Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Wow! Khristin! Ce ochi are baby racoon ala!!! Durere! (Asta mi-aduce aminte de copilarie, cind jucam 'scunsea noaptea si singurul ochelarist din gasca crapa de draci, cum il gasim mereu primul pe el. Saracul, i se reflecta lumin becurilor in ochelari, era victima sigura!)

Si am si-o durere: daca nu s-a inscris nimeni la mergator - ca daca tot era albumul acolo l-am si vazut! - si nu-mi gasesc unul in Montreal (teoretic am, dar e al 5-lea copil care il foloseste, sper sa reziste) pot sa-l cumpar/imprumut cum o fi numai sa-l am?! Ca eu sint mare fan mergator, m-a scos cu Number-One-Across-The-Nation din multe crize de plictiseala... Chris de ce face tambalau la masa? De foame sau de ne-foame?

Mini-Me, cum sinteti, cum e adaptarea?

Pupici
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ce liniste e pe aici !

Noi suntem bine, am ajuns in Ro si acum suntem rasfatati (mai ales V !!!).

Inainte sa plec mi-am vazut doctorita si mi-a dat trimiterea pentru ultima ecografie, mi-a spus sa o fac intre 32 si 34 de saptamani, i-am spus ca sunt in Ro in perioada asta si ca o voi face aici.
Vineri ma duc de dimineata.

Se vede ca incheierea serviciului mai devreme imi prieste, si mai ales vacanta ! In afara de oboseala de dupa drum, pe care am recuperat-o imediat, ma simt super, asa ca m-am gandit sa mergem si cateva zile la mare.

Am facut o rezervare la Albena, saptamana viitoare de luni pana vineri, ma duc cu ai mei si cu V la un all inclusive.

Ceva vesti, Romanitza ?

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +32s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Eu as scrie daca as avea timp, dar n-am ca botzul asta mic de joy ma ocupa ziua toata. Si noaptea, dar aia nu se pune, ca dormim unul in bratele celuilalt. Acu scriu ca-i in bratele sora-sii (fentat ). E un scump, azi a stat prima data si s-a uitat la chestii vreo juma de ora si-a scos sunete. Si noi in loc sa ne vedem de treaba cat el e "content", ne-am pus pe coate si ne-am uitat la show... adica la Oliver cascand ochii si facand scheme cu gurita, manutele si pisiorusele.

In rest, in afara de shocul ce ni l-a dat ca-si tine capul din prima noapte in spital si nu numai, il mai si intoarce de pe o parte pe alta (parca de la #1 si #2 imi amintesc ca trebuia sa fie mai tarziu), viata lui la momentul asta e de "simpleton": papa, doarme, plange, murdareste scutece, purtzuie si burpuie, face fetze si da din membre. Si iar papa si plange si papa si poop si papa si... u get the point!

Eu am facut mastita, sunt pe antibiotic de duminica, si parca deja nu imi mai vine sa mananc peretii cand incepe sa pape. Parca...

Cam atat pt acum, fug la somn... ca papa si poo-poo si papa si...

Fiti cuminti!

Romanitza, ???

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Fetele, am intrat pe furis de la munca doar ca sa va anunt ca s-a dat startul la burtici fericite de sept-oct .
M-am emotionat cand am vazut ca prima bebelusa s-a nascut la 33 sapt Atat mamica cat si fetita sunt bine.

Va pup

30+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simona-Sab Simplex e pt colici,naturist si functioneaza.
mQQm-cand mai vedem poze cu bebita, ma bucur ca antibioticul sii face efectul si imi pare rau ca ai facut mastita.
Diana- sa vaeti fun in Rio si la mare si ai grija si de bebita.
Delia-sanatate multa si nasteri la termen si cu bebei mincaciosi.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Am intrat si eu dupa o absenta motivata de faptul ca nu m-am simtit asa de bine ( asta ca sa vedeti ca statul acasa nu-mi prieste ) hahaha Am avut un deranj stomacal, arsuri gastrice de nu puteam manca absolut nimic, asa ca vreo 2 zile am stat doar in pat, cu ceaiuri de menta, orez fiert si banane. Ma tot gandeam ca astea sunt semne ca va incepe travaliul, dar de unde? Bb nu vrea inca sa isi faca aparitia sau poate ca a vrut neaparat sa fie Leoaica
Am fost la doctor luni, se pare ca am colul inchis deocamdata, dar bb e in pozitie sa se nasca, asa ca o asteptam cu nerabdare(mai ales eu). Deja am intrat in saptamana 40, ultima de sarcina, sper sa nu depaseasca due date-ul...

mQQm - cred ca de acum trebuie sa-mi pregatiti agitatele, ca se apropie momentul...Imi pare rau sa aud de problema cu mastita, sper sa treaca rapid cu antibiotice

Delia79 - deja s-a nascut prima bblina de la forumul burticilor de septembrie- octombrie? Woooow

Diana2007 - distractie placuta si asteptam poze

Khristin - Va dau vestea imediat ce plec spre spital. Numar zilele si orele pana atunci, se pare ca bblinei mele ii place prea mult inauntru deocamdata

LauraB - felicitari pentru bbita

Simonna - Spuneai ca vrei sa iti faci o lista cu cele necesare pentru spital, eu nici acum n-am terminat bagajul, am pus doar ce e absolut necesar, sper sa nu regret ca n-am luat tot ce aveam scris pe lista respectiva. daca ai nevoie de o asemenea lista, let me know si ti-o trimit!

Gata, va las acum, ca ma doare iar spatele, va pup pe toate si sa imi tineti pumnii ca totul sa decurga bine...

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Romanita :) Probabil ca asa cu absolut necesarul am sa fiu si eu gata de drum, trimite-mi totusi lista, ca mi-e lene (evident! Ca si asa nu fac nimic, sa o incropesc pe-a mea proprie din sfaturile tuturor... Sarumina.) Iti tin pumnii cu due date, sa se ptriveasca. Eu am ultimul RV cu doctorita chiar de due date, cica discutam atunci pe ce cale o luam. Eu sper, sincer, sa fie calea aia in care zice: miine dimineata vii la spital, rpem apa, bagam ceva oxitocina si, hop top, cam ca la frac-su, sa binevoiasca si dinsa sa apara in doi timpi si trei miscari.

Ah, apropo de "bebe e-n pozitie sa se nasca", asa e Miss Z. Cu capul bagat in bazinul meu, cam jos, zise doctora, dar pe urma tot ea a revenit si mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca e normal, a doua sarcina corelat cu virsta, se mai duc si muschii aia pe apa simbetei. Si sta cu spinarea in dreapta mea, citeodata se mai unduieste spre stinga, dar basically e in dreapta, cee ce e bine ca nu ma loveste in ficat. Yes!

Mi-am aflat si eu, in fine, ce-i aia Braxton-Hicks, ca pe mine daca nu ma doare cind mi se face burta ca bolovanul, am asumat ca e doar asa, o chestie ca sint obosita. Ha! Doctora a ris si cum chiar si cind m-a urcat pe masa de consultatii aveam burta tare ea a ris si-a zis: ha, vezi, asta ti-e contractia! Eh, acum stiu :)

Asa ca azi n-am facut aerobice, nu m-am plimbat, n-m gatit, ce sa mai, am dus copilul la tenis - si aia cu masina - si l-am asteptat fara sa cobor, dupa care acasa m-am aruncat in pat. E cinci seara si inca n-am avut nici un pui de contractie. O sa incerc, na, sa stau mai linistita.

Delia, mi se face parul cretz! 33 de saptamini! Cred ca eu sint in 33. Doamne fereste. Sa stea cuminte acolo! Tu cit mai lucrezi, by the way!?

Denisa, sarmina pt. pontul cu Sab Simplex, o sa-l transmit mai departe si o sa il folosesc, probabil, si eu. Ma rog, nu eu, Mindra Mea.

