Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetelor, mi s-a scarbit sa fiu unsuroasa si uleioasa...ma dau si cu d-ala de migdale si cu toate alea de se zice ca te apara. singurul rezultat este aspectul grasimos si unsuros, ca alt efect nu au.....eu am numai santuri pe mine (in afara de burta unde nu e chiar asa grav). ma gandesc sa le fac in ambitie, sa vad cate ar putea sa apara, mai ales unde sa mai apara, ca m-am saturat sa ma tot frec de pomana. si chiar m-am dat cu simt de raspundere....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna dimineata si de la mine!!!
Eu sunt treaza de ceva vreme, Andrei a facut iar febra 39,5, bineinteles ca m-am speriat si am intrat in panica, dar acum e mai bine. E groaznic sa-ti vezi copilul care de obicei e asa de energic cum zace in pat cu ochisorii inchisi si nu e in stare de nimic.
Lucia, sper sa fii mai bine azi!!!! Sa intri sa mai vorbesti cu noi, nu-ti face probleme ca ne deprimi, ca nu e asa!!!
Ma duc sa coc niste vinete si ardei copti, acum, cat inca nu au inceput caldurile. Diseara ma intalnesc la un restaurant cu colegii mei de la serviciu, si de-abia astept sa mai stam la barfe si ras!!! Am mare nevoie de socializare, ca simt ca o iau razna altfel! Eu la serviciu aveam niste colegi suuuuper de tot, nu trecea zi fara o cura de ras de ma tineam cu mana de burta sa nu lesin, ieseam impreuna la gratare, la munte, la baute, petreceri! DIn pacate acum s-au cam imprastiat care incotro, dar noi tot ne mai intalnim din cand in cand, sa ne amintim de vremurile bune!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Cristina, nu te amara si tu prea tare. O sa vezi ca ii va trece raceala lui Andrei si ca totul va reveni la normal in curand.
As cam avea chef si eu de niste ardei copti. Cred ca o sa cumpar gata copti la norcan diseara.
Cat despre colegi...ce bine ca ai tai sunt super. Eu de cand sunt la secretariat nu prea mai am colegi super buni. Uite asa iti dai seama cine iti sunt prietenii adevarati. Oricum, daca sunt singurica acum aici, de fapt, nu sunt chiar atat de singurica. Imi tine Raresucu de urat cand ma plictisesc.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

mi-am adus aminte..legat de nume
ma intreaba iosup de nume, ii zic ca inca ne gandim, bla bla..apoi il intreb eu pe el vazand ca tot insista daca toate mamicile stiu deja numele...el zice f convins: daaaaa, daca copilul e facut din dragoste....

what?!!! nu frate al meu e din interes..ca sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu el..

32 fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila esti super cool cu casuta voastra si catelusi. M-a emotionat poza cu techila care se uita la burticuta ta. Unde anume este casuta in jurul Bucurestiului? MIe mi-a placut cum arata foarte mult in poze.
Lutoniana ai grija de tine ca o raceala zdravana tine cam 7 zile din pacate, iar in privinta soacrei tale sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste astfel de momente.
Cristina Ana speram ca Andrei sa isi revina.

Ma duc la o cafea si mancare, dar revenim.
+ 31,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata fetele!
Vad ca ati fost foarte active!
Va invit la ocu lapte
Fug sa citesc din urma si revin!

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

fetelor, mi s-a scarbit sa fiu unsuroasa si uleioasa...ma dau si cu d-ala de migdale si cu toate alea de se zice ca te apara. singurul rezultat este aspectul grasimos si unsuros, ca alt efect nu au.....eu am numai santuri pe mine (in afara de burta unde nu e chiar asa grav). ma gandesc sa le fac in ambitie, sa vad cate ar putea sa apara, mai ales unde sa mai apara, ca m-am saturat sa ma tot frec de pomana. si chiar m-am dat cu simt de raspundere....

Tocmai vroiam sa ma duc sa imi cumpar si eu niste ulei de migdale pt burtica. Acum ca te-am auzit pe tine, nu mai sunt atat de sigura ca vreau.

