Puiuti de Randunici 2008!!! (280)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

hello.
am si eu moralul pe canapea.
Andrei este mai bine dupa 2 zile de nemaincat si nebaut apa , asta de buna voie ca l-am fortat cu seringa,
merg dupa amiaza la medic sa-l vaza iar, ca acum are niste bubite mici pe tot corpul., a inceput sa manince bine si singur , nu-l mai dor in guritta .........pt ca nu le mai are.Acum am si io iar copil , tipa , fuge , face trasnai......
...............
Mihutza , BRAVA, esti cea mai tare Multumim, multumim, mutumim.
ariel , ma bucur ca ai si tu supravietuit, sa ma inveti si pe mine mai multe cum sa fac si eu "exudatu" ca mie frica sa nu fie un stafilococ in spatele febrei si raului lui Andrica.[va pup pe toti]
Naty, ma bucur enorm ca sunteti acasica si eu iti doresc sa nu mai ajungeti niciodata pe acolo.

Bravo andreea pt primiii pasi

Razvan de Clau sa ai zile frumoase la mare

Sam , de simo , sa traiesti
Ilincoasa de Tuchita sa fii sanatoasa , si sa o bucuri pe mami la fel de mult ca pina acum, pupici si mamicelei , sa-ti traiasca fata , sa fiti santosi cu totii si mult noroc

inca odata Mihutza multumim ca existi printre noi .
Mimo sa-ti fie de bine

ca sa inchei sa va mai pot urmari , pt ca azi sunt acasa, care prin ce parc veti fi dupa masa?????????????????

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,bravo mami!!!mi-a placut tare mult descrierea si cu bune si cu rele.Sa va fie de bine!
Cuscra,pai eu am tot vrut sa pun reteta pe bucataras,am si poze,e o reteta noua,provine de la o matusa in varsta si praji nu e cine stie ce-un fel de pandispan cu fructe,dar buuuna...numai ca bucatarasul nu mi-a activat cont si m-a lasat asa....sunt supi pe bucataras,asta e..
Si eu am vazut ca mi-au fost downloadate poze,dar nu mi-a pasat...la urma urmei mi-am asumat riscul cand le-am pus...nu mai fi supi...poate persoanei respective i-a fost mai simplu sa le ia de acolo decat sa-ti ceara.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Jianisanatate Andreiului...ma bucur ca se simte mai bine.Eu nu cred ca pot sa te ajut cu parcul,fiindca noi vom iesi pe langa casa,adik in parcutul primariei.Apropo,vecinik kya,veniti si voi?
Lyvya,bine ati urcat pe ramurik.Pup prichindelul.
Nu vine nimeni sa ma scoata din lenea ce mai doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Livia welcome! Ma bucur ca-ti place la noi si vrei pe crenguta. Mai povesteste-ne despre tine si despre pui.

Stela noi al 16:30 ne ducem la dr. Asa ca parcul e in functie de cand ne intoarcem si ce stare are copilul. Dar daca vrei, te urc in masina si mergem si prin alte parcuri. Poate se pune de o intalnire - Giani tu pe unde vrei sa te duci?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Mimo welcome back!

Ramo se pastreaza la frigider. Ai recipientele deja? Daca nu poti sa le iei de la clinica - pentru coprocultura lopatica e scufundata intr-un gel, iar pentru celelalte e simpla. Recoltezi cat se ia pe lopatica si tii la frigider.

Stela si Sanziana mai face bubite de la caldura si transpiratie. Nu i-am dat cu nimic, ii trec de la sine.

Mira bafta la dr.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!
multumesc frumos pentru raspuns..am luat recipiente de la farmacie,simple fara gel.. nu stiam daca pot sa le bag la frigider...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Kya,merci frumos,dar azi nu prea am stare de plecat departe.Sunt obosita in continuare si n-as sti ora precisa cand iesim afara ca sa fixam ceva.Prefer sa ies cu ea cand voi putea,dupa ora 6 pm,la primarie.
Am plecat.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ursul, lupul si magarul la carcima din padure: > - O sticl#259; de votca! ceru ursul. > - O sticla?! se mirara ceilalti doi. > - Da, mai baieti! Am o treaba cu o ursoaica si vreau sa fiu > tare! > - O sticla de votca! ceru si lupul. > - O sticla?! se mirara ceilalti doi. > - Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu > s#259; fiu tare! > - O cinzeac#259; de votca! ceru si magarul. > - Numai o cincizeaca?! se mirara ceilalti doi. > - Mai baieti, eu scula am, beau doar ca sa-mi sclipeasca > ochii...

