GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 4
julax spune:
Anna,am reusit sa vad pozele.Ce tort!Ce dulce IoanaAm vazut ca si-a ales carteaSi la mare vad ca i-a placut apa,frumos!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
AnnaBaby spune:
Participam si noi la concursul de poze Nokia si va rugam sa ne votati daca va place poza noastra!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
eumada spune:
pe aici sunt...ma chinuie caldura si transpir de numa.....ca o molusca umeda sunt..de fapt transpir nu gluma...pe trei august mergem sa fixam cezariana, adica pe 7-8 august sau 11 august..cam asa....
Profesorul ma suspecteaza de dezechilibru metabolic deoarece am luat aproape 30 de kilograme...inadmisibil de mult deci e o problema..sper sa fie bine bebitza....oricum imi e foarte frica dar...gandul ca o voi vedea si o voi strange in brate..incepe sa biruie spaima......
va pup
Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE
julax spune:
Eumada,esti foarte aproape de intalnirea mult asteptata,va fi bine,ai sa veziIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
Un dulce tuturor
O POVESTE MINUNATA
julax spune:
Mihaela,asemenea
Noi suntem in asteptarea...dintilor care nu mai apar.In rest ,toate bune si frumoase.
Ce mai fac piticii,burticile?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
AnnaBaby spune:
Prea multa liniste pe aici, toata lumea e in vacanta cumva?
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Karmen_ spune:
Salutare tuturor!
Nu ne-am auzit de ceva vreme pentru ca Roberta imi ocupa tot timpul. Abia acum are un program, doarme mai mult ca la inceput. Cred ca ne-am acomodat una cu cealalta.
Am citit, insa, mereu comentariile voastre, am vazut pozele frumoase pe care le-ati postat si am vazut ca unele dintre noi chiar au fost pe la mare. Vrem si noi!!
Trecand peste toate am o intrebare: s-a confruntat vreuna dintre voi cu problema canalelor lacrimale obstruate [infundate]? La noi asta este singura problema cu care ne confruntam. Multumim lui Doamne-Doamne ca n-avem colici sau altceva, dar e destul de sacaitoare si problema asta. Sper ca daca aveti timp si cunostinte despre acest lucru, sa-mi dati un sfat. La oftalmolog am fost ieri la Onesti, dar as vrea sa-mi spuna cineva cum a depasit problema asta sau daca stie un oftalmolog foarte bun in Bacau.
Vacanta placuta si dulci tuturor!
Carmen si Roberta
eumada spune:
Am fost ieri la control..colul a inceput sa se deschida si la interior......aia mica trage cu ochiul.....medicul mi-a spus ca nu ma mai vede ducand sarcina mai mult de 10 zile......si asa doar daca stau nemiscata..ceea ce nu e cazul....uite-asa m-am saturat si am inceput sa bantui......terase..etc.....
Partea buna e ca fata e mare ..dezvoltata...dexametazona facuta......incepe sa nu mai aiba loc.........replica a fost ceva de genul....."valeu trece de patru kile pana nasti....."asa ca ne pregatim...defapt abia atept...sper doar sa ma refac repede si sa fie teafar copilul...cel mai tarziu va fi in jur de 10 august.....celmai tarziu..pentru ca nu mai vrea sa stea.....se iteste cate putin.......
Si ce daca...noi o asteptam.....si foarte multa lume asteapta sa o vada..o sa fie o mica vedeta.......cea mai curioasa sunt eu.Sa-mi ajute dumnezeu sa ma trezesc repede din anestezie...sa pot sa o vad ca abia astept...nu mai mi-e frica de anestezie si de operatie,eu astept sa o vad.
CUraj celor care se pregatesc sa aduca comorile pe lume..
Madalina s37Eva-Maria
AMR 12 ZILE