Puiuti de Randunici 2008!!! (280)
Raspunsuri - Pagina 9
ariel_7000 spune:
vestea buna e ca rezultatul e negativ. vestea proasta e ca nu stiu ce e
....poate o fi mycoplasma aia de care zicea dr. de la babes. insa pt aia se face alta analiza si el daca ia antibiotic acum...nu iese nimic. o sa fac analiza la 14 zile cum a zis dr., daca a avut efect tratamentul nu ar trebui sa mai iasa nimic. sper...
naty, daca e alergie e posibil sa aiba febra si monocitele marite? ca eozinofilele am vazut ca sunt marite la alergie. uffff, dar atunci alex ce a luat?
baiiii, eu ma sui pe pereti!!!
o iau razna!
bine ca nu are nici strepto, nici stafilo, nici rube, nici cito, nici barr, nici nu mai stiu ce. mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ursuleata spune:
Familie la masa. Fiul isi intreaba tatal: “Tata, cate tipuri de sani exista?” Tatal mirat raspunde: “Fiule… sunt 3 tipuri de sani: merele, cand este tinerica, rotunzi si fermi. Mai sunt perele cand este femeie si dupa 50 de ani sunt cepele. Copilul exprima mirat: sani ceapa? Tatal ii raspunde: Da! Te uiti la ei si iti vine sa plangi. Sotia lu’ nea plina de nervi primeste si ea o intrebare de la sora pustiului, evident, ce tipuri de penis exista? Mama zambeste si explica: stejarul, mesteacanul si pomul de craciun. Tinerii au penisul falnic si dur ca un stejar, pe la 40 de ani e flexibil ca mesteacanul dar te poti baza pe el,iar dupa 50 de ani… e mort de la radacina pana la varf ca pomul de craciun iar bilele sunt decorative.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ramo_cata spune:
ariel imi pare rau pt ce vi se intampla..hai ca o sa fie bine..doamnne ajuta sa fie bine..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Familie la masa. Fiul isi intreaba tatal: “Tata, cate tipuri de sani exista?” Tatal mirat raspunde: “Fiule… sunt 3 tipuri de sani: merele, cand este tinerica, rotunzi si fermi. Mai sunt perele cand este femeie si dupa 50 de ani sunt cepele. Copilul exprima mirat: sani ceapa? Tatal ii raspunde: Da! Te uiti la ei si iti vine sa plangi. Sotia lu’ nea plina de nervi primeste si ea o intrebare de la sora pustiului, evident, ce tipuri de penis exista? Mama zambeste si explica: stejarul, mesteacanul si pomul de craciun. Tinerii au penisul falnic si dur ca un stejar, pe la 40 de ani e flexibil ca mesteacanul dar te poti baza pe el,iar dupa 50 de ani… e mort de la radacina pana la varf ca pomul de craciun iar bilele sunt decorative. Vlad Mami de ursulet bebe |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gbutucica spune:
am scris de 2 ori mesajul si a venit Andrei si a apasat ESC

Ariel, am avut afte in toata gurita , limba , obraji, buze,
, of am avut febra mare si de la antitermice in loc sa scada crestea ca si la voi , acum luam Klacid, si un unguent preparat in farmacie , care e amar 
de fugi , si il dau in gurita mereu alternativ cu un altul din plante,ma bucur ca e rezultatul negativ , totusi mai fa unul pt ca daca e un stafilococ stie sa se ascunda.
si mrc inca odata
plecam la drt si ne oprim in parc , daca nu e ffff cald ajungem in IOr
pe toate ca nu stiu cind mai face Andrei febra sa va mai pot scrie.![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....www.onetruemedia.com/shared?p=868ef2570ead8ee3ba29d3&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url u " target="_blank">uite ce am facut anul trecut

