in functie de vreme ... pe caldurile care au fost, meniul era: branza - sunca - rosii - sunca - branza
Daca prindeam o seara mai racoroasa, faceam snitele. Mi-era asa groaza sa deschid aragazul, incat la un moment dat ma uitam cam gales in supermarket la o cutie de cartofi instant... eu, care sunt total impotriva instant-urilor si a alimentelor procesate in general
. Ce poate face caldura din om!
Acuma ma gandesc sa fac o mazare, n-am mai mancat demult
mihharo spune:
Sunt uimita de parerile pozitive despre strand... si noi stam aproape... eu traiam cu impresia ca acolo merg numai cei de peste Bahlui .
iulia-stefy spune:
Eu va servesc cu o felie rece de pepene rosu de care Stefy e super incantata...
Nu apuc sa citesc din urma... casa e pe dos, calculatorul intr-o pozitie incomoda... nu vreti sa ma vedeti cum stau cu fundul pe covorul rulat.... Doar din dorinta de a intra putin pe forum....
Stefy e bine, asteapta sa plecam la mare saptamana viitoare, profund nemultumita ca nu o scot afara dimineata... ca sunt oamenii la lucru in dormitor si nu-i pot lasa singuri in casa... ca sotul e la admitere... si abia maine seara termina si afiseaza rezultatele... Altfel trebuia sa se apuce abia saptamana viitoare iar noi sa plecam cu mama mea la mare, ceea ce mie nu mi s-a parut corect. Si am zis ca ma descurc eu cu meseriasii pana maine cand termina el si saptamana viitoare sa plecam in familie...
Saptamana trecuta Stefy a stat cu soacra-mea si ma bucur nescpus ca s-a terminat si ca n-am fost prea mult pe acasa... A fost crunt si ce a ramas in urma ei... Nu mai vreau sa-mi amintesc, ca tot mie imi fac rau, dar nu-mi pot imagina cum poate un om sa fie asa si sa-si bata joc de tine cand stie ca ai nevoie si nu poti sa-i spui nimic... A si batut-o ca nu doarme... la pranz evident, cand eu nu eram acasa....dar Stefy e mare si spune tot....
Ziua mi se pare foarte lunga daca nu putem iesi din casa dimineata... Citim cartile din Biblioteca Adevarul, coloram, facem prajituri, uneori mai cere sa ii pun filmele de desene animate Disney de la care are cartile.... Cu puzzle nu prea se omoara... poate mai tarziu.
Astept sa-mi revin si sa-mi intru in normal... Acum daca n-am citit din urma, ma simt parca in plus printre voi....
Anca, Adi, am citit cu interes discutia voastra.... Si am ajuns la concluzia ca si eu tot acolo ma blochez si ca nu am suficienta vointa...
Cu mancarea... Am ajuns sa ma trezesc cu noaptea-n cap, sa fac mancare pe la ora 5 dimineata cand e mai racoare si cu geamul larg deschis de stiu toti vecinii ce fac de mancare... Ciorba e obligatoriu de legume sa poata fi mancata rece.. iar felul doi de multe ori e tot branza-sunca-rosii sau salata.... Eu la carne am renuntat de tot ca nu o pot vedea pe caldura asta...
Zilele astea am facut niste ciuperci....
Lacramioara si Stefania Iulia
adi69 spune:
M-am mai tuns putin si m-am vopsit.
Numai ca in loc sa fie castaniu inchis,cum mi-a aratat mostra,parul meu e..ciudat?!?E mai inchis decat castaniu..chiar spre negru si bate spre rosu la soare.
Noah,acu bine ca nu se mai vad firele albe.
Nu stiti nr de telefon de care v-am intrebat?
Lucra la etaj la galeriile din St cel Mare,mama ei ,dna Marina face masaj,parca si aerobic..
O manichiura/pedichiura unde-mi recomandati sa fac?
GabrielaG spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!! Va ofer o cafelutza aromata, nici fierbinte, nici rece...numai buna pentru azi. Inchideti ochii si imaginati-va ca aveti alturi o farfuriuta plina cu minunatele prajiturele, piscoturi si alte dulciuri aranjate si decorate cum numai adi69 a noastra stie.
LA MULTI ANI ADRIANA!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa va mutati cat mai repede in casa noua!!! Petrecere frumoasa si sa ne trimiti poze...
Ieri am avut o zi superba, a venit in vizita o fosta colega de facultate care acum locuieste in State...si am mers impreuna cu copiii in parc, la mall....a fost suuuper...pentru noi ca am mai depanat amintiri si am trecut colegii in revista, pt copii ca s-au jucat si au avut activitate serioasa.
Va doresc ca ziua de astazi sa fie superba si sa va bucurati de ea. Mai ales tu Adriana
Gabriela si baietii
ionika spune:
Buna fetele!
La multi ani ADRIANA!
In septembrie e ziua lui Andrei si as vrea sa ii organizez o petrecere. Va rog sa imi spuneti si mie cateva locuri, eventual tarife ca sa ma orientez si eu.
Mai am varianta de a-i face in curte dar vreau mai intai sa vad cum ar fi mai avantajos.
Va multumesc.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia 30+