Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 16

Dana15 spune:
Crocodana sa te intorci cu vesti bune de la eco!
Am vazut ca si lui selen i s-a spus de masajul perineal..ok fetelor, pai ne apucam de prestat..macar incercam, rau nu cred ca ne face! Eu am zis ca ii dau inainte tot cu ulei de masline...las sa se prelinga de pe sani si burtica..tot mai jos, tot mai jos
Problema mea este urmatoarea si asta lasand jena la o parte..cum se face? dai pe labii? ungi si zona dintre vagin si anus? banuiesc ca in vagin nu trebuie sa bag
Dana 26s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 [brProblema mea este urmatoarea si asta lasand jena la o parte..cum se face? ![]() ![]() ![]() Dana 26s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana faci masaj la 'deschizåtura' acolo daca intelegi..La 'gåuricå'. in jurul ei

Iulika, cea mai fericitå

Dana15 spune:
MariaI sunt si eu de acord cu Aida?! dg de neuroblastom pus ecografic?!! tre' sa fie tare buna tanti doctora aceea!
no way, asa ceva nu se poate!
Doamne ajuta sa fie bine si sa va linistiti!
Thank God I'm a woman!

alex25 spune:
Ma bag si eu ca musca in lapte, desi nu am nici o treaba.
Asa cum spune si definitia: Perineul este regiunea anatomic#259; între organele genitale (penis #351;i scrot sau vagin) #351;i anus. , e clar ca masajul perianal trebuie sa vizeze perineul, deci portiunea dintre vagin si anus...ca aia se rupe la nastere.
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Dana15 spune:
Iulika eu ma gandeam sa bag olecuta si in vagin
..sa ung calea,de..nu de alta!
glumesc!!
deci, in jur..
Roxxy ce ne povestesti tu acolo, imi par a atacuri de panica; parerea mea, daca vezi ca nu le/te poti controla si ca viata ta se schimba catusi de putin ca urmare a acestor simptome, incearca sa mergi sa vorbesti cu un psiholog..se face ceva terapie si nu neaprat medicamentoasa; este pacat sa trebuiasca sa suferi din cauza aceasta...si cum spunea si Maria, copii simt tare bine starile de neliniste ale mamelor, care pe ei ii fac tematori si nesiguri; te
Thank God I'm a woman!

Ioanna81 spune:
hmmmmm! pentru ce e masajul asta? adica... s-ar putea s aobtinem alte efecte decat cele scontate! maaaaii... intense asa!
Ioana 29+ cu
bebe Carol Ioan album Webshots

aidaciolac spune:
huh , bine ca fac cezariana si stiu asta deja
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Dana15 spune:
Ca bine zici Alex!
Mkunigunda (wow, ce semnificatie are nikul acesta? a trebuit sa mi-l scriu pe hartie cu majuscule! neaparat sa ne spui si numele tau..) bine ai venit! trebuie sa scrii vreo 10-12 mesaje unul dupa celalalt ca sa apari in timp real cu noi;
Thank God I'm a woman!

techila spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 hmmmmm! pentru ce e masajul asta? adica... s-ar putea s aobtinem alte efecte decat cele scontate! maaaaii... intense asa! ![]() Ioana ![]() ![]() |

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze

Dana15 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 hmmmmm! pentru ce e masajul asta? adica... s-ar putea s aobtinem alte efecte decat cele scontate! maaaaii... intense asa! ![]() Ioana ![]() ![]() |
ioanna ii invitam pe soti sa ne ajute la masaj?

Thank God I'm a woman!