Stie cineva o crema care chiar sa ajute la vergituri si sa nu fie foarte scumpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

a si inca ceva...
am aflat ieri ca in ultimul trimestru omega 3- capsule cu ulei de peste( se numesc parca lysil) face minuni pt bebe, se pare ca acum se formeaza psihicul, personalitatea, se dezvolta creierul...
recunosc nu am apucat sa aprofundez deloc problema, ma voi duce si la farmacie sa vad despre ce e vb si am de gand sa citesc un pic...

am citit ca unele fete iau omega 3, e recomandat de medic?

tipa care mi-a spus e medic, a luat in ultimele sapt de sarcina( ca a aflat mai tarziu) in timpul alaptarii si i-a dat lui bebe in mancare o lingurita de la 6 luni....cum ar suna o reclama....pentru un bebe inteligent consumati ulei de peste!
mi-a promis materiale despre subiect, cum imi trimite le pun pe contul comun!

am fugit!

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Techila esti super cool cu casuta voastra si catelusi. M-a emotionat poza cu techila care se uita la burticuta ta. Unde anume este casuta in jurul Bucurestiului? MIe mi-a placut cum arata foarte mult in poze.

Ma duc la o cafea si mancare, dar revenim.
+ 31,

multumim pt complimente. casuta mea este spre Domnesti, de la bariera de la Prel. Ghencea, stanga pe centura si inca vreun km, mai pe camp asa....
am avut o obsesie pt geamuri: multe si mari, si de cate ori va aud cu smotru la geamuri imi vine sa ma bat ca geamurile mele sunt patate toate de solutie ignifuga care nu se mai ia cu nimic... am incercat tot....decat sa le razui cu lama....am facut 2 pana acum

monikus, poate la tine functioneaza..la mine nu a mees nimic si chiar am incercat muuulte si scuuumpe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

a si inca ceva...
am aflat ieri ca in ultimul trimestru omega 3- capsule cu ulei de peste( se numesc parca lysil) face minuni pt bebe, se pare ca acum se formeaza psihicul, personalitatea, se dezvolta creierul...
recunosc nu am apucat sa aprofundez deloc problema, ma voi duce si la farmacie sa vad despre ce e vb si am de gand sa citesc un pic...

am citit ca unele fete iau omega 3, e recomandat de medic?

tipa care mi-a spus e medic, a luat in ultimele sapt de sarcina( ca a aflat mai tarziu) in timpul alaptarii si i-a dat lui bebe in mancare o lingurita de la 6 luni....cum ar suna o reclama....pentru un bebe inteligent consumati ulei de peste!
mi-a promis materiale despre subiect, cum imi trimite le pun pe contul comun!

am fugit!

Jucausa mea

Foarte interesant ce zici tu aici. Eu nu am mai auzit pana acum de asa ceva. O sa o intreb si eu dr pe 20 cand ma duc la control. Fetele mai experimentate voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aida, nuuuu, nu imi dau palme, ca nu fac vinetele cu maioneza. O sa le pun totusi un pic de ulei si atit! Bine, ca o sa trebuiasca sa le mananc cu paine, dar asta e, muream efectiv de pofta.
Techila, si eu ma mut in Prelungirea Ghencea. Cam la capatul autobuzului 105, deci nu ies din Bucuresti, dar oricum, o sa fim aproape! Si pentru vergeturi, la cat ai tu burtica de mare e adevarat ca nu prea fac fata cremele. Auzisem si de untul de sheea ca ar fi bun, dar tot asa, face pielea foooarte uleioasa. Ce sa zic, bine ca exista operatiile estetice de indepartare a vergeturilor! Acuma chiar nu fac misto, eu as face asa ceva daca m-ar deranja tare de tot ceva fizic la mine!
Crocodana, si eu iau Omega 3 la recomandarea medicului! Cica sunt foarte bune, dar nu m-am interesat mai mult despre asta. Le iau si gata, rau nu au ce sa-mi faca. Aaaa, si scrie pe ele ca reduc tensiunea si topesc grasimea de pe vasele de sange, asa ca Aida, n-ar fi rau sa iei si tu!!!
Monikus, ardeii copti la borcan nu sunt la fel de buni ca astia facuti in casa! Mie imi place sa simt gustul ala de afumat, si la vinete la fel! Dare hai sa nu va mai fac pofta, tare nesimtita mai sunt!!!! Tu esti la serviciu, deci e evident ca nu ai alta alternativa decat borcanul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput