Scoala 30 Grigore Ghica Voievod

Scoala 30 Grigore Ghica Voievod | Autor: mnicol

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Am o fetita care la anul va merge la scoala. Poate cineva sa-mi dea mai multe informatii despre Scoala 30 de pe Laptari Tei? Am inteles ca e scoala cotata binisor. Nu stiu chiar nimic despre ea, despre invatatoare. Ma puteti ajuta cu informatii?

Multumesc.

Manuela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

La ce invatatoare ai fetita?
Eventual PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Cand va intra la scoala? Toamna aceasta sau in 2010? Daca intra in 2010 esti o norocoasa! Este o invatatoare exceptionala acolo, care anul acesta are clasa aIV-a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Inca nu suntem la scoala. Intram in toamna viitoare (2010).

Sonia, poti sa-mi spui numele invatatoarei? Stii mai multe despre scoala asta? Vreau sa merg sa arunc si eu un ochi, dar mi-ar fi de folos si informatii de la cine are copii acolo sau cunostinte.

Multam de raspuns.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Baiatul meu e cls a VI-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Sunteti norocoase! Invatatoarea se numeste Ana Stefanita, are 35 de ani si e fff buna, foarte dedicata meseriei, copiilor.Fetita prietenei mele este la ea in clasa si am avut ocazia sa o cunosc personal cu diverse ocazii(serbari etc).In seria ei e cea mai buna.
Munceste foarte mult cu copiii,se implica, face materiale didactice pentru ei(are o sala de clasa superba).E foarte atasata de elevii ei. Ce sa-ti mai spun... Fertita mea intra la scoala tot in 2010 si tare mult as fi vrut sa o dau la ea dar din pacate locuim in alt cartier si nu pot sa fac zilnic atata drum.
Scoala 30 este o scoala de cartier, cu copii de toate felurile,dar daca veti fi in clasa d-nei Stefanita colectivul va fi cu totul altul, pentru ca e foarte solicitata.
Scoala are doua corpuri de cladire,asa ca au spatiu suficient si de catva timp au si semi-internat.Ca limbi straine fac engleza si germana. Unele clase incep cu germana ,altele cu engleza(din clasa I).Anul trecut parca le-aufacut si sala de sport ca nu avusesera pana atunci.
Eu zic sa nu ratezi sansa de a-ti da copilul la aceasta invatatoare,crede-ma eu te invidiez,as fi vrut sa fie si a mea acolo.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Noa, multumesc frumos pentru raspuns. Ma voi interesa cu siguranta despre dna invatatoare despre care mi-ai vorbit. Voi face o vizita pe la scoala intr-o zi. Poate inainte de inceperea scolii in septembrie.

Sonia, esti multumita de scoala? Activitati, curatenie, profesori?

Va pup.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu mi-am inscris baiatulla scoala asta pentru toamna; parerile sunt impartite; acum nu am timp, dar revin cu detalii putin ai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Nu stiu nimic despre scoala asta, cu toate ca e relativ aproape de mine. Eram insa curioasa sa vad despre ce invatatoare spuneti ca este buna. Am fost foarte bucuroasa sa vad ca este vorba despre Ana Stefanita. Mi-a fost colega de clasa in scoala generala, era de atunci pornita sa devina invatatoare, stiam ca a facut liceul pedagogic si ca si-a urmat calea. Intr-un fel imi pare rau ca fetita mea merge la scoala in toamna asta, cu toate ca scoala asta e aproape de mine, nu de parintii mei care o vor lua de la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Ce ma bucur ca am gasit subiectul asta!
Baiatul meu va merge la scoala tot din toamna 2010. Tot pentru scoala 30 optasem si eu. Din cate am auzit este cea mai buna din zona.



Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
Teledon pentru Mihaita reteaua Romtelecom:
0 900 900 320- pt 10 euro
0 900 900 325- pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Nona_denis,

eu nu stiu nimic despre scoala asta. Poti sa-mi zici ce ai mai auzit tu referitor la invatatoare, conditii, s.a.?

La ce gradinita ai baietelul?

Mergi la inceput