bubu05 spune:
Buna fetelor! asta e ora mea, doar acum apuc sa stau nitel...
Am citit putin din urma, am plans si eu cu Kya de busitura Zanei...of, Doamne...sper sa fie bine cucuiul 
L-am vazut pe David cu codite crete si blondanete, e un dulceeee! imi place de mor parul lui!
Si ce frumos se vad maselutele
Cam asa are si Stef, dar inca n-au iesit toate colturile ![]()
Maia, saru'mana pt. intrebare, Stefu e bine la ochisor
, se mai vede foarte putin rosu si nu mai e umflat, ce bine!! ii mai dau 2 zile cu crema si cred ca-i gata.
Noi am fost pe-afara cu gasca de la bloc, apoi l-am lasat pe Vlad la o prietena acasa sa se joace cu baietelul lui si pe Stef l-am lasat sa alerge pe-afara...acum fac nani amandoi.
Ma duc sa vizionez pozele Mihutzei ![]()
bubu05 spune:
Aoleu, Adriuta, cu groaza am citit despre scorpion, Doamne Fereste!!! nici nu pot sa-mi imaginez ce ai simtit cand ai vazut dihania
Uitasem sa-ti zic
Multi pupicei! 

V-am mai zis eu ca prietena mea e asistenta la reanimare si i-a venit zilele trecute un bebe de 11 luni care cazuse de pe sezlong, pe gresia de la piscina si a facut hematom si l-a operat la cap
Eu ma ingrozesc!!!! cand aud astfel de cazuri...si sunt niste loviturii/cazaturi banale...Doamne, fereste-ne!
Vaaaiii, e mortala Andra cum canta ea "tu-tu", cu buzitele tuguiate, o mananc toata!
Foarte frumoase pozele d ela piscina, si artificiile, si tricourile voastre patrioate ![]()
bubu05 spune:
Mimo, brrrrrr...am oprit AC-ul, ca mi se zbarlis epielea pe mine cand am citit cat de frumos ai povestit despre concert 
Super, super, sa va fie de bine distractia!!
Iar de oras...eu am ramas acolo cu sufletul, dar stii ca eu sunt ca si Clau
, vad numai ce-i frumos
. Adevarul e ca noi am fost la sf. lui septembrie si era atat de placut acolo fata de Bucuresti, unde era deja mai rece...si aerul ala sarat il simt si acum in nari...si mi-a placut tot ce am vizitat, sublim!
mimonix spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata mimo mda vad ca nu te-a incantat prea mult barcelona...mie sincer mi-a placut RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Pai da, eu am zis ca e de gustibus...daca n-ar fi si multi, f multi admiratori, n-ar fi asa faimos locul...dar , din pacate....
| citat din mesajul lui ramo_cata ...parerea mea...aa am uitat sa-ti zic ca am vizitat stadionul nou camp..fiind cu catalin nu aveam cum sa-l ratam...e super misto.. de stadion nu ai comnetat nimic?ati vizitat si interiorul?eu una deabia astept sa mai ajung...eu am fost dupa 20 august si de revelion ...nu erau f multi turisti iar preturile acceptabile..am mancat si la restaurant ,erau meniuri complete si acceptabile ca pret...in fine poate ati nimerit o perioada prea aglomerata..hmm de miros /umezeala chiar am vorbit cu cumnata mea si mi-a zis ca nu mai suporta simte ca nu mai are aer..asta este...dar totusi pozici nu ne pui?hai macar cateva ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Am uitat sa zic cred ca fix pe Nou Camp a fost concertul, deci l-am vizitat din plin si plin
Si pun si poze desigur, dar luati-ma usor
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
bubu05 spune:
Stela, pliz, pliz, nu te supara pe bucatarasi
Trimite mail la bucataras.ro, scrie cu ce nick ai facut contul si o sa-ti trimita parola...zau daca ma pricep eu, ca iti faceam singurica...dar sunt niste baieti care se ocupa de toata traba tehnica si eu habar nu am
Trimite mail, te rog mult