Ce parere aveti de Hotel Bradet Sovata ? help

Ce parere aveti de Hotel Bradet Sovata ? help | Autor: cristinaemma

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu am bilet la tratament in august la Bradet Sovata ?? Voi ati fost pe acolo ce parere aveti?? Cum e la tratament?? Cum sunt proceduriile?? De ce am nevoie acolo ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

nimeni ,nimic?? Niciodata nu ma ajuta nimeni pe acest forum

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Buna seara,Cristinaemma.Sint multe subiecte deschise pe tema Sovata.Foloseste optiunea "cautare",la ora aceasta cred ca functioneaza.

Sau poti sapa forumul,pagini intregi scrise. .Vei gasi cu siguranta ceea ce iti doresti sa stii.

Probabil ca Sovata e de moda veche,de aceea nu raspund fetele.Dar are si ea beneficiile ei,pentru cine isi permite sa incerce ( ma refer la virsta ).

----------------------------------------------
Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

daca ai bilet ....dute si vezi cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

si eu zic ca este de moda veche Sovata,acum sunt tratamente noi,unele mai putin costisitoare de cit mersul la Sovata si se pot rezolva mai repejor si fara drum,etc problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

eu am rezolvat ce nu stiu daca rezolvam la Sovata prin laser,30 sedinte,la mine in localitate ,fara dureri,ieftine si cu acupunctura,tot loco,de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Hello!
Eu am fost anul trecut sa Sovata si am stat la hotelul Bradet. Imi luasem cazare la Bradet si tratamentul la Danubius ca acolo sunt conditiile cele mai bune.
Am ramas profund dezamagita de conditiile de cazare de la Bardet si Faget sunt nerenovate de 20 de ani, parca stai la bunica de fapt la bunica ar putea fi conditii mai bune. Niste camere intunecoase cu iluminat foarte slab, mobilier foarte subred si vechi; baile curatele in limita bunului simt dar nu cat sa te simti in siguranta.
Eu imi luasem bilet prin agentie si-mi spusesera ca au camere renovate.
Singurul lucru care mi-a lasat o impresie excelenta a fost baza de tratament de la Danubius - acolo conditiile de cazare si tratament sunt intradevar de 5 stele.

Eu daca ar mai fi sa mai merg odata m-as caza la o pensiune privata (e mai ieftin decat la Danubius) si tratamentul l-as face tot la Danubius!

Parerea mea! In rest peisajul e frumos si tratamentul te face sa te simti foarte bine ca e facut si in conditii super de igiena si siguranta cel de la Danubius (despre cel de la baza veche nu pot sa ma pronunt ca nu am fost!)

Cu drag sa aveti un sejur frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perl spune:

Hello din nou!
Procedurile le prescrie medicul de acolo.
Eu am facut irigatii cu apa din lacul ursu, tampoane cu namol, impachetari cu namol si baie in bazinul cu apa sarata! Mie mi-a placat foarte mult si m-am simtit foarte bine in tot timpul cat am facut procedurile. Este foarte important sa nu racesti - acolo e umezeala mai mare si trebuie sa ai haine potrivite.
E necesar un halat de baie, prosoape(poti sa le folosesti si pe cele de la hotel), slapi de baie, sosete, costum de baie pentru piscina (in lacul ursu nu poti face baie daca faci trat. ginecologic pentru ca apa e mai rece!)
Cam astea....in rest se mai gasesc si pe acolo!
Pupici

Mergi la inceput

Perl multumesc din suflet pt ajutor si raspunsuri !! Acum stiu ce sa imi pun si in bagaj . Tu ai rezolvat ceva acolo ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Am fost anul trecut in august la Sovata,hotel Bradet- conditiile lasa de dorit, asta e,procedurile le-am avut separat si au costat in jur 600 ron(sase zile) sotul are o spondilita,intrarea la lacul Ursu este separata(5 ron sau 10 ron), biletul l-am cumparat de la agentie 1500 ron cu mic dejun si cina(mancarea acceptabila)cu noi a mai fost o pereche care au stat la pensiune cu 80 ron/zi(conditii mult mai bune).Nu se compara conditiile de la hotel Danubius cu Bradet
singurul avantaj care este ca nu trebuie sa iesi din hotel ptr. a ajunge la Danubius, au un hol de legatura la subsol si se ajunge foarte repede.Aaaa sa nu uiti sa-ti ei de la medicul de familie si o trimitere,probabil ca au si o reducere ceva, fiindca ne tot intreba(pe sot)daca avem trimitere de la medicul de familie si toate analize ptr.care doresti sa faci procedurile.
Seara facem aerosoli in jurul lacului(probabil se face si dimineata dar cine se trezea dimineata devreme).
Sa aveti un sejur placut cu rezultate bune asta conteaza cel mai mult,

Daca vine cineva la mine si spune sa mananc "radacina de gard" ca face bine la boala pe care incerc sa o tratez,mananc.

Mergi la inceput