Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 16
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Poze cu hipopotamul meu cu ochi albastri http://picasaweb.google.com/olgagireada/David#5355635422545828498 Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
OLGA foarte frumos baiat
Cat despre ochisori eu cred ca au sanase sa ramana albastri...dar surprizele pot fi foarte mari. Teo a avut ochii foarte albastrii in primul an, verzi pana la doi ani iar acum sunt caprui si bat in verde cand este soare puternic, asa ca.....eu nu mai cred pana nu il vad ( si aici ma refer la Petru) de 4 ani si cu ochii albastrii. Bine ca nici nu prea mai conteaza pana la capat... Mi-am dorit sa am un bebe cu ochii albastrii...si l-am avut pana la 2 ani
Acum am o frumusete cu ochii negri, una cu ochi caprui si una cu ochi albastrii(deocamdataFlorin
Theodor
PetruNew Life Is Born
joanna27 spune:
Neata!
LA MULTE LUNI SI ANI DAMIAN CODRUT ANDREI,ALEXANDRU, PETRU SI NICOLAE SA CRESTETI MARI SI SANATOSI..
PT MAMICI.
Ayla sa fie intr-un ceas bun, felicitari, pupam familia frumosa si pe printesa dintisor in special.Te asteptam pe aici ca ne e dorr.
Simirie eu nu ii mai pun supozitoare ii dau o solutie poe baza de ulei de folare soarelui, capusorul nu il masez decat foarte usor ,stiu ca nu e definitiva forma da nu risc
.In legatura cu laptatu nu stiu daca e vb de frustare, asa e fimiu..pot sa fiu super odihnita si linistita ca daca are dambla tot asa face.Multumi de sfaturi!
Floric capu sus mami ...nu ai voie sa te plangi...la mine Darius face asa de 3-4 ori pe zi si inca nu l-am aruncat/
..nu ca nu mi-ar fi trecut prin cap![]()
Olinska
multumim pt ganduri si pupam frumusete de baiat.
Cum esti cu picioru? Scoatem o
sa mai treaca?
Mihaelacg
..si
manechinu lui mama.
Aris treci la raport ca scot
la tine..sper ca esti bine
Copilul meu la ora asta inca nu doarme,l-am lasat cu tacsu sa se descurce..am avut o zi...
..a avut vreo 3 reprize de plans , pardon urlat asa din senin fara motiv si puteam sa stau si in cap ca tot degeaba.Nu ma pot duce cu el nicaieri ca ma stie toata lumea..imi vine sa intru in pamant caand urla ca lupii la luna si eu nu pot sa il fac sa taca.Oare ce zice si lumea..
Am iesit ca ma cheam datoria..se pare ca tatai nu reuseste sa ne adorma.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
shasa spune:
| citat din mesajul lui petrean fetelor..sa va dau o veste buna(sper sa nu se supere Monica)..am vorbit cu ea...si verdictul final...E mamica lui Claudiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar POZE produse naturale |
FELICITARI MONICA!
Sa va ajute DD si de aici inainte.

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
a nuuuuuuuuuu. nu asta am inteles ![]() ![]() ; doar mi s-a parut mie ca a sunat cam "violent" mesajul meu si nu voiam sa-si imagineze fetele ca-mi torturez mutunelul zilnicpe picassa e contul plin, asa ca va invit la vizionare de mutunel cu ochisori verzi la semnatura- album David la 3 luni" (sau aici: http://community.webshots.com/album/573395957vRqLpw?start=0 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Pupam baiatul frumos si familia fericita

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Fetelor, scuze ca am disparut in ceata dar am avut niste probleme de sanatate cu tata. Nu intru in amanunte ca si asa sunt in miezul unei despresii... Citesc de 5 ore si am reusit sa recupere cat de cat... Ayala te felicit pentru eveniment si ai un PM. Te rog, raspunde-mi ceva la el. Orice ... Chatonel am vaZut poxele cu Dragoana cu ochelari si e incredibila. ![]() ![]() ![]() Dyana sa stii ca nu v-am uitat si poate aranjam de o intalnire, ce zici? Ma gandesc ca ar fi simpatic sa vedem de ex pasarile exotice din Cismigiu ... Monnvas si Saby sa va traiasca bebeii! ![]() CRISTIAN![]() MAIA![]() Multumim tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au felicitat de ziua noastra! ![]() Ne-ati lipsit ![]() |
RAALUCA ma bucur ca ai revenit. Un
si un gand bun pt. tine sa nu cazi in depresie.Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Damian Codrut Andrei
, bebe de Lysbeth
Alexandru
, bebe de Alex2alex
Petru
si
Nicolae
, bebelusi de andreeeea
, 

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
curea spune:
Leeloo nu am stiut de dubla circulara decat pe masa de nasteri, cand ii iesise capsorul si doctora mi-a zis impinge ca avem dubla circulara, atunci parca din senin Bunul Dumnezeu a fost alaturi de mine mi-a dat forta si am reusit sa imping lungggg cum zicea moasa. Multumesc pentru sfat voi incerca sa ma mulg dupa ce adoarme bebe la san asa se intampla de multe ori la noi. Azi noapte Radu a patit ceva tare dubios mi-a fost tare teama parca se sufoca asa nu avea aer...i-am pus ser dupa baita si asta s-a inatmplat pe la 2.30.. i-am mai pus si atunci. Stau si ma gandesc am observat ca atunci cand iesim din bucuresti copilului meu nu ii se mai infunda nasul, cred ac este de la aerul asta infect.... Pana acum nu a mai facut asa de rau cu nasucul.... Azi il voi aspira sa vedem ce scoit eu nu vad nimic la el in nasuc...
S-a trezit... revin
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
sirimie spune:
| citat din mesajul lui doranna buna! stiu ca s-a mai discutat de enshpe mii de ori despre cum se poate pune la semnatura un link la album foto eu nu stiu decat sa dau copy/paste in profil/ semnatura, dar apare toata calea si as vrea sa scrie doar poze sau altceva PLZ, HELP! Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009) |
[ url=" link-ul" ] text [/url ]
fara spatii
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru, Petru, Nicolae!!!
Shasa multumesc
Raalu un
pt tine si un gand bun pentru tatal tau.
Joanna mi-a mai trecut piciorul 
Sa ma laud si eu: piciul meu a dormit de la 12 pana la 6.30 fara sa se trezeasca 
Sa aveti o zi frumoasa!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

doranna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
[ url=" link-ul" ] text [/url ] fara spatii Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
am reusit!!!
multumesc

Mami fericita de
Iulia-Alexandra (23 martie 2009)Poze

Vlad si
Andrei Luca -15.12.2006