CABRAL
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Fac parte din familie si confirm cele spuse mai sus. Suntem cat se poate de romani. Tatal biologic al lui Cabral este de culoare . Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
lasind la o parte faptul ca este ceva urit,eu nu intzeleg de ce mama a fot numita cioara daca de fapt tatal e de culoare?
Florin Petrescu e ala cu capul mare din "Leana si Costel"de pe Pro tv?
Dana
pianna spune:
citat din mesajul lui ellinia Ah, inseamna ca de asta l-am vazut intr-o emisiune de-a lui, cred ca seara chiar, purtand un tricou negru pe care scria "cioara". M-am gandit eu ca s-a intamplat ceva... Jenant. Oricum, cand spui Vacanta Mare spui glume tampite. Parerea mea e ca nu a realizat pe moment ce a spus. O fi vrut sa faca o glumea in stilul lui si emisiunea fiind in direct nu s-a putut face nimic. Nasol, eu l-as da in judecata. Edit: Oare CNA-ul poate sa faca ceva aici? Sau trebuie sa fie vina moderatorului ca sa se sesizeze? |
Categoric CNA-ul poate si trebuie sa se sesizeze. E una ca ai invitat un oligofren in emisiune, dar ca moderator sa razi la astfel de glume..... In alte tari ar fi fost suspendata emisiunea!
deni08 spune:
indiferent de culoare toti suntem protejati luiD-zeu si nu trebuie sa radem si sa ne batem joc unul de celalalt ca putem ajunge in situatia lui si atunci vor rade si ceilalti de noi.dupa cum se zice "se-n toarce roata".URAT din partea lui
kitty_nic spune:
CABRAL, CIOARA DRAGA!
BRANCU? EMISIUNE? O MIZERIE GROAZNICA!
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: asa creste Dariuta!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
andreea_mg spune:
Si eu i-as zice lui Brancu sa-si ia nevasta din dotare si sa se duuuuuca in vacanta prelungita. A ajuns penibil.
asteryaro spune:
Aseara Brancu a fost de-a dreptul jenibil, cu madame Columbeanu...
Oare oamenii astia nu au niciun gram de simt al ridicolului?
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
ralualexandrei spune:
Cabral este OM ,cum putini sunt,in afara de bun simt are o inima mare.
Indiferent ca mama sau tatal este de culoare nu are importantza si nu inteleg ce relevantza are culoarea????
Stiu ca a fost jignit si prin scrisoarea pe care i-a adresat-o fiicei sale mi-am dat seama cat de tare l-a durut RASISMUL.
www.cabral.ro/de-sufletel/iarta-ma-copila-mea" target="_blank">Iarta-ma copila mea
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
stockholm spune:
stiti ce ma suprinde pe mine mereu ?
ca intotdeauna majoritatea celor care sunt rasisti nu au nici macar in clin sau in maneca cu rasa ariana (asta ca sa respectam relaitatea !)
i as recomanda domnului Axinte sa ia aminte ca nici dumnealui nu se incadreaza in masuratorile cerute de rasa ariana
asta ca sa fim rasisti pana la capat
p.s. I LOVE U CABRAL
asteryaro spune:
citat din mesajul lui stockholm stiti ce ma suprinde pe mine mereu ? ca intotdeauna majoritatea celor care sunt rasisti nu au nici macar in clin sau in maneca cu rasa ariana (asta ca sa respectam relaitatea !) i as recomanda domnului Axinte sa ia aminte ca nici dumnealui nu se incadreaza in masuratorile cerute de rasa ariana asta ca sa fim rasisti pana la capat p.s. I LOVE U CABRAL |
Stai ca nu pricep, care-i treaba cu "rasa ariana"? Caci, din cate stiu, Hitler inventase asa ceva ... sau daca nu a fost inventia lui, a folosit acest lucru pentru a extermina evrei .
Mai bine s-ar inchide subiectul.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)