Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vai de mine Malta mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile,ma bucur ca ii este de folos canutza si am trimis pachetul cu mare drag,o sa ii mai trimit ca tare il admir pe acest parinte.
Adidasi ii sunt buni?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna!
Am hainute de fetita, 0-3 luni, in stare impecabila, bumbac, de vara. Cine are nevoie sau cunoaste pe cineva...astept PM

mami de Silvia Ioana

Ducky si cativ13 va multumim ca v-ati alaturat noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha.rod spune:

Buna.Sunt o viitoare mamica din bucuresti.As avea nevoie de garmastan pt sani...daca i-a ramas cuiva un tub inceput si mi-l poate da.Am mai scris si la subiectul despre medicamente dar nimic Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Caruciorul meu, impreuna cu alte cateva lucrusoare, a plecat spre Blaj, catre o mamica ce se pare ca va naste gemeni la sfarsitul acestei luni.

Sa le foloseasca cu placere, sarcina si nastere usoare si copii sanatosi!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Caruciorul meu, impreuna cu alte cateva lucrusoare, a plecat spre Blaj, catre o mamica ce se pare ca va naste gemeni la sfarsitul acestei luni.

Sa le foloseasca cu placere, sarcina si nastere usoare si copii sanatosi!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

modific lista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Puteti sa ma treceti si pe mine cu hainitze de fetitza de la 3 luni in sus....o parte o sa le trimit la Deva la fetitzele mici-

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Vai de mine Malta mi s-a facut pielea de gaina si mi-au dat lacrimile,ma bucur ca ii este de folos canutza si am trimis pachetul cu mare drag,o sa ii mai trimit ca tare il admir pe acest parinte.
Adidasi ii sunt buni?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Da, Anca, adiasii sunt buni si Alex e incantat de ei si de pantalonasi si tricou!
Si eu il admir pe acest om si merita tot respectul lumii. Oriunde are treaba merge cu copilul in brate. Iar Constantin nu concepe viata decat alaturi de puiul sau iubit. Iar baietelul e fericit ca e cu taticul lui si nu in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

Vin cu cateva rugaminti pentru 2 familii
1-este vb despre o femeie ce va naste peste 2 luni un bebe nu stie sexul ca nu are bani de ecografie lucreaza ca femeie de servici intr o inst.publica insa acolo nu a avut parte de nici un ajutor are nevoie de hainute nu conteaza starea sau culoarea si neaparat de un carucior usor de nou nascut va prinde si toamna iarna este din bucuresti
2-este vb despre o familie extrem de saraca care are o fetita de aproape 4 anisori care umbla dezbracata fam este undeva in campina insa tatal ei lucreaza cu ziua in sat de unde sunt parintii mei gruiu ilfov daca ii puteti ajuta v ar fi foarte recunoscatori sper sa ii ajutati eu nu pot cu mare lucru ca rebeca are abea 1 an si 3 luni...

am eu un carucior de dat - e de la "primii pasi" si nu e tip landou pt nou nascuti, dar are spatarul reglabil pina la orizontala.
si nu e nici foarte usor (de fapt nici un carucior primii pasi nu e usor ca unul Chicco), dar e in stare foarte buna, l-am cumparat nou si l-am folosit un an.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

simona imi poti trimite o poza pe mail? sau sa mi spui cam cum este numai sport sa nu fie si sa fie inchis cat de cat macar husa de picioare ca bebelu va prinde iarna deaia ma gandesc...crissmary4you@yahoo.com iti multumesc in numele ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Antonia05 astept PM cu adresa ta completa, numele + nr de telefon (cred ca il voi trimite cu curier si mi-l cer ca sa te contacteze). Il expediez saptamana viitoare, iti voi da PM de indata ce-l trimit.

Am reusit sa fac cateva poze cu hainutele pana intr-un an si alte accesorii pe care le pot oferi. http://community.webshots.com/album/565573694dOWgiA
Rog persoanele interesate sa-mi dea si dimensiunile bbilor ca sa-mi dau seama daca se potrivesc ( eu am trecut perioadele in care le-au purtat copiii mei...)

Maltati-am dat PM dar cred ca e ceva gresit, am vazut ulterior ca baietelul poarta cam mult la picior ca sa aiba pana intr-un an jumatate cum am inteles eu dintr-un post anterior ( ce-oi fi inteles...). Ce varsta are baietelul?

Dodo-pui iti ofer cu placere. Uita-te eventual pe poze si spune-mi de ce ai avea nevoie. De asemenea da-mi dimensiunile aproximative ale fetitei tale sa-mi dau seama daca se potrivesc ( a mea avea vreo 7.5 kg si cam 66 cm la 6 luni si 9 kg si 69 cm la 9 luni )

Eu voi pleca din nou sambata dimineata si revin duminica seara, dar saptamana viitoare voi expedia tot ce voi putea.

Mergi la inceput