Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Fetelor, am de donat o cutie de lapte NAN 2 HA, inceputa sapt. trecuta dar doar 7 masuri lipsesc, i-am luat-o baietelului meu cand a fost bolnavior dar nici n-a vrut sa puna gura pe el. Daca stiti pe cineva care consuma laptic hipoalergenic, spuneti-mi si trimit pachet.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

In urma unui mesaj privat primit de la o persoana draga mie tin sa mentionez unele lucruri:

Persoanele pe care le ajutam nu ne pot fi impuse de nimeni si sunt la libera noastra elegere de a le alege sau nu iar daca din anumite motive ajutam mai mult o persoana decat alta sau daruim cuiva un lucru si nu alteia va amintim ca facem acest lucru tot pentru a ajuta si nu va da dreptul sa judecati cine merita sau nu sa fie ajutat si mai ales sa NE IMPUNETI sa ajutam pe cutarica si nu pe cutare sau sa fim intrebate de ce nu v-am dat/daruit/cumparat voua ci alteia .Daca nu va convine,nemultumitului i se ia darul dupa cum spune o vorba din batrani !
Sper ca m-am facut inteleasa de toata lumea dar mai ales catre cea pe care am vizat-o si care a avut tupeul sa o judece pe cea care a ajutat-o si nu nu sunt eu aia de data asta!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Uite ca ai facut tu ce vroiam sa fac eu aseara...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu acum dupa ce am citit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_r spune:

Citat:

In urma unui mesaj privat primit de la o persoana draga mie tin sa mentionez unele lucruri:

Persoanele pe care le ajutam nu ne pot fi impuse de nimeni si sunt la libera noastra elegere de a le alege sau nu iar daca din anumite motive ajutam mai mult o persoana decat alta sau daruim cuiva un lucru si nu alteia va amintim ca facem acest lucru tot pentru a ajuta si nu va da dreptul sa judecati cine merita sau nu sa fie ajutat si mai ales sa NE IMPUNETI sa ajutam pe cutarica si nu pe cutare sau sa fim intrebate de ce nu v-am dat/daruit/cumparat voua ci alteia .Daca nu va convine,nemultumitului i se ia darul dupa cum spune o vorba din batrani !
Sper ca m-am facut inteleasa de toata lumea dar mai ales catre cea pe care am vizat-o si care a avut tupeul sa o judece pe cea care a ajutat-o si nu nu sunt eu aia de data asta!

ma scuzati ca ma bag dar as vrea sa spun si eu cu toate ca eu am fost cea ajutata pena acum ca mi se pare foarte corect.
Dar cred ca ar trebui luati in considerare mai multi factori.
Cum ar fi...ai la alegere 2 persoane pe care iti cer ajutorul.
Nici una , nici alta nu are posobilitatea de a cumpara ceva pentru bebe sau pt ei. ok. de ce nu au?
la persoana 1...nu au posibilitatea pentru ca nu lucreaza niciunul din soti... De ce nu lucreaza? Sotia da,are grija de bebe. Dar sotul de ce nu lucreaza? Ma scuzati,poate sunt nedreapta, dar hai, o luna nu lucreaza , 2...dar deja e comoditate si lenevie. Si sa stai acasa si sa ceri ajutorul e simplu. Dar nu este corect.
la persoana 2...lucreaza unul din soti, celalalt sta cu bebe. or fi avand ei un salar. dar daca nu au nici un ajutor din alta parte, ce fac ei cu 10 milioane intr-o luna .
Mie mi se pare mai corect sa fie ajutat al doilea cuplu.
E adevarat ca nu se poate verifica totul,dar ar trebui luat si asta in considerare.

Deocamdata am fost ajutata cu hainute si ce mai trebuie pt bebele meu si sunt recunoscatoare celor care m-au ajutat pentru ca fara ele nu m-as fi descurcat si mai ales ca nu`mi erau datoare cu nimic. si inca mai am nevoie de ajutor, pt ca nu ne permitem un carucior sau patut. Dar asta este, mergem mai rar la plimbare si in brate,sau doarme in pat cu mine bebele, si sotul afara in curte in cort. Speram totusi sa ne permitem unul dintre ele pana in septembrie cand vine frigutzul.
Dar nu imi permit sa ii reprosez cuiva , de ce nu ma ajutat pe mine si a ajutat pe altul. Ba chiar ma bucur ca a putut ajuta si pe altcineva cu situatie materiala proasta.
Singurele reprosuri care le poate face cineva care este ajutat este : promisiunea ne-resprectata.
Sa nu promiteti cuiva ceva si pe urma sa dati altcuiva, atat va rog.
Este cel mai urat lucru. Sa dati speranta cuiva , degeaba.
Sper totusi ca in final sa pot sa ajut si eu pe cineva ca voi.
Si va multumesc inca odata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai bine taceai ,pe bune ca nu avea nicun rost sa postezi vreo replica.
De ce doarme afara daca nu sunt indiscreta?In pat cu voi 2 nu are loc?Sunt f multi copilasi fara patut si dorm fara nicio problema in pat cu parintii fara ca unu sa doarma afara in cort.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Asa este, dragele mele. Sunt de acord cu voi! Si urmez sfatul de a pune acest mesaj pe forum ca sa vada si alte persoane care au ajutat si poate care vor a ajute in continuare.
Am pus anunt ca vreau sa cumpar un patut si iata ce mesaj am primit de la Adela_r din Craiova, de mi-a zdruncinat sufletul, afara de faptul ca o contactase pe Danet sa o convinga sa ii dea ei patul, chiar daca il oferise mie. Citez:
,,Sper sa nu te superi pentru ceea ce iti scriu.
Este in legatura cu patutul lui Danet.
Stiu ca ti la oferit tie, si chiar nu mai doresc sa il primesc.
Doar ca sunt dezamagita. Recunosc ca m-ai ajutat, si chiar daca nu ma crezi o sa iti intorc ajutorul cat pot de repede.
Dezamagita de cine. Poate de tine, poate de mine. Am vazut ca te-ai oferit sa dai 150 ron pt un patut, pt un bebe. Ai carui parinti nu lucreaza. Daca nu te superi ca intreb. Mama inteleg de ce nu lucreaza,dar tatal de ce nu? Este deja lenevie, si asteapta dupa altii.
Eu daca nu as alapta si as avea cu cine sal las pe bebe, adica o mama, o sora o soacra, o prietena...daca as avea cu cine sa il las, mi-as cauta si eu de lucru , nu as cersi de la tine si de la altii pentru ca mor de rusine. Dar TATAL de ce nu lucreaza? Nu isi gaseste?
Ca barbat iti gasesti oriunde. Si mai ales in constructii.
Copilul sta chircit in cosulet?
Te intreb iar. TATAL de ce nu lucreaza? Cristi lucreaza 11 ore pe zi pentru 12 milioane, in constructii.
Si imi spui ca situatia ta e mai rea decat a noastra dar erai dispusa sa dai 150 roni pt un copil al carui tata nu lucreaza DIN CE MOTIVE?
Macar au ce manca?
TE ROG IARTAMA DAR SUNT OFTICATA. Si sunt constienta ca pe urma o sami para rau....
Oricum ceea ce am pentru bebe pana acum sunt datorita tie.”
Da, fetelor! M-a judecat ca de ce vreau sa ii cumpar patut la vecina si nu il iau pentru ea. Cand a vazut raspunsul lui Danet ca mi-l ofera mie, ea l-a cerut fara ca eu sa stiu. A incercat sa o convinga sa nu mi-l mai dea mie, ci sa i-l dea ei.
I-am trimis prima un pachet destul de consistent: Am luat lista mea cu cele necesare la nastere si dupa ce vii cu copilul acasa si i-am pus de toate: haine pt bebe, lucruri necesare pt ea la maternitate (de la camasa de noapte pana la chiloti, vata, tampoane, Cosmopor pt. cicatricea de la cezariana), cosmetice bebe si mama, anticolici, jucarii, pampers si altele, dar astea mi le amintesc sigur.
Apoi am rugat si alte persoane sa o ajute pe DC si pe ro-mamma si inca 5 prietene ale mele care i-au si trimis pachet. Pe una din Craiova (tot invatatoare) am rugat-o sa aiba grija de ea si i-a facut si ea pachet.
Am tinut zilnic legatura telefonica cu ea cat a stat la spital. Apoi pe mess, dandu-i sfaturi cand cerea.
Ce sa mai spun, din tot sufletul am ajutat-o, fara ca macar sa o cunosc. Asa sunt eu. Cand mi se pune pata, ma las pe mine si ajut pe altii (si sunt invatatoare cu un salariu de mizerie, MAI MIC DECAT AL SOTULUI EI!!! Iar acum am intrat in CCC si voi astepta pana in toamna sa vina prima indemnizatie). Insa gandesc ca poate vor fi singurele jucarii sau pampers din viata acelui copil pe care vreau sa il ajut. Caci - asa am gandit mereu - in conditiile in care un parinte are doar alocatia copilului (si aceea intarziind cateva luni dupa nasterea lui), prima preocupare este sa ii asigure hrana. Hainutele sunt pe ultimul loc. Iar jucariile nu sunt pe lista. Si decat sa imi cumpar mie nimicuri, prefer sa ajut un copil. Dar dupa ce mama se invata cu narav, zau ca ma descurajez si renunt sa il mai ajut. Stiu ca nu e vinovat copilul, dar sa mi se impuna sa ii cupmar EI patut si nu la cine vreau eu, e deja nesimtire! Si ii facusem si ei rost de patut (gratis) dar cum singura si-a facut-o, voi vorbi cu acea persoana sa se mai gandeasca inainte de a-l darui ei. Cred ca voi trimite mesajul ei la toate fetele care stiu ca au ajutat-o...Nu stiu de ce crede ea ca am meritat asemenea vorbe care m-au durut!!! Pe mess mi-a scris:„Daca te superi e Ok!...” Cum a putut spune asta!? Sa musti mana care te hraneste?!...
Multumesc fetelor de aici care m-au incurajat dupa acest eveniment si m-au determinat sa nu renunt in a ajuta copiii in continuare. Macar pe cei care sunt recunoscatori si oameni de treaba! Si sunt destui parca mai educati si cu mult bun simt. Nu cer, insa se bucura cu adevarat si iti multumesc din tot sufletul lor necajit!

Mergi la inceput

Malta . Nu te`am judecat. Intelegi gresit chiar daca ti`am cerut scuze si ti`am si multumit pentru ce ai facut pentru mine. Nu vreau sa ne certam pentru ca nu avem de ce. Si in plus. Poti sa o intrebi si pe danet, care poate sa iti confirme, nu am incercat sati "fur " patutul. Nici prin gand nu mia trecut. Iam spus in ideea ca gasestii tu pe cineva mai aproape de tine cu patutz, atunci sa fiu eu a doua varianta. Te rog daca nu stii sa nu vorbesti. Uite si mesajul ce i lam trimis:

"buna.
As vrea sa te intreb daca rezolva malta cu altcineva ai putea sa ma ajuti pe mine cu patutul?
am reusit din banutii nostrii sai cumparam la bebe doar un port bebe crezand ca ne va ajuta pana in septembrie cand va veni soacra sa ne mai ajute si ea.
din pacate acum cand bebele are deja 5 saptamani,sotul a ajuns sa doarma in cort pt ca sa il pun pe bebe in pat cu mine.
Pe bebe il culcam in port bebe pe o masuta la un nivel cu patul, langa mine, dar acu 3 zile , noaptea cand m`am trezit bebele era cu picioarele peste marginea bortbebeului, si mai are decat 2 degetele cat sa fie cu capul si picioarele la marginile acestuia.
Asa ca am ajuns sa il culc langa mine,si sotul afara in curte in cort pt ca nu ne permitem sa cumparam deocamdata un patut..
Multumesc oricum,oricare ar fi alegera ta."

Deci citeste cu atentie prima fraza...

In fine,multumesc pentru tot, si iti voi trimite banii inapoi pt ce miai trimis , cu prima ocazie, cel mai probabil cand va veni soacra.

Mergi la inceput

Si daca tot ai trimis mailul si l`ai interpretat cum ai vrut, trebuia sa il trimiti pe tot. Sa se vada ca nu din rautate sau invidie am facut asta. Ci din suparare.
Daca cuiva ii pare rau ca ma ajutat, si crede ca am folosit lucrurile pentru a le vinde sau in alte scopuri decat cele ce le-am spus sa-mi scrie pe mail mititicalubicu@yahoo.com , si sa`mi ceara suma de bani cat se estimeaza ca valora pachetul si voi face tot posibilul sa ii returnez pana la sfarsitul anului.
Pentru mine nu am cerut niciodata. Daca voi asta credeti este problema voastra. Fiecare are dreptul la o parere.Fie ea buna fie rea.
Iar voi daca ma judecati dupa ce zice cineva sa fie doar pacatul vostru, nu al meu pt ca nu am judecat pe nimeni si nici nu am mintit.Poate doar am cersit ajutorul, unde poate nu trebuia.
Numai bine. Sa ajutati cat mai multe persoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui adela_r

Citat:

ma scuzati ca ma bag dar as vrea sa spun si eu cu toate ca eu am fost cea ajutata pena acum ca mi se pare foarte corect.
Dar cred ca ar trebui luati in considerare mai multi factori.
Cum ar fi...ai la alegere 2 persoane pe care iti cer ajutorul.
Nici una , nici alta nu are posobilitatea de a cumpara ceva pentru bebe sau pt ei. ok. de ce nu au?
la persoana 1...nu au posibilitatea pentru ca nu lucreaza niciunul din soti... De ce nu lucreaza? Sotia da,are grija de bebe. Dar sotul de ce nu lucreaza? Ma scuzati,poate sunt nedreapta, dar hai, o luna nu lucreaza , 2...dar deja e comoditate si lenevie. Si sa stai acasa si sa ceri ajutorul e simplu. Dar nu este corect.
la persoana 2...lucreaza unul din soti, celalalt sta cu bebe. or fi avand ei un salar. dar daca nu au nici un ajutor din alta parte, ce fac ei cu 10 milioane intr-o luna .
Mie mi se pare mai corect sa fie ajutat al doilea cuplu.
E adevarat ca nu se poate verifica totul,dar ar trebui luat si asta in considerare.

Deocamdata am fost ajutata cu hainute si ce mai trebuie pt bebele meu si sunt recunoscatoare celor care m-au ajutat pentru ca fara ele nu m-as fi descurcat si mai ales ca nu`mi erau datoare cu nimic. si inca mai am nevoie de ajutor, pt ca nu ne permitem un carucior sau patut. Dar asta este, mergem mai rar la plimbare si in brate,sau doarme in pat cu mine bebele, si sotul afara in curte in cort. Speram totusi sa ne permitem unul dintre ele pana in septembrie cand vine frigutzul.
Dar nu imi permit sa ii reprosez cuiva , de ce nu ma ajutat pe mine si a ajutat pe altul. Ba chiar ma bucur ca a putut ajuta si pe altcineva cu situatie materiala proasta.
Singurele reprosuri care le poate face cineva care este ajutat este : promisiunea ne-resprectata.

mamicutza lui Rusu Sebastian Mihai

Ma scuzi,Adela,dar pe tine ce te chinuie grija de ce nu lucreaza persoanele respective sau daca lucreaza si de ce Malta s-a hotarat sa-i ajute pe ei sau nu?Malta te-a ajutat pe tine in mod gratuit cu tot ce te-a ajutat si in loc sa-ti vezi de treaba ta si chiar sa-i multumesti pentru ca a facut un efort desi nu-i erai nici fiica,nici sora,nici ruda , tu ii mai dai si lectii cui ar trebui sa-i dea ajutorul sau nu !Poate ca tatal copilului respectiv nu lucreaza momentan ca il doare o scama la piciorul drept sau poate s-a inchis firma la care lucra,chiar nu conteaza motivele si Malta a cerut ajutorul pentru ei pentru ca i s-a parut ca au nevoie nu pentru ca mai stiu eu ce .Tu nu aveai dreptul sa o critici sau chiar sa-i scoti ochii ca ii ajuta pe ei si nu pe tine !Chiar daca ti-a promis tie un patut sau mai stiu eu ce,trebuia sa astepti cuminte , nu sa-i trimiti mesaje de indignare .Asa as putea sa te intreb si eu cum de nu ati fost in stare sa-i cumparati patut bebelusului din banii intrati in casa(12 milioane) sau altele dar nu o fac pentru ca stiu cat de greu se creste un copil .
Acum hai sa terminam cu comentarii de 2 lei si sa ne vedem de treburi!

Mergi la inceput

[/quote]

Ma scuzi,Adela,dar pe tine ce te chinuie grija de ce nu lucreaza persoanele respective sau daca lucreaza si de ce Malta s-a hotarat sa-i ajute pe ei sau nu?Malta te-a ajutat pe tine in mod gratuit cu tot ce te-a ajutat si in loc sa-ti vezi de treaba ta si chiar sa-i multumesti pentru ca a facut un efort desi nu-i erai nici fiica,nici sora,nici ruda , tu ii mai dai si lectii cui ar trebui sa-i dea ajutorul sau nu !Poate ca tatal copilului respectiv nu lucreaza momentan ca il doare o scama la piciorul drept sau poate s-a inchis firma la care lucra,chiar nu conteaza motivele si Malta a cerut ajutorul pentru ei pentru ca i s-a parut ca au nevoie nu pentru ca mai stiu eu ce .Tu nu aveai dreptul sa o critici sau chiar sa-i scoti ochii ca ii ajuta pe ei si nu pe tine !Chiar daca ti-a promis tie un patut sau mai stiu eu ce,trebuia sa astepti cuminte , nu sa-i trimiti mesaje de indignare .Asa as putea sa te intreb si eu cum de nu ati fost in stare sa-i cumparati patut bebelusului din banii intrati in casa(12 milioane) sau altele dar nu o fac pentru ca stiu cat de greu se creste un copil .
Acum hai sa terminam cu comentarii de 2 lei si sa ne vedem de treburi!

[/quote]

Mergi la inceput