Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Azi dau eu ca sunt matinala rau din cauza de revolutie burticoasa. Lucia, imi pare tare rau pentru problemele cu soacra ta. Cred ca ai luat decizia buna, de a nu veni acum in Romania, chiar daca nici pentru sotul tau nu e prea usor. Te

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata! iau si eu o cafea de la Mimika

Lucia cred ca ati luat o decizie inteleapta; probabil si sotul Adi ar prefera sa te stie departe de tristetea asta si ca ai grija de tine; sunt convinsa ca el va intelege!

Cu raceala..vorba ceea.."cu medicamente trece in 7 zile, fara, intr-o saptamana"
Eu vroiam sa te rog ceva..ca tot "mergem" azi la curs despre travaliu..sunt curioasa ce zic ei despre masajul perineal (il considera benefic, il recomanda, daca da, de cand si cum); am mai citit pe net despre asta (de cand mi-a bagat Iulika in cap ideea) si se pare ca sunt femei ce il considera benefic in prevenirea unor eventuale rupturi/epiziotomii;
Ok..daca poti sa intrebi bine, daca nu..googalim cu spor

va pup si va doresc o zi frumoasaaa!

Dana 26s mamica mandra de
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata!

dana legat de masajul perineal si noua ne-a spus moasa ca e important...5 minut pe zi, preferabil cu ulei de masline ..din saptamana 36...evident nu strica mai devreme..tot ea zicea sa intrebam medicul daca face epiziotomie de rutina sau asteapta sa vada ce se intampla...oricum am inteles ca taie in timpul contractiei si in principiu daca este dur, rigid, albicios se rupe.

asteptam noi informatii de la lutoniana, careia sper sa nu ii fie urat singura si sa ii fie bine!

azi merg la eco de 32 de sapt...am emotii mari..la ultimul eco -25 sapt mi-a zis medicul (iosup) ca ar fi ceva pb la rinichi-hipotonie pielocaliceala bilaterala, desi facusem 2 morfo inainte si ceilalti doi (albu si adela dinu) nu au vazut nimic..eu sunt oricum optimista, am citit pe net despre subiect, am vb cu medicul ginecolog..daca e asa nu e nimic de facut in timpul sarcinii, se rezolva in primul an de viata...si sunt sanse mari sa coincida cu un moment prost al ecografiei in sensul ca bebe nu eliminase urina..

da iulik, avem acelasi DPN...a fost primul lucru la care m-am uitat de cand va urmaresc zilnic (de la cap 50)..pt ca as vrea sa stiu cum sunt celelalte mamici la fel ca mine..nu e bine intotdeauna sa compari pt ca suntem atat de diferite...dar orientativ asa

mi-e tare dor de jucausa mea si abia astept sa o vad...va povestesc cand vin..

ps. iar o sa ma intrebe cum o cheama si cum noi nu suntem f hotarati avem doar un nume de cod si iar ma enervez ca urmeaza clasica intrebare cum nu v-ati gandit inca la nume??

32 fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata burtici,

Am venit si eu la un ceiut azi alaturi de mimika si dana deocamdata.

Crocodana, tinem pumnii azi pt eco. Sa dea DD sa fie totul bine si sa te intorci numai cu vesti bune.

Dana, ma duc sa caut pt hi5 cererea ta de prietenie. Promit sa ti-o dau daca o gasesc pe acolo.

Luto, astept sa te intorci de la curs cu vesti noi si interesante. Imi pare extrem de rau ca treci printr-un moment din asta mai dificil. Asa cum zicea si Cristina, sunt sigura ca sotul tau se va descurca acolo si fara tine in persoana. Stiu ca e constient ca esti sufleteste alaturi de el si ca daca nu ar fi fost situatia de fata, cu bebica in burtica, ai fi langa el fara discutie. Nu vreau decat sa te incurajez si sa stii ca suntem aici de cate ori ai nevoie sa vb cu cineva. Nu esti singura. Ne ai pe noi oricand iti doresti. Multa sanatate, va trece si raceala. Stii doar ca o raceala trece in 7 zile cu tratament si untr-o saptamana fara.

Daaaam, acum sa ne apucam si de munca. Dar nu va las eu prea mult singurele aici. O zi excelenta va doresc tuturor.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata si de la noi. sun moarta de somn....dar nu mai pot dormi ca am niste mancarimi pe burta ceva de speriat. nu stiu ce sa le fac.

luto, s-au intamplat pentru tine intr-un moment cum nu se putea mai prost....conspiratia universului....parca le-a socotit...asta e, n-ai ce face, noi ne gandim la tine si te

ma duc sa imi iau ceva de mancare....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si eu
pt cine mai doreste
m-a gonit furtuna in casa , brrrr ce s-a inorat

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata si de la mine!!!
Eu sunt treaza de ceva vreme, Andrei a facut iar febra 39,5, bineinteles ca m-am speriat si am intrat in panica, dar acum e mai bine. E groaznic sa-ti vezi copilul care de obicei e asa de energic cum zace in pat cu ochisorii inchisi si nu e in stare de nimic.
Lucia, sper sa fii mai bine azi!!!! Sa intri sa mai vorbesti cu noi, nu-ti face probleme ca ne deprimi, ca nu e asa!!!
Ma duc sa coc niste vinete si ardei copti, acum, cat inca nu au inceput caldurile. Diseara ma intalnesc la un restaurant cu colegii mei de la serviciu, si de-abia astept sa mai stam la barfe si ras!!! Am mare nevoie de socializare, ca simt ca o iau razna altfel! Eu la serviciu aveam niste colegi suuuuper de tot, nu trecea zi fara o cura de ras de ma tineam cu mana de burta sa nu lesin, ieseam impreuna la gratare, la munte, la baute, petreceri! DIn pacate acum s-au cam imprastiat care incotro, dar noi tot ne mai intalnim din cand in cand, sa ne amintim de vremurile bune!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

of lucia draga , imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asemenea momente . Este foarte greu pt oricine , dar in cazul tau zau ca nu avea rost sa te expui ca oricum si la distanta iti va fi greu te sa treaca mucii si gripa ... si spor la cumparaturi , asteptam sa vedem cumva poza marinareasca , pune pe cineva pe strada sa te pozeze
crocodana asteptam vesti de la eco . Referitor la nume si dr meu ma tot intreaba si imi tot zice sa iau cartea de telefon in mana
techilo pofta buna cu scarpinaturi pe burta , ai incercat sa te dai cu ulei de bebe? Am inteles ca este f fain si nici nu faci vergeturi , eu inca nu ma dau desi am vazut 2 liniute rosiatice
va si o zi buna sa aveti

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Techila, foarte bun pentru burta este si uleiul de migdale. Il gasesti la farmacii. Lasa o piele incredibil de moale si cica previne vergeturile.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

cristina_ana imi pare rau pt Andreiutz , dam un sa treaca febra.Si fac si eu ca Lucia da-ti 2 palme pt vinetele alea cu maioneza
... si distractie placuta diseara

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput