Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

hmmmmm! pentru ce e masajul asta? adica... s-ar putea s aobtinem alte efecte decat cele scontate! maaaaii... intense asa!

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots

esti betoane deci tu vrei mai intens decat intensul

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

huh , bine ca fac cezariana si stiu asta deja

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

corect!! dar uite asa o privez pe mandra mea de masaj...fetelor, daca e placut sa ne ziceti si noua ca sa il pacalesc pe sotz ca am nevoie

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

pai zic si eu! ca un masaj in zona respectiva nu cred ca ajuta tare mult la relaxare! :) mai bine exercitiile alea kegel (sau com s-or chema) de care vorbeste toata lumea

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

selen,nu ma uita pentru miine cu intrebarile la maternitatea privata,te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai am nevoie de 10 puncte si pot sa imi colorez numele...sa-l fac asa, glossy, glossy

S-a oprit ploaia si a iestit deja soarele..ies putin, pana nu se pune zapuseala!

Dana 26s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

corect!! dar uite asa o privez pe mandra mea de masaj...fetelor, daca e placut sa ne ziceti si noua ca sa il pacalesc pe sotz ca am nevoie

da chiar

dana15 adu mesajul lui Mkunigunda sa il vedem si noi sau macar da-ne pagina

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Gand la gand!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Roxxy mi-am adus aminte ca voiam så iti scriu de ieri in legatura cu atacurile de panicå..Sotul meu are aceste atacuri de foarte mult timp..Si se manifestå cum ai zzis tu sau nu mai stiu cine: o chestie simplå este mai grava decat poate så fie..El era mai mereu la urgente ba ca simte ca se sufocå, ca ii sare inima din piept, transpiratii reci, ganduri ffoarte negre..Si Så stii ca el merge pe niste pastilutze de foarte mult timp Remeron se cheama( nu stiu daca sunt in ROmania) si e o schimbare maare.Si inainte de a lua aceste pastulutze il ajuta foarte mult så port discutii usoare, så ii dau dreptate in tot så il iau usor..Cea mai mare greseala din partea celor din jurul tau este så te cotrarieze så zica ca hai ca nu-i nimik..Tb så te linisteasca cu o conversatie fie ea si despre vremea de afarå..Si functioneaza 100%

Hai ca acum nu e nevoie så fie ceea ce am spus eu la tine.Eu am zis decat ca el e de la doctor cu hartie..ca are atacuri de panica aici sunt foarte des intalnite cazurile..Te pup si sper så nu fie la tine decat ceva de moment..

Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Ca bine zici!
Doamne, ce e si in cpul nostru, desi daca stau si ma gandesc bine, al meu nu s-ar da in laturi absolut deloc!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

me too.

Dana, multumesc frumos pt ajutor in ceea ce priveste testul de glucoza. Sunt sigura ca sunt doar paranoica dar....

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput