Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11
Raspunsuri - Pagina 19
Dodo-pui spune:
Simona fetitza mea are acum la 4 1/2luni cca 6,5kg si 62 cm.Ai PM
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
ancadragoman spune:
Malta de adidasi imi pare f bine ca i-au venit pentru ca aveam ceva emotii,erau 23 si tu ai spus ca are 23-24.
O sa ma duc azi la cumparaturi si o sa ii mai iau cate ceva ca data trecuta nu am apucat sa ii iau decat tricoul ala verde
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
Malta acum ma gandeam ca cel mai bine ar fii sa ii iau cateva hainute din bazare si asa ajut 2 copii odata.Cam ce are nevoie?
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ionica spune:
Pentru fetele d in Germania,
Donez o gama foarte larga de hainute fetita intre 0-12luni, toate hainele sunt de foarte buna calitate,nepatate,sau rupte.
Deasemeni,donatia este valabila si pt. mamele din romania dar trebuie sa ne punem deacord pt. transport.
Ionica
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Pentru fetele d in Germania, Donez o gama foarte larga de hainute fetita intre 0-12luni, toate hainele sunt de foarte buna calitate,nepatate,sau rupte. Deasemeni,donatia este valabila si pt. mamele din romania dar trebuie sa ne punem deacord pt. transport. Ionica http://picasaweb.google.com/home |
in cazul in care nu primesti o oferta concreta de unde ti-e tie mai usor sa le trimiti, putem sa stabilim si sa le trimiti la mine, in Brasov si sa dau o parte din ele la o fetita din Bv care are 7 luni si restul sa le trimit cui are nevoie.
Tu doar imi spui cand te decizi!
nrl spune:
ancadragoman, eu ii pun azi sau luni niste colete la posta lui Alex cu tot felul de hainute, zic sa astepti pana il primeste sa vezi daca va mai avea nevoie de ceva, daca va considera ca are destule poti lua pt alti copilasi
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
ancadragoman spune:
este perfect asa
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
Selene_Bunny spune:
simodina, daca te referi la Alex, baietelul fara mamica, ingrijit numai de tatic, da, atata are la piciorus, cat scrie, si are 1 anisor si vreo 4 luni, daca nu ma insel.
Cu marimile e greu, uite, tu zici asa: "( a mea avea vreo 7.5 kg si cam 66 cm la 6 luni si 9 kg si 69 cm la 9 luni )"
Fetita mea, Daria, face 8 luni peste 4 zile, si are... 76 de cm si 8.850 de grame. Poarta body-uri si de 1 an.
Daca nu apuca Antonia_05 sa iti raspunda pana luni, iti spun eu numele complet, adresa si numarul de telefon, ea intra numai atunci cand ii permite cumnata ei, stau doua familii intr-un apartament si e prinsa cu ambele fetite. Locuiesc in acelasi oras cu ea si ne-am intalnit "pe viu". Am permisiunea de a face acest lucru.
ancadragoman, mie malta mi-a dat o idee f. buna si astfel am putut ajuta mai multi copilasi: am colindat second-handurile si am reusit sa gasesc hainute bune, fara defecte, la preturi cuprinse intre 1 si 4 RON / bucata. Nu stiu care sunt preturile in Bucuresti... Bineinteles, hainutele au fost f. bine spalate si clatite, inainte de a fi trimise.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
simodina spune:
Selena stiu ca e greu cu marimile, de aceea am si cerut dimensiunile. La Alex nu eram sigura ca am inteles bine varsta, al meu purta 22-23 la 2 ani. Intrebarea era adresata mai ales pt hainute, ceea ce am eu de oferit sunt hainute pe care Serban le-a purtat intre 2-3 ani in situatia in care purta cel putin cu juma' de numar mai mare... Cat despre fetita ta ce sa mai zic, voleibalista o faci . Atunci astept de la tine adresa Antoniei luni in cazul in care ea nu va putea intra. Merci frumos.
Criss26 nu ai PM-ul activat asa ca iti raspund aici. Te referi la bebelusul care se va naste peste 2 luni? Sigur, ii pot oferi hainutele de 3-6 luni precum si paturica bleu care e mai mica, merge pana pe la 4-5 luni. Balansoarul insa nu se lasa complet pe spate, nu merge de la nastere, de la 3 luni daca e copilul mai dezvoltat. Daca nu se arata alta mamica doritoare insa il voi da si pe acesta.
malta spune:
Multumesc tuturor!
Anca, astept ca Alex sa primeasca darul de la nrl si e posibil sa nu mai fie nevoie de nimic.
Pupici si toate cele bune!