Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Burtici!
O zi buna va doresc, celor care sunt inca in campul muncii, iar celor care stau acasa..odihna placuta si poate ne mai imbie cu cate vreo reteta culinara!

18+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

seara buna burtici,
nu am mai intrat de cateva zile si ati scris o gramada...felicitari
Romanika pt cruciorul roz, sa fie sanatoasa fetita si sa-ti aduca numai bucurii
eu sunt suparata, nu ma simt deloc bine, nu am putere, ma simt extrem de slabita, nu am pofta de mancare...
de asemenea sunt intre ciocan si nicovala cu doctorele...prima care a avut grija de mine pana acum vrea sa fac amnio pt. ca mi-a iesit prost DT - Dr. Craciun Alina CMU;

a doua la care am fost de frica, dupa ce am aflat ca BB nu are os nazal nu vrea sa fac amnio, vrea sa fac TT si sa vedem cum iese - Mihaela Steriu Medlife
puteti sa-mi spuneti ceva de ele, e vreuna dintre voi care imi poate da cateva info despre ele?

sunt disperata si nu stiu ce sa fac...vreau sa stiu ca BB e sanatos, ca nu are probl., vreau sa fiu sigura, m-am saturat de stres, de frica, vreau sa am o sarcina linistita sau ma rog cat se poate...

va rog...un sfat.

14+

Parerea mea este sa faci direct amnio. TT dureaza, rata de acuratete este scazuta, iar daca nu este concludent, va trebui sa faci amnio. Scopul este ca mamica sa nu fie suparata...stresata... scapa te rog cat mai repede de nesiguranta asta pt. ca nu iti face bine....
Sanatate multa

19+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Va rog sa ma scuzati, Buna Dimineata in primul rand
Bun venit noilor gravidute!!!!
toate burticile

20+
broscutza
bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza

Crlp, faci bine ca te duci la Iosup - este unul din cei mai buni pe eco (celalalt e Pop) - insa daca si el iti zice ca pe eco nu e ok, fa amniocenteza... DT si TT sunt pure statistici

18+ si mami de Anastasia Daria si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Crlp e bine ca mergi la Iosup. Si ar fi bine sa-ti faci si TT. Eu nu m-as risca cu amnio doar dupa un rezultat prost la DT. Mult succes si pe cat se poate calm!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata tuturor!
Bun venit noilor gravidute! Sarcina usoara in continuare si copii sanatosi!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetelor!Gata am terminat si cu licenta,a fost foarte bine,cred ca m-a mai ajutat bb. Bun venit noilor gravidute

: 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata din Bucuresti!
Am ajuns ieri cu bine. E super la mama acasa. Ma rasfata toata lumea. Samburelul meu a dat ieri o intreaga demonstratie familiei. Erau in extaz toti.
Astazi dupa amiaza ma duc sa ma fac mumoasa...de abia astept.

Va pup si sper sa reusesc sa va citesc mai des ca in ritmul in care scrieti...

------------------------
22+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata la burtici.
Dana bine ai venit Nu stiu cum era la tine dar aici e cuptor . Eu deja mor de cald. Traiasca aerul conditionat.
tinonino felicitari pt licenta.

18

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Neata la burtici.
Dana bine ai venit Nu stiu cum era la tine dar aici e cuptor . Eu deja mor de cald. Traiasca aerul conditionat.
tinonino felicitari pt licenta.

18

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Am noroc ca ai mei stau la parter si este racoare in casa. Dar ieri, cand m/a luat fratele de la aeroport...era o caldura...mai aveam putin si cadeam jos.

------------------------
22+ David

Albume foto

Mergi la inceput