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bine ai revenit, mimo!

naty, nu stiu ce sa zic...habar n-am... dar nu cred ca a fost mononucleoza, ca aia e virala, nu? parca e data de epstein barr virus si daca asa e...ala a iesit negativ. plus ca nu-mi iese din minte imaginea "limbii"....aspectul ala de capsuna, zmeura...rosie ca focul si cu papilele zmeurii.... am citit un studiu de specialitate si simptomele lui teo, plus analizele seamana foarte mult cu ce scria acolo la faza usoara.

offf, copiii mei nu mai vor sa ia antibioticul! ducem lupte de 2 ori pe zi. adevarul e ca e atat de amar, oribil!
se vede pe fatza lor ca sunt bolnaviori. sunt palizi, albi, stravezii. au cearcane amandoi, alex e mai slaba ca oricand...
ufffff si inca nu am nicio veste de la babes. eu sigur o sa crap de stres intr-o buna zi. mereu sunt incordata si sub presiune.

giani ... ufffff. pe cuvant ca nu l-a pupat teo pe andrei! pai cu exsudatul...la carte zice ca trebuie sa-l recolteze dimineata, pe nemancate, nebaute, fara nimic prin zona (siropuri, tantum sau altele)...noua ni l-au luat dupa amiaza, caci era ...cica...urgenta.
am inteles ca se completeaza aproape obligatoriu cu analiza de sange. unde are andrei "afta"? si cum arata? vezi ca unul din semnele specifice rubeolei este aparitia unor pete albe pe mucoasa gurii, in special pe partea interna a obrajilor. plus febra si bubitele....hmmmmm. oricum, evita sa ia contact cu gravidele.
el e vaccinat? cand? din spusele dr de la babes...cica se poate face rubeola chiar daca e vaccinat sau daca a avut boala, dar intr-o faza mai usoara....ca imunitatea aia totala nu e chiar asa cum se zice...
oricum, iti recomand babesul pt analize. mi s-au parut cei mai profesionisti. ma refer la partea privata a lui, ca restul nu cunosc.

offf, hai ca nu mai am rabdare. ma duc sa sun iar la ei sa vad daca au vreo veste.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sanatate tuturor- all!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

uff gata am aparut si eu la ciripit...
servesc prajitura si beau o cafea...

in primul rand giani ma bucur ca andreiutzul e mai bine

livia bine ai venit

mimo mda vad ca nu te-a incantat prea mult barcelona...mie sincer mi-a placut: in port ,e f frumos seara,la montjuic ati urcat sus la castel?e f frumos acolo ..am fost si la sagrada ..e superba constructia pacat ca nu e finalizata..buna treaba a facut gaudi...am fost si la tibidabo ..o biserica de unde se vede tot orasul e o splendoare sa urci seara..ce sa mai zic de montserrat ,muntele sfant al calaloniei..o frumusete dar e ceva de mers cam 50-60 km cred...e frumos dar sa ai timp sa te plimbi..asa in barcelona nu prea ai ce sa vezi,sunt parcuri dar eu nu am fost in prea multe...este un picutz murdara intr-adevar dar e frumoasa...parerea mea...aa am uitat sa-ti zic ca am vizitat stadionul nou camp..fiind cu catalin nu aveam cum sa-l ratam...e super misto.. de stadion nu ai comnetat nimic?ati vizitat si interiorul?eu una deabia astept sa mai ajung...eu am fost dupa 20 august si de revelion ...nu erau f multi turisti iar preturile acceptabile..am mancat si la restaurant ,erau meniuri complete si acceptabile ca pret...in fine poate ati nimerit o perioada prea aglomerata..hmm de miros /umezeala chiar am vorbit cu cumnata mea si mi-a zis ca nu mai suporta simte ca nu mai are aer..asta este...dar totusi pozici nu ne pui?hai macar cateva

zoze ce mai faci?ce face mihaitza?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput