Ghiocei Martie-Aprilie 2009*(29)*
Raspunsuri - Pagina 13
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 fetelor care mai aveti evenimente in vietile voastre..daca aveti nevoie de fotograf..sa nu ne uitati..poate poate devine si sotiorul meu un expert in fotografie..cu siguranta o sa va faca placere compania lui..iar pozele o sa fie perfecte! acum isi face si siteul..va mai tin la curent! |
noi nu angajam fotograf la botez, avem un prieten care se ocupa
dar cum adica gratis? va folosi pozele, sau le va face cu materialul nostru, platim doar filmele?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
novus spune:
| citat din mesajul lui carla28 Salutari mamicilor! Novus , avem carucior la fel si am vrut sa te intreb daca la varianta sport ai reusit sa-i montezi copertina, ca eu nu m-am prins inca cum trebuie fixata. Cate o si un tuturor mamicilor."Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
nu am incercat inca dar o sa intreb o prietena care a avut la fel

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 diana, olga..super copilasi aveti:D ![]() monica felicitari! esti super mamik si cred ca esti in culmea fericirii! ![]() fetelor mie dr mi-a zis k are fimoza de la o sapt de cand l-a vazut..si eu 'trag' de putica lu; fimiu in fiecare zi dupa baita cand ii fac masajul..se vede o mik inbunatatire..dar la el nu se decaloteaza deloc..este doar gaurik..care acum este un pic mai mare, prin care face pipulik..si atat..oricum..nu cred ca este niciun pericol deocamdata..mai putem astepta sa creasca si apoi sa ne punem problema de operatii sau alte interventii.. si eu as vrea sa citesc un raspuns la intrebarea cu ce spalati hainutele copilasului de sucurile de fructe..k deja nu se mai poate..bebe patat..nu e voie.. si tudor are scaun singur cam o data la 2 zile..este un pic schimbat la culoare..mai inchis..probabil din cauza ceaiului de musetel cu chimen si anason..sau a marului..k i-am dat in ultima sapt suc de mar..la indrumarea medicului care a zis k sa nu-i mai pun supozitor ci sa-i dau mar ca il scate afara..si de ieri ii dau morcovel..o lingurita..la urmatoarea masa a dat un pic de laptic afara si am vazut k era un pic portocaliu..cred ca morcovul de digera mai greu..trecuse 1 ora de la lingurita de morcov.. fetelor care mai aveti evenimente in vietile voastre..daca aveti nevoie de fotograf..sa nu ne uitati..poate poate devine si sotiorul meu un expert in fotografie..cu siguranta o sa va faca placere compania lui..iar pozele o sa fie perfecte! acum isi face si siteul..va mai tin la curent! ca s-a trezit smeul:)Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute |
Multumesc

Sotul organizeaza evenimente si avem in fiecare sapt nunti si botezuri. As putea sa vb cu el

Olga, mamica lui David iepurasul

Galushca spune:
| citat din mesajul lui carla28 Salutari mamicilor! Ceai sau apa nu i-am dat, doar sucurile de mar si morcov, chiar daca pana la 6 luni nu ar fi necesar, am zis ca rau nu-i poate face, mai ales ca-l accepta cu placere. |
In principiu nu-i pot face rau, dar in unele cazuri se mai sensibilizeaza intestinul.
Laptele tau e perfect steril, practic e filtrat prin sistemul tau circulator.
Gandeste-te ca morcovul ala a stat in pamant, ai umbat cu mainile pe el, poate o data ii dai sucul la ceva timp dupa ce l-ai pregatit etc. Exista posibilitatea sa ajunga in intestin si bacterii la care sa nu fie rezistent. Are o viata inainte in care o sa manance morcovi si mere, acum e mai degraba vremea laptelui. La puiutii care papa lapte praf e altceva, ei au nevoie de alte alimente mai devreme. Pe scurt, nu-i nicio tragedie, dar de ce sa te complici si sa te expui unui risc cand poti sa stai cu noi pe forum la barfit in timpul ala
?
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dyana27 pe picassa e contul plin, asa ca va invit la vizionare de mutunel cu ochisori verzi la semnatura- album David la 3 luni" (sau aici: http://community.webshots.com/album/573395957vRqLpw?start=0 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Am mai sters eu din poze

...Dar am vazut albume si cu 70 de fotografii....ar mai trebui sterse din ele.Nu-i frumos ca o mamica sa aiba 70-60-50 de fotografii si alta sa aiba 4

21+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui olishka![]() ![]() FELICITARI Ayla!!!![]() ![]() ![]() Si felicitari si lui Clau caci are oficial asa o SUPER MAMICA!!!Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Si de la mine

...felicitari

21+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Si de la mine ![]() ![]() ...felicitari![]() ![]() 21+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Ma bag si eu cu SUPER FELICITARI pentru o SUPER MAMICA si un SUPER BAIETEL...

Ia sa vedem ce fel de morcovici iese pentru cel mai iubit cuplu mami-baietel:

BRAVO MONI!!!

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
Kea spune:
Fetele, o bavetita/barbetica/sau cum s-o numi
din aia mai mare, de-i ajunge copilului pana la genunchi, nu-i buna contra petelor de morcovi? Cu doua din alea, ma gandesc ca s-a rezolvat problema, ca doar n-o bea suc de morcovi pana la 1 an.
Ayla, felicitari!
Leeloo, eu nu-i dau nici un fel de ceai, dar am vazut ca daca e proaspat
, adica facut zilnic, e mai galbui, daca e mai vechiut, adica la 2-3 zile, e mai verde.
3 luni
Leeloo21 spune:
sirimie si olga..v-am trimis pe PM raspunsurile mele ca sa nu plictisesc fetele..
kea...al meu dupa 2 zile face treaba o parte mai taricica si de culoare cum ai zis tu mai verzulie..dar are in acelasi scutecel si kkuta galben spumos sau cu consistenta normala..deci banuiesc ca cel inchis la culoare e din ziua precedenta, iar cel galben de azi..asa ca ma relaxez..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
gigelica20 spune:
Am vazut ca fiecare se lauda cu jucariile primite de la Moni...iata-ne si pe noi cu Shoricelul CHITZ

:
http://picasaweb.google.com/luciapirlog/Week15#5355730208640994114

Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009