AZOOSPERMIE -cap 33
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_p76 spune:
Anes multumesc mult!
Mi-aduc aminte ca si tu ai ramas natural ne-sperat si acum aveti minunea voastra cu voi, sa fiti fericiti toti trei!
Ella28 multumesc!
Ma bucur ca iti dau sperante! Sa stii ca oricum inbunatatiri ale spermogramei vor fi si la voi, insa asta nu inseamna ca acum sa o iei de la inceput cu monitorizari, urmarirea stricta a ovulatiei, vreau sa zic sa nu va stresati, sau mai bine sa nu-l stresezi pe el (ca poate tu in sinea ta tot vei face calcule peste calcule) Mult noroc!
MIKI iti doresc concediu placut si sa va relaxati pe cat puteti, sa uitati de toate necazurile si sa va simtiti cat se poate de bine!
Te
cu mult drag!

toate fetele!
Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
Iyoana spune:
Buna fete dragi!
Va multumesc tuturor pentru incurajari!
Da, din pacate se intampla si la case mai mari, e nasoala situatia, mai ales ca sotul meu nu vrea sub nicio forma sa incercam in Romania, pt ca aici trebuie sa refacem biopsia, pe cand acolo avem deja
congelati si deci o sansa in plus.
Oricum, am intrebat la o alta clinica din Spania si costa tot 7000 euro, deci este clar: astea sunt preturile acolo, dar la prima clinica oricum nu ma mai duc! 1. din cauza neseriozitatii initiale cu pretul si2. din cauza dr. care era clar ca lumina zilei ca nu a crezut nici 3 secunde in sansa noastra.
Pur si simplu nu-mi vine sa cred nici acum ca vroia sa imi faca stimulare hormonala de FIV!!!!!!! fara sa-mi vada anallizele hormonale ( ce sa mai zic de infectioase) in prealabil.
Asa ca, tot banii astia enorm de multi trebuie sa-i strang dar macar ma duc la altii. Aia e, mai dureaza pana ii vom avea, probabil inca un an, din pacate!
Eu am inceput sa-mi fac analizele infectioase de secretie si de sange, chiar daca pana la FIV probabil ca o sa le refac, dar macar sa stiu si eu cum imi mai iese una-alta.
Anes, Ioana , nu pe voi as fi eu invidioasa sau nu as nutri orice alt sentiment aiuristic, pentru ca voi chiar intelegeti! Intelegeti durerea, neputinta, chinul, disperarea!
Si voi ati trecut prin aceleasi stari depresive ca fiecare dintre noi, asa ca ar fi total nedrept.
Mie imi e ciuda pe oamenii care nu au trecut never-ever prin astfel de situatii, insa sunt experti in sfaturi! In fine...
Va pup pe amandoua si pupicei la bebelusi si burtici! 
fetelor, eu va povesteam de Clinica Genesys din Bucuresti Baneasa unde mis -a recomandat dr. Denisa Protopopescu, voi imi ziceti ca si dr. Matei este la clinica asta?
Sau poate e alta clinica?
Sincera sa fiu, eu m-am gandit sa incercam in Romania la dr. Matei si Tutu, dar nu vrea sotul meu. nu stiu ce sa zic, poate o sun sa mai vorbesc cu ea...
oricum, la capitolul orientare sunt varza la acest moment, pana una alta astept sa vina concediul...mai e ceva pana la el! si apoi mai vedem.
e rau sa nu ma stii pe unde esti si de ce sa te mai agati...
va pup si aveti grija de voi, de burtici, de bebici, de barbati
si de sufletele!
ioana
iuca spune:
Ioana p76 FELICITARI ma bucur mult ptr tine, iti doresc o sarcina usoara, la termen, un bebe sanatos frumos si papacios.
Noi suntem bine, crestem mari, papam san, nu ne place ceiutul avem 3 luni si o sapt si greutatea de 5.650 kg fetita si 5.150 kg baiatelul.
Va citesc mereu si sunt alaturi de voi 
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
fireyes spune:
Iyoana, sunt 2 clinici diferite, Mioara Matei este la clinica lui Tutunaru, adica Clinica Genesys Fertility, Str.Aviator Stefan Sanatescu, Nr.5. Dr din Israel pt partea masculina, vine la clinica asta. E drept ca nu stiu daca acum, dupa scandalul cu Sabyc, o sa mai apara pana in toamna... Pentru partea de stimulare insa... parerile sunt impartite: unii zic ca Tutu nu se ocupa, ca primesti protocolul (sau il discuti) cu M. Matei (care nu e ginecolog),etc.
Dar stiu ca sunt si clinici din Austria care fac MESE,TESE,etc., iar ce ai deja pus la rece, poti sa muti la clinica la care te decizi...
Iyoana spune:
Da, stiam si eu ca Tutu si-a deschis clinica Genesys Fertility si ca dr. Matei "activeaza" acolo. Ma gandeam eu ca nu este aceeasi cu Clinica Genesys din Baneasa, dar am zis sa va intreb.
Sincera sa fiu si eu cred ca dr. din Israel va lua o pauza, dupa tot scandalul asta, nici nu mai stiu ce sa zic.
Dr. de la Genesys Baneasa este dna dr. Denisa Protopopescu si se pare ca parerile sunt destul de bune despre dansa.
Dar nici nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa mai fac acuma. Astept sa vad ce-mi spun spaniolii, cat costa transferul spermatozoizilor la o alta clinica din Spania sau chiar in Romania si dupa aceea ma hotarasc.
In Romania cat costa, mai fetelor, FIV+ICSI si o eventuala biopsie testiculara?
pup
ioana