Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 8
Floric spune:
Neata mamici cu pitici! Am fost in mare stres ieri pt faza vaccin, dar am scapat usor cu o amanare. Ca cica a fost o problema cu productia acestui vaccin de 4 luni si abia a intrat in tara si abia pe sapt vvitoare se va distribui. Asa ca intindem stresul pana pe 22 iulie.
Dar avem vesti din cele mai bune...6400 gr, 63 cm, torace 42 cm, cap 41 cm. Hei si cand te gandesti de unde am plecat...
de 2600 si per cranian 33 cmm. Inca nu incepem cu mancare ca are Milka bunatati cu lapte. Mi-a spus dr sa nu fortez copilul cu ceai, daca nu bea nu e capat de tara, ci important este sa ii dau tzatza de cate ori cere ca bea si il loc de apa.
Apropo, voi de care apa dati bebeilor, ca am citit ca le dati apa apa nu ceai??????? Eu oricum fac ceai in fiecare zi ca sa am ce face ca oricum mai mult de 3 -4 lingurite nu reusesc sa ii dau. Si inca ceva al meu nu bea cu biberonul. Am avut unul cu tetina de silicon si mai il pacaleam, dar l-am spart, acum am unul cu tetina de cauciuc cu valva anticolici cae are o forma cam nenaturala dupa parerea mea. Eu banuiesc ca de aici se trage refuzul biberonului. Zic si eu...
Dupa ce ieri dimineata l-am laudat ca e baiat gigea si nu mai plange, a urlat asera dupa ce am fost la dr de mi-a venit sa il arunc din brate, fara nici un regret, credeti-ma. Am incercat toate posibilitatile de a-l calma, i-am dat sa manance, i-am dat ceai, l-am leganat, l-am gadilat, orice....el in gura mare de lenisa de plans. V-ati confruntat si voi cu treburi d-astea??????????? Ca daca se mai intampla odata nu stiu ce fac cu el. Nici cand avea colicii cei mari nu facea asa. Efectiv imi sarea din brate si se invinetea de plans.
De azi pleca tati o sapt si iar vom fi doar noi 2 singurei, doar ce se obisnuise cu el prin casa.
Raru, tziparul lui mami
sirimie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
buna melania! ce maninca fetita ta? si cit timp ai asteptat ca sa vezi ca nu face kk? este constipata fiindca face kk rar sau fiindca il face f tare? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
faptul ca o ajuti cu supozitor o impiedica sa faca kk singura.
pentru constipatie e bun ceaiul de musetel, si debridat
si sa nu ii dai orez
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mel_ania05 Buna Chatonel.Fetita mea mananca lapte d la mine Buna Chatonel. Fetita mea mananca lapte d la mine,iar cand iesim la plimbare ii dau lapte praf(adica 1 biberon/zi, cateodata si 2).Face kk normal, adica moale.Nu a facut niciodata tare.Doar k nu poate face singurica. V-am spus,a facut d cateva ori si parca mi se luase o piatra dupa suflet, dar acum iar nu mai face. Ma tem sa nu se obisnuiasca sa faca numai cu supozitor.Ii pun supozitor cam la 2 zile. Mamica de CLARA MARIA (19.03.2009) |
daca nu face tare inseamna ca nu e constipata
bb hranit la sinn poate sa nu faca kk daca digera tot
Despre Andrei
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Cristian, Maya Andreea!!!
Ayla multa bafta si tinem pumnii 
Joanna
mamica obosita si berbecut plangacios.
Chatonel si David a descoperit mai nou ce bine e sa dormi in puta goala
Acum doarme afara in carut. I-am pus o paturica absorbanta sub el si ii place tare mult.
Floric si David mai are cateodata reprize de plans issteric. Se intampla mai ales cand e obosit sau are un part ce il deranjeaza. Il tin putin pe burtica si se rezolva imediat.
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
ce fetita eleganta!!! Mereu asortata, mereu cu palariute, super!!! Chiar ma intrebam daca sta sa o imbraci, ca io caut haine care se imbraca usor, gagica mea ar sta numai la pielea goala, urla ca din gura de sarpe cind o imbrac (ce expresie si asta, saracu sarpe nici n-are voce |
Hmm... cred ca expresia se refera la cum urla cel ce e in gura sharpelui... Intr-adevar, tare eleganta tanara domnishoara, dar nici cu dragoana nu glumim.

Si a mea ar sta numai in fundu'gol.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
sirimie spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Melania si noi avem o problema cu scaunul..dar eu nu ii mai pun supozitor pt ca nu mai reactioneaza..e normal sa faca la 4 -5 zile, Darius nu face mai des pt ca ori asimileaza ,ori nu mamanca destul..lasa sa treaca cateva zile pana sa ii bagi supozitor. Sau daca ai pe cineva afara sa iti comnde niste picaturi..se numesc BIOGAIA , sau inlocuitorul lor REUTERIN, sunt bio daor ca nu se gasesc inca la noi. |
incearca sa ii dai ceai de musetel
e gresit sa ii pui supozitor
Si noi dormim pe spate dar cu capul intr-o parte si e cam tuguiat ..la baita il masez usor poate poate se mai turteste.. |
forma capului se definitiveaza singura in citeva luni. nu va ramine tuguiat si nu e nevoie sa il masezi
Nu stiu ce se intampla cu el dupa vaccin imi trage niste concerte de ma urc pe pereti..pe cand ziceam si eu ca e mai linistit iar la apucat si inca la ore fixe si iar nu mananc de cat plangand...sunt foarte frustrata si paraca imi pierd rabdarea,,imi vine sa ii dau bibe si sa plec de acolo cand e ora de masa ![]() ..abia astept sa creasca cu toate ca asta e cea mai faina perioada. |
cred ca plinge si pentru ca te simte frustrata si nervoasa. incearca sa te odihnesti si ai sa vezi ca si el va fi mai linistit, si va suge mai bine si mai mult.
Despre Andrei
denisamada spune:
LA MULTI ANI, Cristian!
LA MULTI ANI, Maya Andreea!
Ayla, tinem pumnii! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
Am vazut si eu poze cu buldocica
Nu am m ai recunoscut-o
S-a facut si mai frumoasa 
Olga, mamica lui David iepurasul 

sirimie spune:
| citat din mesajul lui petrean Neatza fetelor, azi trebuie sa spunem o ![]() pentru Monica, care are infatisare la tribunal, si are nevoie sa stie ca suntem alaturi de ea. Bafta multa Monica![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
bafta monicai!
Despre Andrei
sirimie spune:
puteti sa imi recomandati un DJ sau o formatie pentru botez? Multumesc frumos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Despre Andrei

Izia, 23 mars 2009
..la baita il masez usor poate poate se mai turteste..
si iar nu mananc de cat plangand...sunt foarte frustrata si paraca imi pierd rabdarea,,imi vine sa ii dau bibe si sa plec de acolo cand e ora de masa
Vlad si
Andrei Luca -15.12.2006