Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Buna fetelor,

nu prea am timp sa scriu dar va citesc, Donia inca mai lucrez, sant tot acolo la infection control si este f. busy acum cu H1N1 dar sincer imi este mila de cea care va veni in locul meu din toamna. Am sa incerc sa lucrez pana la sfarsitul lui septembrie....sa vedem cum m-o lasa burtica, care creste este mai mare decat a fost la Anais dar sarcina overall a fost mult mai usoara sau poate nu am stat sa bag in seama orice detaliu....M-am intlnit si eu cu obstetriciana mea si m-a asigurat ca este ok si poate sa-mi faca cezariana ceea ce m-a mai linistit.

Va pup,
Andreea

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Fetelor, am intrat doar sa va dau de stire ca de dimineata am tot sangerat si au inceput contractiile, asa ca mai stau putin si ma indrept spre spital sa vad ce si cum. Va tin la curent!
Zilele trecute nu m-am simtit prea bine, n-am mai intrat deloc pe net, va multumesc tuturor pentru gandurile bune... Nu va spun ce emotii am acum

Simonna - iti trimit lista aia cand ma intorc de la spital, daca ma crezi nici nu stiu pe unde am salvat-o, am una printata de mine aici, dar e mult de scris. Asa ca ramane sa ti-o trimit zilele astea, nu am uitat

Hai ca fug acum, v-am pupat si ramane sa va anunt eu ce si cum.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Mult curaj Romanitza! In curand iti vei tine puiul in brate.
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Romanitza, curaj mamico, o sa fie bine!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Romanitza, sper sa vina repede bebelina, poate a si venit deja! Hai fetele!
Wow, ce emotii, sper ca nu iti e prea greu!

andreea-ana, ai avut cezariana si la Anais? Wow, lucrezi pana aproape de termen, iti doresc sa te simti bine in continuare si sa iti iasa planurile!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Romanitzaaa, nastere usoaraaa, daca nu ai nascut deja!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hai Romanitzaaaaa!!! Hai bebicaaaa!!!
bag si-aici o agitata, chiar aici la subiectul principal am omis sa le pun la treaba

Zicea ca ia # meu de cell, inca nici o veste, desi sper ca sunt deja imbratisate dragele de ele...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Romanitza, sper ca ai nascut deja si sunteti bine, mama si fata

Recuperare rapida si laptic!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Multumesc de incurajari, dar inca nu s-a intamplat nimic. Am fost monitorizata la spital, dar se pare ca aveam doar dilatatie 2, asa ca mi-au spus sa fac miscare si sa si dorm si sa revin mai pe seara la spital.... Am ajuns acasa si am dormit putin printre contractii(care sunt din ce in ce mai dese si dureroase), dar ma pregatesc de mers la spital in jumatate de ora...
Va pup si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hai Romanitza, ca peste cateva ore iti tii puiutza-n brate . Ce emotionant

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput