Ce parere aveti de Hotel Bradet Sovata ? help
Raspunsuri - Pagina 2
sissica spune:
hello,
perl, pentru medicul de la sovata e nevoie de trimitere de la medicul de familie?
a dat rezultat tratamentul facut de tine?
cristinaemma spune:
Va multumesc pt pareri si acuma na ce sa fac Biletul e cumparat deja la Bradet iar tratamentul la Danubius . Daca mai stiti ceva ce ajuta sa vin cu rezultat
astept parerile voastre chiar si de ce am nevoie pe acolo , voi ati rezolvat problemele la Sovata???
perl spune:
Scuze ca raspund mai tarziu!
Da eu am dus trimitere de la medicul de familie si restul analizeleor pe care le aveam (cele de samge + ginecologice). Am fost la doctorita de la Danubius (Susana Pretorian)- care am inteles ca e cea mai buna!
De rezolvat nu am rezolvat pentru ca ...teoretic nici nu aveam ce sa rezolv! Ideea ca nu s-a intamplat nimic miraculos in luna aia sau dupa! Cert e ca m-am simtit foarte bine! Abia acu 2 luni am ramas insarcinata la aproape 10 luni dupa ce am fost acolo. Dar multe fete au avut rezultate f bune!
Deci se merita sa mergi- o sa auzi o gramada de povesti cu rezultate incredibile si poate unul vei fi chiar tu!
Mie mi-a placut f mult piscina cu apa calda (din lacul Ursu) de la Danubios- m-as duce si acum inac odata!
Bafta!
Mona40 spune:
Buna,
Eu am fost in nenumarate randuri la Sovata....la pensiuni...
Nu conteaza ce si cum....este foarte relaxanta statiunea...
Gusta din plin aerul curat....si pregateste-te sa auzi mult ungureste....daca esti amabila...vor fi si ei amabili....eu asa am facut si am reusit sa-mi fac si prieteni....
Multa sanatate
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
camy01 spune:
Am ajuns si eu in Sovata la hotel Bradet si am fost foarte dezamagita.Cine a spus ca lasa de dorit a spus un mare adevar.In primul moment am vrut sa ma intorc acasa.Nici o imbunatatire cred de cand a fost construit.Ca loc in care sa iei masa in Sovata lasa de dorit.Gasesti cazare la tot pasul dar cu servitul mesei nu prea si unde gasesti au niste preturi mai ceva ca pe litoral.Am descoperit la 7km de Sovata spre Praid o benzinarie Sora se numeste unde se poate manca si bine si la preturi rezonabile.Nu cred ca am sa mai vizitez curand aceasta statiune.