Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Tinonino felicitari pt licenta!
Dana n. ,bine ai revenit la "origini" !Sa ai sedere placuta!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Tininino felicitari pentru liceenta!!!!!!!!! yupii ai scapat.
Dana bine ai venit acasa, Ai grija cu caldura sa nu iti fie rau.Sa ai apa cu tine tot timpul.

Va pup

19+
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

O zi buna tuturor. Eu am scapat de sedinta, iar cheful de munca este la limita minima. Vreau acasa, in pat, sa dorm.

Tinonino, felicitari pentru examen, sa vedem ce face si Krelia. Sper ca si in cazul ei sa fie cu brio.

Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Betty - si eu am observat de ieri ca am bufeuri, oare ce o fi?Cum stai cu contractiile?

Tinonino - felicitari!

Dana n - bine ai venit acasa!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

crlp - avand in vedere ca unele fete nici nu au facut deloc dublu test, ci doar triplu test si ca te incadrezi cu saptamanile sa faci TT, eu as astepta sa fac triplul test (fa-l chiar in prima saptamana in care se face, 18 sau cat e, nu mai stiu) si daca atunci nu iese bine (desi eu sunt convinsa ca iese bine) atunci faci amnio.
sau alta varianta, te duci la cel mai bun ecograf la care poti, repeti ecografia de 3-4-5 ori, de cate ori e nevoie, pana te lamuresti. daca iti spun toti acelasi lucru, macar stii un lucru.
hai curaj.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

CRIP, nici eu nu am facut DT, am trecut direct la TT si a fost totul ok. Inainte de amniocenteza cred ca important sa faci TT. In ceea ce priveste ecograful, du-te la un ecograf 3-4D, acolo nu se poate sa nu vada ce si cum

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Multumesc inca o data pentru primire
Sper ca nu e slaba activitatea pe aici din cauza ca am aparut noi
Chiar, pe unde ati disparut burtici?

Felicitari Tinonino pentru licenta si cu siguranta te-a ajutat bebe.

ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Vroiam sa va intreb daca vreuna din voi a slabit in trim II. Eu sunt suparaponderala, categoria grea. Pana in saptamana a 12-a luasem doar 0,5kg. Fericire mare! Apoi in urmatoarele 2-3 saptamani am luat 3kg. Saptamana si kg. Foarte rau pentru mine care sunt cat un dulap. Astazi m-am urcat sfioasa si cu frica pe cantar si am observat ca am slabit aproape 2kg in ultima saptamana sau saptamana si jumatate. Deci acum sunt la un total de 2 kg luate de la inceputul sarcinii. Este normal? Stiu ca supraponderalele trebuie sa ia mai putin in greutate decat o normoponderala. DAr nu stiu motivul.
Vreau sa intreb fetele mai plinute cate kg au luat pana acum.
Eu nu am tinut nici un regim. Nici nu sunt capabila. Balosesc toata ziua dupa ceva. Eu in ultima luna am mancat foarte multe legume si fructe. Nu pentru ca mi-am impus ci pentru ca nu-mi mai place carnea. Mananc pe zi maxim 100g de carne, uneori mai putin. Ieri am pacatuit cu niste aripioare picante de la KFC cu sos de usturoi.
Sa fie asta motivul pentru care am slabit? Daca nu eram gravi, as fi fost foarte fericita de dispariatia kg, dar mie mi-e frica si de umbra mea cand vine vorba de sarcina.
Maine o sa ma duc TT si ca de obicei cu cateva zile inainte de eco, innebunesc de tot. Milioane de ganduri si temeri. Uf, mai bine nu ma cantaream. Am facut-o pt ca ma intreaba asistenta cand completeaza fisa pt TT.

Va pup si astept niste pareri din partea voastra

16+ Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Uite, sa va zic de mine... si eu am slabit in ultimele 2 sapt 1kg!
Sunt normoponderala, dar am luat in primele 3 luni 1/2 8kg!!!! Cu prima sarcina, am luat 30kg cu totul . Acum, am scazut 1 kg si bb e super bine... de mancat, nu ma infranez de la nimic... Sper sa ma limitez pe la 20 de data aceasta.

Concluzie... relax, daca bb e bine, nu tre musai sa te ingrasi.

18+ si mami de Anastasia Daria si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Shtephy - eu sunt la munca mai fac cate ceva, as mai vb dar nu stiu ce sa va povestesc

Dankutza - stai linistita, nu are bebe nimic daca tu ai slabit 2 kg, poate a fost si un surplus de apa. Bebe are de unde sa isi ia ce trebuie, nu iti mai face griji

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna,
Dankutza stai linistita in ceea ce priveste kg acumulate. Nu la toata lumea e la fel. Si eu am doar 2 kg in plus si am deja 23 sapt. Noi aveam in exces kg cand am inceput sarcina, deci bebe a avut si inca are de unde sa-si ia ceea ce ii trebuie. Plus ca trebuie sa te cantaresti mereu pe acelasi cantar, numai dimineata dupa ce te-ai trezit si ai facut si pipi si caca. Cum a zis si Mihamora putea sa fie vorba si despre un surplus de apa. Cunosc o tipa care a slabit in timpul sarcinii 8 kg...si dupa aceea a pus la loc doar 6 din cele 8, pt ca si ea avea destule la inceput, dar cunosc si tipe care au inceput pe la 80 si au trecut peste 100...
Deci fiecare organism e unic.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Ramona,
23+

Mergi la inceput