Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)
Raspunsuri - Pagina 9
Bebe Beca spune:
Flobaby, poti incerca urmatoarea schema: in jur de 7 seara sa incerci sa o tii treaza. Metode nu stiu sa-ti spun, incerci ce iti trece prin minte: sa vorbesti cu ea, sa ii arati diverse lucruri, sa o mangai, sa o gadili... nu stiu. Apoi, pe la 9 sa incepi baita, apoi un masaj relexant, cu o muzica linistitoare in fundal, lumina lasata mai obscur, etc. apoi tzitzi si nani, intr-un final. Nu stiu daca o sa iasa din prima, dar puteti incerca.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
oana_MVT spune:
Laura am trimis si eu poze pe mailul comun.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
kiralina spune:
lavinia nu o tinem in fundic pe Ada. De ce crezi asta?
Felicitari pt botez si multumim de poze, f faine. Mie toti preotii mi se par sadici cand baga si scot bebelusii din apa. Ii tin asa ciudat.
Eu nu ii pot face Adei masaj dupa baita. Ea vrea doar laptic si tipa super tare daca nu ii dau. Asa ca ii dau si apoi adoarme. Acum incerc varianta cu masaj inainte de baita.
BebeBeca merci pt ideea cu sling.ro. Mi-am luat azi un sling din panza topita.
Abia astept sa o pun maine in el, imi place f mult cum arata.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
Deea_24 spune:
Hello mamicute,
Am intrat si eu putin sa vad cum mai sunt bebicii mici! 
Am terminat cu actele, cei de la primarie mi-au spus ca o sa primesc si decizia in 2 luni si peste alte 2 saptamani si primii banuti... cale luuuuuungaaaaaaaa...

LA MULTI ANI SABINA! Multa sanatate si multe bucurii in viata!

Ioana,
printesa mica. ma bucur ca e mai bine si sper ca tratamentul sa fie eficient sa scapati de infectie.
oanaiacovita ma bucur ca esti bine. 
cris al meu si acum mai are chef de plans aparent "fara motiv"... azi a fost tare agitat si s-a si trezit o data urland de mama, mama.. cand l-am luat in brate si i-am vorbit s-a linistit si a adormit la loc. la inceput plangea si el mai toata ziulica si a inceput sa fie tot mai linistit dupa 6-7 saptamani. 
Serialbastre eu stiu ca angajatorul isi primeste toti banutii inapoi. e dreptul tau si chiar nu cred ca pot face una ca asta in mod legal... bafta! 
Flobaby in primul rand condoleante pentru bunica ta.
Apoi de ragaiala... nici Darian nu ragaia cand era mai micut, acum ragaie aproape de fiecare data cand papa, la fel si el statea si cate 3 ore treaz si marait dupa baita si acum imediat dupa ce il schimb papa si apoi somnic. o sa se regleze in curand, ai sa vezi. in legatura cu portbebe noi il folosim, desi mai oboseste bebe si lasa caputul intr-o parte noi il sustinem si e ok. 
ancy gata, am pus si pozica ta. 
laurraa ma bucur ca a iesit totul bine la botez si abia astept pozicile.
pentru micuta crestina!
alynta ce ma bucur pentru tine!
trebuia sa ti se aprobe, asa e normal! 
happymum 
kiralina unde sunt pozicile, si eu vreau sa le vad si nu gasesc nimic...

lavinia felicitari pentru botez si pentru micul crestin.
foarte frumoase pozicile! si tortul... mmmmm ![]()
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
monicabo spune:
Carla, iti urez si aici, La multi ani pt Sabina, sa fiti cu totii sanatosi si norocosi!
Sper ca ati petrecut frumos acasa!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oanaalex spune:
Salutare.
Mai traim dar e cam greu cu forumul. Saptamana trecuta am avut botezul si casa plina de musafiri dupa care ne-am pregatiti de plecarea bunicii
. Acum ziua sunt singura cu puiutii, asa ca-s in foc continuu. Ce bine era cu maicamea aici
.
Nu stiu cand dar promit sa pun si eu poze cu Mara care e cuminte decand am scapat de alergie. Alex si-a revent super bine si cu mici exceptii a redevenit cel dinainte de a naste
Nu am citit nimic in ultimele zile sper ca toata lumea e bine si bebicii cresc.
Andreea am vz ca ai sunat dar nu eram pe faza ii dadeam Marei sa pape
Pupam albinutele si sper sa revin in curand dupa ce-mi intru mai bine in program.
oanaalex spune:
Am trimis niste poze pe mailul comun pentru album. Laura te rog sa ne adaugi si pe noi.
In pozele de la botez inca se cunostea alergia

Si acum ma termina numai cand imi amintesc cat ne-a chinuit. Important e ca acum are fata curata si nu o mai chinuie nimic.
philip spune:
oana, sunasem sa vad ce mai faci, cum a fost la botez etc
lavinia, f misto pozele si rares e ca o fetita iar tu ai un par super
oana MVT si Ioana, eu stiu ce inseamna caca de bebe alaptat, eram doar curioasa la ce se refereau Ioana si Laura. La Sara e de inteles sa fie ca apa (mititica) ca doar are E coli dar eu cred ca micuta Laurei face caca normal.
azi am fost la parc, apoi m-am apucat de hartagoraie ca vreau sa le fac certificate de nastere romanesti baietilor daca tot mergem in california si ne vom opri la consulat in los angeles. maine imi vine o prietena sa-l vada pe micut si vom merge la un curs de gatit fara gluten. Philip va merge la gradi sa dea invitatii pt ziua lui pe care o vom serba pe 18 iulie (de ziua lui vom fi la Disney, yuhuhu).
in rest, soare si cald, ca asa-i in Utah, se pare ca pt o vreme am terminat-o cu ploile
azi Nicholas mai mult a dormit si cu Philip racit mi-e frica sa nu se fi imbolnavit si el...
US
anda_magda spune:
neatza fetelor! ce sunteti asa somnoroase azi? parca ati fi fost toate la petrecerea sabinei
sau ati iesit deja prin parc ca sa nu va prinda caldura de mai tarziu?
de dimineata ca sa va inveseleasca ziua
noi azi vom face vaccinul de 2 luni. sper sa nu ne maraim prea tare.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png
Flobaby spune:
Neatza fetele!
Cred ca sunteti prin parc..........
Ioana, Deea 

.
Am si eu o veste buna : nu stiu cum si de ce dar aseara mandra mea a adormit dupa baita si papa de la 11 si ceva pana la 5 jumate!!!!1

Asa am reusit si eu sa dorm cat de cat binisor. Sunt mai odihnita azi.Sa fie oare pentru ca i-am dat papa cu o ora inainte de baita si din nou dupa ? Sau faptul ca eu am fost agitata ieri ( cu moartea bunicii) si a fost si ea- ca a stat cam mult treaza? Ideea e ca m-am mai odihnit si eu.
Maine ma duc la inmormantare , las fata cu soacra-mea si apoi plecam la tara, la aer - aici nu se mai poate cu caldura asta.....
A, si peste jumatate de ora mergem la doctor sa vdm cat am mai crescut

.
Va pup si asteptam sa se trezeasca si Carla, Saby, Larisa dupa petrecere ![]()
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009