AZOOSPERMIE -cap 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

unde sunteti mai fetelor? m-a-ti lasat singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

Buna,fetele, va citesc de ceva vreme cu regularitate. Dupa cum probabil intuiti deja, problema noastra este aceeasi.
Ne indreptam incetisor spre FIV+ICSI, intelegand ca este singura sansa. Si aici vreau sa va multumesc pt. informatiile voastre mi-au fost de mare ajutor. In prima faza nici nu stiam de unde sa incepem.
Avem, insa, un mare semn de intrebare - unde sa facem ? Gynera sau Genesys? Am vazut ca la Top Clinici nu sunt cine stie ce opinii, asa ca va rog pe voi sa veniti cu cateva pareri, din experienta proprie.

Multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alina, e greu sa spunem ca e mai bine intr-o parte sau alta.Daca dai si citesti capitolele anterioare, ai sa vezi ca au fost reusite la diverse clinici.Fetele care au avut aceste reusite au detaliat tot:Pisix, Goss, Anes , Miki , Nusy, Iyoana si toate celelalte.Sper sa alegi clinica care iti inspira incredere si sentimentul de reusita.

Mergi la inceput

Incep deja sa imi pierd puterile.
Azi primit si o parte din rezultatele analizelor mele. Din cate am mai citit imi dau seama ca situatia nu e roz nici in ce ma priveste.
Ma ingrijoreaza tare:
ATPO 1446 U/ml
Prolactina 43,1 ng/ml
si desigur, Progesteron 1,81 ng/ml - facut in Z20, cand ar fi trebuit cica sa fie peste 5.25 ng/ml.
Ajung la doctor abia la sf.lunii. Vedem atunci, ce s-o putea face.
Oricum, as vrea sa repet in septembrie, desi ...
Voi ce parere aveti de treaba asta cu progesteronul si prolactina?

Mercic

Mergi la inceput

Trimis la: - 22/07/2009 : 23:11:52 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite andrabirni un Mesaj Privat Reply with Quote
Am inteles.I-am dat si eu seleniu,zinc, acid folic si altele.Dar daca stau sa ma gandesc bine acum, cand i-a gasit cativa, cred ca era dupa ce luase o mini schema culeasa de la scumpele mele azoogirls, Pisix, Nusy, Miki si celelalte.Sper sa fie bine pentru toata lumea.Daca ar fi un simplu FIV, as fi mai optimista, dar cand ma gandesc ca nu am cu ce....Mirela, incearca tot ce iti spune d-na dr si sa fie .Si eu am mare incredere in dumneai.

Mergi la inceput

Andra, te rog imi poti spune care este schema culeasa de tine de la fete si data sotului?
Si apoi, cu puregon cat timp a gacut tratament?

Multumesc si ma scuzi, dar sunt cam disperata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elberet2 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum dar va urmaresc de ceva timp mai ales dupa ce am incercat sa raman gravida, dar fara succes.
Pe scurt, am 36 si sotul meu 35 de ani, el are la ultuma spermograma facuta la medsana 20.ooo spermatozoizi si mobilitate:
A 0, B 20%, C=0, D=80% si 40% forme tipice.Dupa ce a facut si analizele hormonale, prolactina a iesit marita 44,55 cu valori 2.58-18.12ng/ml. Am inteles ca prolactina poate da azoospermie si astenospermie.Luni suntem programati la un RMN pt a vedea daca este totul in regula cu hipofiza. Eram programati pentru vineri la medlife la doctora Predoi si la comisia de fertilitate dar in acesta situa'ie nu stiu daca sa mai mergem. efectiv nu stiu ce sa facem si cred ca ar trebui sa mergem mai degraba la un endocrinolog cu resultatele de la RMN si hormonale.Stiti cumva despre doctora bajenaru de la medlife cum este?
Sa mai mergem la comisie in acesata situa'ie?
Eu am rezultatele la analize pana acuma relativ bune, mai putin Rh negativ. Va rog daca ati auzit de situa'ii asemanatoare legate de azoospermie generata de hiperprolactinemie va rog sa-mi spuneti pentru ca ma gasit putine date.Scuze ca m-am intins asa de mult dar suntem constienti ca daca nu se imbunatateste spermograma mai mult de fiv cu icsi nu putem spera. VA multumesc mult si astept un raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Andrutzabirni te pup si te imbratisez!!
Eu am mai scris din cand in cand dar sincer nu am ce…
Intru mai rar si citesc!!!

Mickisoara mea destrabaleaza-te mamica!!
Ca meriti!!!
Te pup si sa te intorci cu bateriile full!!
Ioana pup mamica si burtica!!!

Dragele mele Azoosurioare va pup si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Copilutzu, ma bucur nespus de mult ca ai mai trecut pe la noi..Dupa cum vezi, cam liniste la azoo, unele suntem in "activitate" pasiva, altele in concediu, sper ca in toamna sa reincepem lupta.Noi deocamdata tot facem puregon, constiinciosi, la aceeasi ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

elbert uite un nr de tel. de la MEDLIFE unde lucreaza d-na Bajenaru
021 209 40 30 si te programezi

Mergi la inceput