AZOOSPERMIE -cap 33

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela, multa bafta si peste putin timp sa ne spui ca ai reusit.Sotul tau a facut vreun tratament?Care a fost nr. gigeilor initial?
Azi cred ca am vazut cel putin 10 gravidute, 2 magazine pentru persoane gravi.Ma bucuram pentru ele si ma gandeam cat de fericita as fi si eu....

andra, azi a fost 0,3/mil/ml, si a primit ca tratament un antibiotic pentru ca are nr leucotitelor mare...

de la un timp vad din ce in ce mai multe gravide pe strada, imi vine sa urlu ca ele pot si eu nu....iar, in legatura cu magazinele...mi se lipesc ochii de geamurile lor....off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, dar in afara de antibiotic, nu mai ia nimic?Noi am facut puregon, dar degeaba.

Mergi la inceput

a luat seleniu+zinc, magneziu si acid folic.......altceva nu i a mai dat.
restul dupa ce avem rezultatele de la Inhibina B si anticorpii antim....

Mergi la inceput

Am inteles.I-am dat si eu seleniu,zinc, acid folic si altele.Dar daca stau sa ma gandesc bine acum, cand i-a gasit cativa, cred ca era dupa ce luase o mini schema culeasa de la scumpele mele azoogirls, Pisix, Nusy, Miki si celelalte.Sper sa fie bine pentru toata lumea.Daca ar fi un simplu FIV, as fi mai optimista, dar cand ma gandesc ca nu am cu ce....Mirela, incearca tot ce iti spune d-na dr si sa fie .Si eu am mare incredere in dumneai.

Mergi la inceput

andra, iti dai seama ca o sa incercam orice spune dr Matei, am fi tampiti sa aruncam banii pe geam de aiurea, ca sa ne aflam in treaba.

orice facem, numai bebei sa iasa...si sa iasa la toate fetele de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Drage azoogirls, dupa vestile mai putin bune ale Iyoanei, mai vin si eu cu altele.Azi i-am facut sotului o noua spermograma dupa o luna de puregon si...:0 gigei.Efectiv nu mai stiu ce simt:suparare, frustrare, neputinta, dezamagire si uneori foarte putin optimism.As vrea sa lupt in continuare, dar cand vad ca lupta e in zadar, imi vine sa abandonez.Stiu ca peste cateva zile imi voi reveni si ma voi gandi spre viitor, dar azi, sincer m-am simtit tare neajutorata.
Mai facem tratament 2 luni si apoi, vom mai vedea.

imi pare rau, draga mea, imi pare rau de voi si de sufletelul tau

sentimentul asta de neajutorare si de disperare, nu poti face nimic!

eu ma simt ca un om handicapat, sincer nu vorbesc aiureli, vorbesc in numele meu, eu asa ma simt: pot, dar....nu pot!

Anitta , ai dreptate e mult, e foarte mult, cand te gandesti la sansele mici pe care le avem, e enorm de mult! de-asta nici nu ne-am repezit sa mai facem alt credit, pt ca e total aiuristic sa fac un credit pe cel putin 5 ani...in sfarsit!
cand ii aud pe ceilalti (care fac copii din prima incercare) ca: "Da, e mult, dar merita, vei vedea!" Imi vine sa-i strang de gat, pur si simplu! ce usor e sa vorbesti in locul altora.

pana una alta am facut programare la dna dr. Denisa Protopopescu, la clinica Genesys Bucuresti, macar sa stam de vorba cu dansa. Voi stiti ceva despre ea sau despre preturi sau pur si simplu despre clinica asta?

va pup mult, fetelor!

ioana

Mergi la inceput

Iyoana, eu merg la clinica Genesys, dar nu stiam ca aici face FIV si D.P.E o clinica ok , conditii bune, deocamdata noi am fost numai la consultatii uzuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

oooof mai fetelor...imi pare rau sa va vad asa triste...parca suntem blestemate
va pup si va doresc putere sa va indepliniti visul...
p.s.vreau si eu un bb

Mergi la inceput

buna fetelor

andra ce faci mama, esti ok?
eu am stat mai bine de 3 ore sa pot intra la Dr T, era aglomerat ca pe timpuri la coada la lapte........

am primis vesti bune, numai ca maine la 8.30 imi face o histo pentru siguranta...

ai facut asa ceva, doare? dar daca ma gandesc la cat costa, nu ar trebui sa doara nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Salutare fetelor

Nu prea am mai intrat pe forum in ultima vreme si ... ce gasesc aici ???

Prea multa tristete !
andra - hm, stii ca si la noi rezultatul la biopsii a fost dramatic diferit cu tratament/fara. Deci nu dispera, persevereaza
Iyoana - te-ai gandit la posibilitatea sa faci in Rom, cu profesor Feldberg la clinica lui Tutu, cu preferata noastra dr Matei ? Mie mi se pare o varianta de luat in calcul, la un pret de luat in calcul

Mergi la inceput