AZOOSPERMIE -cap 33
Raspunsuri - Pagina 7
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANITA75 vulturas cit mai costa cariotipurile astea ? |
noi am dat 920lei pe amandoua si cariotipul genetic si microdeletii y, dar nu stiu care dintre microdeltii, pt ca unul e mai ieftin y6 parca(460lei) si mai e y 20 care e 900 de lei fara cariotip...si cariotipul este 460 lei
bubulina1 spune:
| citat din mesajul lui ioana_p76 Bubulina1 multumesc mult! Si tu ai ramas natural dupa fiv, nu-i asa! Te si si pe micutul tau RaducuIoana ![]() ![]() ![]() ![]() animalutele mele iubite![]() Noua generatie de pisicuti CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala |
Am ramas natural fara fiv, ca nu a mai fost nevoie.
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
vulturas spune:
| citat din mesajul lui COCO2255 Cariotipul la Parhon costa 230 lei /cuplu,rezultatul in 1 saptamana. |
super...noi am dat si o gramada de bani doar pt sot si a durat si 15 zile lucratoare...dar acolo ne-a trimis doctora...a zis ca acolo are incredere
Lia73 spune:
http://www.mumio.ro/afectiuni.htm
Sterilitatea la femei si barbati : diminuarea functiilor sexuale , hipospermie (calitatea scazuta a spermei) . Se administreaza 0,2 – 0,3 gr de extract de “Mumio®”in amestec cu suc de morcovi sau cu suc de afine in proportie de 1:2 , de 1 – 2 ori /zi , pe stomacul gol , dimineata si seara , timp de 25 – 28 de zile . Rezultate excelente se obtin daca se amesteca rasina cu galbenus de ou sau cu sucurile diferitor plante medicinale . Dupa 6 – 7 zile de tratament se observa o imbunatatire a functiilor sexuale 
andrabirni spune:
Anita, nu esti singura pe-aici.Mai sunt si eu, dar deocamdata nu am ce sa scriu.Imi este dor de Pisix, Miki, Nusy, Copilutzu, Goss, Anes,Bytzi si celelalte fete
.Poate ca mai baga nasucul pe-aici si ne dau vreo veste buna.
ANITA75 spune:
buna andra! cred ca fetele si-au luat vacanta ,slabuta miscare pe forum nu mai e ca inainte ,nu mai avem ce scrie dar macar asa sa ne salutam ca intre prietene![]()
vulturas spune:
buna fetelor
eu am ce sa scriu...dar mai rau ma deprim
am fost si noi aseara la doc si nu avem nici o sansa in momentul de fata sa facem bb...nu avem nici macar FIV cu ce sa facem...e prea praf spermograma...s-a suparat si doctora cand a vazut ca sunt perfecte analizele...nu m-a certat ca l-am trimis la eco fara sa ii spuna ea...i-am spus eu prima ca atunci cand am vazut rezultatele m-am rugat sa fie un varicocel si nu am avut rabdare sa luam tot si sa venim la ea...si a vrut sa ii dea o reteta cu Spermotrend, insa i-am spus ca i-am luat-o inainte si ca de vineri ia si Spermotrend si Macca Activ si nu numai ca nu m-a certat chiar m-a felicitat...deci e super ok fata de cum mi-o descrisese sotul...nu l-a mai "pipait" ca a zis ca nu are rost...eco a fost suficienta...a zis ca ne asteapta in octombrie sa repetam spermograma si daca nu exista nici o imbunatatire nu are ce sa ne faca...si sincera sa fiu o cred...atata timp cat e pe aproape 0 si nu numai ca nr ca si mobilitate, motilitate, forme...tot