Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

danielac, te rog sa ma treci pe lista cu un carucior.

Este marca Baby Care, este la a doua utilizare, si Daria l-a primit de la cineva (ii multumesc inca o data persoanei respective), dar este inca OK, doar ce am spalat husele, l-am pliat si l-am impachetat intr-un sac de plastic transparent.

Are roti fata-spate duble si pivotante, tavita pentru copil si pentru parinte, maner reversibil, centura de siguranta, spatar reglabil pe 3 pozitii, inclusiv perfect orizontala, doar ca a treia pozitie este cam incomoda, capotina se poate trage de tot, sa acopere copilasul atunci cand ploua sau ninge. Are si husa de picioare.

Doua probleme:

1. La inversarea sensului de mers - cu fata catre lume - merge cam aiurea, ori nu am reusit sa fixez eu bine rotile pe directia de mers, ori nu stiu, dar "trage" intr-o parte. Cu fata catre mamica nu este nicio problema.

2. De data aceasta, nu-mi mai permit sa asigur transportul in afara orasului Cluj-Napoca. Prin Posta Romana nu cred ca merita sa fie transportat, e greu si de dus la posta, are 10 kg, eu l-am primit prin curier, deci asta ar fi solutia optima si acum.

Poze cu caruciorul: http://community.webshots.com/album/573898403ZeTHCb

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Dodoleana mersi mult
Nu am timp acum sa caut in subiect si ma intereseaza ce numar are la piciorus baietelul care are doar tata.Parca 23?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

NU stie nimeni?

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Stiu eu. Alex (baietelul care are doar tata) are 23-24 la piciorus. Depinde de incaltaminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

danielac, te rog sa ma treci pe lista cu un carucior.

Este marca Baby Care, este la a doua utilizare, si Daria l-a primit de la cineva (ii multumesc inca o data persoanei respective), dar este inca OK, doar ce am spalat husele, l-am pliat si l-am impachetat intr-un sac de plastic transparent.

Are roti fata-spate duble si pivotante, tavita pentru copil si pentru parinte, maner reversibil, centura de siguranta, spatar reglabil pe 3 pozitii, inclusiv perfect orizontala, doar ca a treia pozitie este cam incomoda, capotina se poate trage de tot, sa acopere copilasul atunci cand ploua sau ninge. Are si husa de picioare.

Doua probleme:

1. La inversarea sensului de mers - cu fata catre lume - merge cam aiurea, ori nu am reusit sa fixez eu bine rotile pe directia de mers, ori nu stiu, dar "trage" intr-o parte. Cu fata catre mamica nu este nicio problema.

2. De data aceasta, nu-mi mai permit sa asigur transportul in afara orasului Cluj-Napoca. Prin Posta Romana nu cred ca merita sa fie transportat, e greu si de dus la posta, are 10 kg, eu l-am primit prin curier, deci asta ar fi solutia optima si acum.

Poze cu caruciorul: http://community.webshots.com/album/573898403ZeTHCb

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Malta eu am o perche de adidasi numarul 23 si ma gandeam sa ii trimit lui .De la cine iau adresa?

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Adela, te rog mult sa incetam cu analizele fata de cei care ajuta, si daca o fac, o fac unde vor si cui vor si daca promit si nu se tin de cuvant sau se razgandesc nu e nici o problema...nu au semnat doar un contract cu cineva... nu uita ca pentru a trimite un colet trebuie bani si timp...si poate unii isi rup din timpul lor si din banii lor sa faca asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mai primiti un bebic pe lista?O prietena mi-a zis de o mandruta cuminte de tot care are o fetita de 4 luni jumate dar care arata de 6 ,pe care o ingrijeste ca pe ochii din cap si o tine curata curata desi n-are multe haine !Mama fetei a plecat de ani de zile sa "munceasca" in strainatate si a uitat sa mai vina iar asta mica a avut grija de toti fratii ei mai mici (dintre care o sora cu vre-un an mai mica ca fie-mea ) .Deci mama se numeste Toila Andreea Elena,este din Ploiesti (adresa o dau pe PM sau e-mail din motive de securitate),fetita se numeste Elisa Florentina ,are cum am zis mai sus 4 luni jumate,7.500kg si 65cm inaltime,bea lapte Aptamil sau Nan1 acum iar de la sase luni va avea nevoie de Nan sau Aptamil2,a avut patut dar l-a imprumutat acum 7 luni la cineva si acea cineva a uitat sa-l mai aduca inapoi asa ca fetita doarme cu ei in pat,locuiesc la bloc si Andreea ii are in intretinere si pe fratele si sora mai mica .Sotul Andreei lucreaza (ea nu lucreaza pentru ca are fetita si pentru ca anul trecut a terminat facultatea) .
Asa ca,daca doriti sa ajutati si pe fata asta,trimit adresa pe PM sau E-mail .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatoma spune:

Buna
Mesajul acesta este pentru neli ra. Te rog daca mai intri pe forum, sa-mi trimiti un mesaj privat cu adresa si nr tau de tel. Vreau sa te ajut din tot sufletul. Si eu sunt o persoana care a suferit la fel de mult ca si tine, am pierdut o sarcina intr-un accident rutier si merg foarte greu. Ma impresioneaza profund puterea ta si dorinta de a deveni mama chiar daca in conditii mai grele decat majoritatea femeilor. Abia astept sa vorbim. Nastere usoara si sper din tot sufletul sa fiti sanatoase si tu si fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Irina Toma,bine-ai venit si te felicit !Din pacate nu poti primi mesaj privat pentru ca esti membru nou asa ca neli te poate contacta doar prin e-mail.

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Laura o trec imediat pe fetita la tine!

Mergi la inceput