CABRAL

CABRAL | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

asa cum probabil ati auzit, mama lui Cabral a fost numita cioara!
Jenant si ...efectiv fara cuvinte. Iar Cristi Brancu a ras ca un cretin fara sa spuna ceva!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Povesteste un pic ...cine a zis asta, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

"la emisiunea lui Cristi Brancu manelistul Florin Petrescu, fost component al grupului Vacanta Mare... La un moment dat, a fost difuzat un fragment dintr-o productie Acasa Tv in care mama Cabralului (o femeie de pus la rana) s-a impiedicat si a cazut de-am zis ca acolo ramane. Din fericire n-a patit nimic! Ce a urmat in emisiunea lui Brancu m-a socat.

Florin Petrescu a facut urmatoarea remarca: “Se vede ca Dumnezeu nu-i CIOARA! Ca adaca era, nu cadea!” "

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ah, inseamna ca de asta l-am vazut intr-o emisiune de-a lui, cred ca seara chiar, purtand un tricou negru pe care scria "cioara". M-am gandit eu ca s-a intamplat ceva... Jenant. Oricum, cand spui Vacanta Mare spui glume tampite. Parerea mea e ca nu a realizat pe moment ce a spus. O fi vrut sa faca o glumea in stilul lui si emisiunea fiind in direct nu s-a putut face nimic. Nasol, eu l-as da in judecata.
Edit: Oare CNA-ul poate sa faca ceva aici? Sau trebuie sa fie vina moderatorului ca sa se sesizeze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cand era la "vacanta mare" imi placea pt. fata aia cretina a lui...
Acum... l-as acuza de rasism.
Mie personal imi place Cabral. Este un tip charismatic, cu bun simt, cu mult umor si o veselie aproape copilareasca.
L-as da in judecata pe Florin Petrescu.
Si, daca nu ma insel, tatal lui (cel biologic) este de culoare, nicidecum mama.
Mama lui se numeste Boldea, sotia d-lui Boldea, antrenor si arbitru de kickbox. Deci dl. Boldea ii este tata vitreg. Info neverificata, dar foarte posibil adevarata.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Fac parte din familie si confirm cele spuse mai sus. Suntem cat se poate de romani. Tatal biologic al lui Cabral este de culoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Oricum e irelevant daca e romanca sau nu femeia. Daca era congoleza era justificata exprimarea? Brancu a dovedit inca o data ca nu stie ce e aia sa fii moderator, nu om de decor care zambeste frumos la toate ineptiile invitatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

da, Brancu a dovedit ca este doar un pampalau care nu stie sa modereze un subiect. Se misca ca si trestia dupa cum bate vantu. Daca la el in emisiune este Zavoranca o pupa in poponet, daca este Columbeanca la fel, etc. Un blegovan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Acum inteleg eu de ce a aparut Cabral cu tricoul pe care scria Cioara, ieri la pove adev. era si prezentatoarea cu un tricou la fel. Stiam si eu ca mama lui Cabral este romanca, acum sa ne fie cu iertare dar prea bate apropouri Cabral de cate ori are ocazia in emisiuni, ba ca este negru pe plantatie, ba ca isi i-a zborul, chestii de prost gust. Nu sant rasisme ce face el dar sa inceteze cu apropourile astea ca doar vedem ce culoare are.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Acum inteleg eu de ce a aparut Cabral cu tricoul pe care scria Cioara, ieri la pove adev. era si prezentatoarea cu un tricou la fel. Stiam si eu ca mama lui Cabral este romanca, acum sa ne fie cu iertare dar prea bate apropouri Cabral de cate ori are ocazia in emisiuni, ba ca este negru pe plantatie, ba ca isi i-a zborul, chestii de prost gust. Nu sant rasisme ce face el dar sa inceteze cu apropourile astea ca doar vedem ce culoare are.

Putini sunt cei ce se pot auto-ironiza. Eu consider acest lucru o calitate a omului respectiv, in cazul de fata Cabral.
S'apoi, nu poate fi rasist cu el insusi , de fapt Cabral face niste "glumite" ironice cu adresa, "rasismele" fiind facute de fapt de catre Florin Petrescu, si acceptate cu toti dintii intro uriasa deschidere a gurii numita zambet de Brancu.
Acest "om de televiziune" Brancu, ar face aproape orice pentru rating, desi Antena 2 nu sta deloc rau la acest capitol.
Iar comparatia cu "trestia in bataia vantului" mi se pare foarte potrivita. Poate ca asa scrie in contract.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

de ce va mirati? vi se pare emisiunea lui brancu mare emisiune? de la o vreme e o cloaca. eu am constatat cu stupoare ca azi are un invitat si maine rade de el impreuna cu invitatul "curent"! urat! ma mai uitam si eu cand avea invitati cu bun simt, da asa, mai bine fac economie la curent!
si mama lui cabral e o dulceata, mie mi-a facut impresie buna cand am vazut-o mai demult intr-o emisiune. ce relevanta ar putea avea etnia daca omul e "frumos"???
brancule, ia-ti o vacanta, ca emisiunea ta a luat-o rau in balarii!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput