Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 20
simodina spune:
Am mai gasit niste incaltaminte.
sandale baiat marimea 22
cizmulite toamna scurte ( piele dar necaptusite) marimea 25 - merg si pt fata si pt baiat.
tenesi baiat marimea 24 ( merg pana la 25, sunt lati in fata).
mistral spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cryss26buc 2-este vb despre o familie extrem de saraca care are o fetita de aproape 4 anisori care umbla dezbracata fam este undeva in campina insa tatal ei lucreaza cu ziua in sat de unde sunt parintii mei gruiu ilfov daca ii puteti ajuta v ar fi foarte recunoscatori sper sa ii ajutati eu nu pot cu mare lucru ca rebeca are abea 1 an si 3 luni... |
Criss,trimite-mi adresa familiei cu fetita de 4 ani,ii voi trimite cateva hainute.
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
cativ13 spune:
Cauta cineva un tub de garmastan. am unul, folosit f putin, eu nu am avut probleme cu sanii. Daca il mai vrea, astept PMmami de Silvia Ioana
miha.rod spune:
Multumesc mult cativ13.O sa-ti las adresa aici pt ca pe pm imi da eroare.
Sunt din bucuresti si adresa mea este:str Latea Gh,nr 12,bl C47,sc C,ap 116,sector 6. mail:mihaelabuz@yahoo.com
Antonia_05 spune:
SIMONIDA:am incercat sa-ti trimit pe pm adresa si nr de tel dar nu merge asa ca ti le las aici: str Mogosoaia nr 3|70 Cluj-Napoca si nr de tel:0747645153!As avea o amre rugaminte la tine daca se poate imi poti da nr tau de tel ca as vrea sa vb ceva cu tine daca se poate !!! multumesc frumos!!
MALTA:a primit cumnata ta coletul??
danielac spune:
incercati sa nu mai puneti irect la topic adresele si telefoanele reale sa nu aveti apoi probleme... daca nu aveti PM activat putem unele dintre noi sa facem intermedierea intre doritor si beneficiar, eventual pe mail.
malta spune:
Uff! Mi-a expirat licenta la Vista si nu am mai avut nici internet!
Bineinteles, Antonia_05, a primit pantalonii, noi-nouti! Extraordinar! Si ii vin perfect la primii nasturi! Iti multumeste din tot sufletul ei fericit! Si bebe in burtica e tare mandru ca mami are asemenea pantaloni!
Pupam cele 3 printese! Multa sanatate si satisfactii!
cryss26buc spune:
simodina iti voi trimite adresa curand sa vb cu ea problema e ca sta cu chirie sa vad cum face..iti dau de veste curand..multumesc