Puiuti de Randunici 2008!!! (281)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multumesc fetelor, ma bucur ca va place, stiti ca in afara de mine si randunoi sunteti primele care vedeti aranjamentul?
Sufrageria nu am pozat-o caci e inca varza pe acolo, mobila cam pe mijloc ca mai e de lucru la prize; urmeaza!
Kya -atat bateria chiuvetei cat si faianta de la bucatarie (care e superba si nu a fost deloc scumpa) cat si multe altele de prin casa-directia: Valea Cascadelor, cladirea Expo Construct

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

In memoriam Michael Jackson in direct de la Los Angeles, pe U TV, la ora 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, acum am vazut toate pozele, superbe! sa le stapaniti sanatosi! imi plac mult de tot toate Ce super sunt manerele de la mobila de bucatarie

Mergi la inceput

Da, Maia, acum schimb posturile la TV, e peste tot despre Michael, iar ma apuca plansul, nu cred ca ma voi putea abtine...
Bubu, nu-i asa ca-s super manerele?? Si eu le ador

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit repede acasa ca vine o ploaie!!! Macar a apucat sa-si pape iaurtelul in parc, tot e bine.

Bubule, ce ma enervezi cu prajiturile tale!. Vrei sa mor pe aici de pofta? In afara de inghetata nu prea am mai mancat dulce si chiar mi-e pofta de ceva bun. DAr vad ca stagnez in greutate fir-ar sa fie , desi ma chinui si mananc corect...Nu scad deloc sub 54 kg, se incapataneaza aiurea cantarul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daaa, si cantarul meu se incapataneaza sa stagneze, doar ca pe la 65...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Hai mai Kya ca doar te-am vazut, arati ff bine, tu esti si mai inalta, Clau e miniona, nu poti compara kg...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, daaa, Naty are dreptate, arati foarte bine, eu sunt pitica si desi nu am multe kg tot nu-mi sta bine, cel mai bine-mi este la 50 kg, dar e asa de greu acum la ultimele kg!. Si Naty arata super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mda la 1.71 cm 65 kg e bine; dar, na, se poate si mai bine...
Daca ma aude Catalin ca iar ma plang, cred ca ma arunca pe fereastra

Ma rog, problema mea nu e neaparat nr de kg, ci faptul ca nu mai am timp sa fac sport, asta imi lipseste foarte mult. Si conditie fizica 0 barat

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Clau, si eu la fel acum, tot 54 kg si ca si tine, ideal ma simteam tot la 50 dar cred ca...fost-ai lele cat ai fost...Oricum, faptul ca ma incap din nou haine pe care le credeam demult "pierdute" ma multumeste intrucatva.

Naty

Mergi la inceput