Diana, sa-ti cada bine vacanta, mor de invidie! Nu exista all inclusive in Quebec???? :))))

mQQm, sanatate, spre sa treci usor peste mastita! N-am stiut si tare-mi pare rau ca-ti strica bucuria primelor saptamini! Mi te si imaginez, cot la cot cu Denisa, la studiu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

romanitza
Asa emotii am la gandul ca te apropii de nastere! Ce sa mai zici tu, nu?
Neaparat sa ne dai de stire cand pleci, sa am timp sa traiesc toate emotiile!

Citat:
citat din mesajul lui andreea-ana

Donia, data nasterii se pare ca va fi pe 11 Octombrie, inca nu m-am hotarat daca vreau cezariana sau nu, si la nume cred ca va fi Darius....mai vedem

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Andreea, te-am trecut in listuta. Cum te simti? E mare burtica?
Hai mai spune despre tine.
Presupun ca inca lucrezi, nu? Parca erai la infection control ultima data, tot acolo esti?

Scuze ca n-am mai aparut nici eu de mult, de cand ne-am intors de la Sauble Beach nu mai reusesc sa intru in ritm!
La Sauble Beach din pacate nu ne-a placut, mi-a parut un loc parasit (insa extrem de scump), dar am incercat sa profitam de faptul ca am fost impreuna si sa ne simtim bine. Am ajuns la Tobermory si am facut o croaziera de 2 ore care ne-a placut enorm la toti!
Sper sa ne scoatem parleala in august la Wasaga. Iar de la anul socotim si noi c-ar fi timpul de mers in tarile calde, sa intelegem ceva din concediu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Pai e posibil fetelor sa va gasesc la pagina 4 ?

MqqM, imi pare rau ca ai facut si tu mastita, imi amintesc ca la mine a fost groaznic cu frisoane si febra de 40 grade. Bravo lui Oliver ca-si tine capul….adevarul e ca bebelusii astia din ziua de azi sint din ce in ce mai precoce... Mai ai ganduri de plecare prin departari acum cu miku'?

Romanitza, amandoi copiii mei au depasit termenul si au fost bine sanatosi. Ei da, dar eu cam voiam sa le dau eviction order…

Simona, iti dau premergatorul, ramane doar problema transportului.

Donia, imi pare rau ca nu v-ati simtit bine unde ati fost. Dar uite de asta nu prea-mi place nici mie sa merg in concediu prin provincie, ca dupa ce ca e scump, pana la urma constati ca nici cu mare lucru nu te-ai ales. Iar de mersul in sud, sper ca pana atunci sa nu mai cada avioanele ca mustele.

V-am pupat ca bebitzului meu ii trebuie atentie constant...

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Ultimele vesti despre noi:

Azi am fost la ecografia de 32-34 de saptamani, am facut-o aici la o clinica privata.
Bebe arata cu o saptamana mai mare, cica ar avea deja putin peste 2 kg, totul e normal (placenta, col inchis si lung) in afara de pozitie . Sta cu fundul in jos, capul sus si picioarele intr-o parte. Doctorita a zis ca are timp sa se intoarca, dar eu sunt un pic "nervous". Incerc sa vad partea buna a situatiei si anume daca s-a pus cu fundul la "usa" nu o sa vrea sa iasa de acolo prea curand, ceea ce e in avantajul meu, sa ajung si eu cu bine acasa, sa ma odihnesc un pic si apoi gata, poate sa se intoarca !
Mi-au dat si cateva fotografii 3D, in care seamana tare bine cu Victor bebelus. Din restul fotografiilor eu n-am inteles nimic, dar mama zice ca a vazut putza

Uite Miss Z ce fata faina, e deja pe pozitii, bravo ei ! Iar intariri din alea ale burtii am avut si eu, mai ales cand ma stresau aia la servici, si la fel ca si tine le puneam pe seama oboselii, nu stiam ca sunt contractii. Dar de cand sunt in vacanta, desi am facut ceva efort fizic, n-am mai simtit asa ceva.

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +32s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput