Puiuti de Randunici 2008!!! (281)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela ti-am vazut bulanoasa ce frumusete mica

la noi a plouat...mi s-a luat si lumina o data si inca o data,acum sper sa nu se mai ia ca e deja a 2 a oara cand scriu mesajul asta...

naty super patul movalind...sa aveti spor la ce vreti voice ziceai de CM?

clau ma chinui sa scriu cateva randuri ..s-a luat lumina intre timp s-a trezit si andru ,l-am culcat la loc ..acum doarme si am si lumina...

incarc niste filmulete si cateva poze de sambata de la tara...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

filmulete de azi, poze de sambata de la tara...

http://community.webshots.com/album/573395966DbyrEN

cine doreste cine pofteste sa ne vada....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi ce haioasa esti cu ochelari roz si cu tixul
Tre' sa aplic si eu aceeasi metoda, ca si ai mei s-au cam prafuit...

Am vazut poze, am vazut patul, placut toate.

Stela dar vad ca merge Tea desculta de n-are treaba! Sanziana nu cred ca ar merge asa nici sa o pici cu ceara... Ea doar in casa serveste talpite goale. In rest e mimoza. Sunt curioasa cum o sa reactioneze la nisip, ca la iarba face urat rau.

Azi voi aplica terapia fardutului. Ultima data m-am tratat cu niste pantofi de "duamna" care acum tipa dupa o poseta adecvata

Maia buni baieti marinarii astia, nu? Nici eu nu l-as da pe al meu nici pentru 100 de alti barbati. Defectul lor e ca nu stau mereu pe acasa, dar au grija sa compenseze atunci cand sunt

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare! Primiti o curca beata de oboseala?
Ehee, stiam eu de ce nu m-am spetit cu curatenia de Pasti, stiam ca acum o sa-mi iasa os prin os.
Da, fetelor, patul a "disparut" pt ca am scos link-ul, mi s-a parut ca nu se intelege clar care e. Acum am facut poze, le-am incarcat totusi pe webshots ca sa va fie mai usor sa le vedeti si dupa vreo zi-doua o sa le sterg. Asa caaa...
-dormitorul lila cu patul lila
-sifonierul mult disputat de mine si husband (in privinta spatiului alocat)
-sifonierul Iuliei, decorat de mine
-celebra baie, facuta dupa culoarea si mai celebrului WC care te incalzeste cu colacul, te spala si te usuca cu aer cald (mostenirea fostului locatar)
-bucataria, marea mea mandrie personala

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

L-am vazut pe Andru la dans, mai ce bine se misca! Si in curte cu tataie este super, cum stau ei de vorba.

Kya, foarte bine faci, sa vezi ce loz te simti dupa o terapie prin shoping, eu am fost ieri si m-am bucurat ca un copil..., cel mai mult ca am luat lochite si pantalonasi haiosi pentru Rebe si tricouri pentru razvanel si niste chestiute si pentru mine. Shopinguiala placuta!

Gata, ma pregatesc pentru o noua tura de parc, ne mai auzim diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

N-am putut sa plec fara sa-i spun lui Naty ca sunt superbe toate si patul si sifonierul pe colt si cel al Iuliei frumos decorat de mami si baia m-a dat gata, excelenta mobila din bucatarie.. Sa le stapaniti sanatosi pe toate Naty, sunt foarte, foarte frumoase.

Gata, pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multumesc, Clau. A durat tare mult, a fost mult efort, multi bani investiti dar le-am facut pe toate pt noi si copilul nostru. Si zau ca sper sa schimbam un pic si norocul odata cu mutarea...
Se cam pune iar de ploaie, vad...Oricum sunt rupta dar as mai fi scos-o nitel pe Iulia...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty foarte frumos aranjamentul casei! Baia e tare! Si ce-mi vazura ochii? Baterie de chiuveta de care vrem si noi!!!
Sifonierul iarasi e foarte inteligent pus pe colt (si incapator banuiesc)
Si fainta din bucatarie (peretele cu dulapurile suspendate) e exact asa cum vreau si eu!

Bravo, sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de noua casa!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuu!
Ia-uite cum am ratat eu ora 3 jumate sa intru pe crenguta...se facu 5 jumate . Am in cuptor o prajitura marfa rau cu lamaie si crema de lamaie sunt disperata . Am facut si ciorbita si o sa mai fac niste burgeri de curcan pt. baieti , deci sunt la bucatareala, dar cu laptopul dupa mine, ca o duamna

Mimo, fata, cine sa dea cu rosii...doamne fereste! ne dixtram si noi la buhuhaiala . Sarut mana mult pt. misiune si acum musai, musai sa ne vedem!

Si am vazut si patul movalind, e super frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Sovi- nu vreau sa schimb nimic dar vroiam sa stiu daca merita sa pun cateva la congelator caci am congelatorul mai mic.Voi face tot pasate si la sticlute mici de granini si santal caci au tinut bine.In borcanele de la hipp si nestle am pus anul trecut gem si a tinut sa stii dar am incercat sa consumam din ele primele.Lasa mey Sovi supararea si pune-ti ochelarii "loz"ca superi bb-lina
ramocata- am vazut un pui frumos dansator si Andrei"La visine".
Kya-Daaa ai dreptate buni si rar pe acasa!
Naty-fara cuvintesuperb totul!Sa le stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in noul camin!

Mergi la inceput