Maple-syrup babies - mamici de Canada (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ati intrat in greva?

Scurt... Simonna, am vb cu Olga ea nu stie daca ajunge la intalnire. Si cum ati zis ca-i departe locul unde trage ea, nu stiu daca iti convine sa mergi dupa wrapul ala pana acolo. Trimiti adresa si il trimit prin posta, ok?

Pup mamicile de copilusi cuminti! Si bruticoasele de bebelusi in devenire! Fiti cuminti!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

hello fetele,

ne-am intors si noi din concediu, unde a fost super frumos, am reusit sa mergem si noi la vestitele 1000 de insule, dar n-am reusit sa vedem castelul decat de pe dinafara .
daca vreodata vreti sa mergeti la plaja in zona aia va recomand cu placere, sunt 3 plaje, aveti de unde alege, parcul se cheama Sandbanks, plajele sunt in parc, deci se ajunge cu masina, nu pe jos.

Noi am stat in afara parcului la un cottage inchiriata super faina, am avut de toate, am incaput cu totii , singurul lucru deranjant ca sa zic asa, tantarii! puteam sa ne dam noi cu toate spray-urile posibile, degeaba daca ieseai afara dupa 6 pm, te manacau de viu

in rest pe aici ce se mai intampla, a mai nascut cineva?
vad ca Diana urmeaza! nastere usoara Diana si un bebe sanatos!


va pup si merg sa citesc ce s-a mai intamplat.

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, dintre doua contractii :)

Am fost azi la vizitat spitalul, asistenta aia ma tot trimitea la nasteri cind vedea cu ce viteza de melc ma deplasez... :)) Da's inca Braxton Hicks, asa ca nici macar nu ma enervez. Sper sincer sa le pot deosebi cind o sa inceapa alea adevarate... desi pina la urma o sa ma prind eu c-am depasit faza cu Braxtonu'! :))

mQQm, urmeaza PM cu adresa, sarmina si sanatati! Si bei, ce bine scrie D pe romaneste!!!! Adica stiam ca vb. super bine, dar si scrie, iar ea a facut o caruta de scoala aici... Sa stii ca si Radu a protestat la ideea de a comunica cu bb in engleza! El zice ca e mai usor acasa, despre lucruri de "acasa" sa vb. in romana... Cica pe cind ii vine rindul la bb sa acceada la wii, computere si alte deastea sa nu-mi fac griji ca baga el engleza la mademoiselle! :)) (Franceza o sa invete la gradi si la scoala, nici macar nu ma-ntereseaza, ma tot rog pt. un loc intr-o gradi anglofona... hah, dar mai e pina atunci!)

Delia, din cite pot eu sa aproximez, tu nu poti sa te duci pe CSST, CSST e cind alaptezi si nu te poti duce la job pt. ca acolo conditiile nu sint propice. M-am adresat Mayei pt. ca mi-aduc aminte ca zicea de la bun inceput ca lucreaza cu ceva uleiuri, vopsele si a intrat in CSST inaintea mea. Iar eu, din nou, am chimicale girla la job si pot sa cer sa ramin in CSST. Concluzia e ca daca n-ai fost pe CSST inainte de a naste, respectiv jobul era safe cit bb era in burtica, pai atunci e safe si dupa aia pt laptele mamei.

Iara contractiile... cu Atomix n-am avut nici macar din greseala, asa ca poate tu scapi. Iar acum n-au fost dureroase pina sa tot fie o luna?, mi se stringea doar burta asa, ca un bolovan mare, dar nu durea. Acum si doare, Asa tre sa se fi simtit lupul din Capra cu Trei Iezi cind a pornit-o la plimbare cu bolovanii in burta.

Magdone, ce bine suna ce spui tu acolo!!! O sa ne pui si poze, nu?

Pupici,
Simonna


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.

mQQm dar am inteles ca Simona sta aproape. Deci ar putea veni sa pick up ce trebuie. Va mai intelegeti voi, oricum suna-ma daca sunt schimbari in planuri.

Simona sigur le vei recunoaste! In primul rand ca durerile nu se compara.

Magda sa va priasca vacanta.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Hey Magdone, asa mult concediu ati avut? Frumos ca v-ati recreeat. Da, am auzit si eu ca e gorgeos la Sandbanks! Mai zi!

Simonna, adica eu acum realizez... si intru in fibrilatii... tu mai poti sta calma? Pai fetele vin mai repede de obicei, undeva 38-40. Pai daca mataluta ai dpn pe 22, asta inseamna ca zarzarina poate sa apara chiar si pe 22-14=8 la termen?????? WOW!!! De azi intr-o saptamana, io vin aici cu majorete agitate, sa nu ne lasi fara un semn cand apare miss, ok? Daaa, don'soara scrie bine in Ro, aia ca aia, si face acordurile cand vorbeste exact asa. Pe mine m-a terminat cum a surprins de bine dualitatea mea cand vine vorba de cumparaturi... atata ma gandesc si ma razgandesc, acum vad clar ca nu mi se pare!

Diana, vad ca tu deja esti expecting as of today, eh? Cum e treaba?

Fug!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

mQQm, eu nu pot sa nasc inca! :)) Mai am sufrageria de terminat si basementul de retusat (si bucataria, dar cred ca e cam mult! :))
Da`zugraveala in sufragerie tre`s-o terminam, asa ca nu pot, na!, sa nasc :))

Repetir la multumiri pt. cine a postat la lista de necesitati pt spital si pt. acasa, tocmai mi-am scris-o (e la cap. II, paginile 19 + 20), f. util. Sapt. viitoare ma si duc sa cumpar.

Cineva sa-mi mai zica o data, ca nu gasesc prin subiecte:
1. crema anti-rash? Aveeno? Aveti referinte? Alta marca?
2. Ce sapun + sampon sa iau pt. Miss Z? Ceva marci preferate? Pe R. l-am spalat cu Johnson, de fapt si acum are acelasi sampon, ca nu-l pisca la ochi.
3. Pe R., dupa baie, il masam cu ulei de corp, tot Johnson (de fapt am facut-o pina spre 5 ani, cred, nu-s daca se leaga, dar are o piele asa de fina, ceva teribil!)
4. Chestia aia anti candida pt. gurita, in Ro era Nistatin, mi-o iau singura de la farmacie sau mi-o prescrie medicul?

mQQm, apropos de accident :)) Unul din primele ginduri de dupa a fost ca tre sa-i tragem o betie, Olga, tu si cu mine, ca prea ni s-a intimplat!

Olga, nu, imi pare rau, tare rau, dar stau la fo 40 de minute de unde o sa fii tu. Nu-s cum sa fac sa ne vedem, ca tare mi-ar place... Dar acum sint in faza in care evit sa conduc din cauza de burta, plus ca circul cu masina data de asigurare, ca a mea e in service, mi-au declarat-o non-carosable (iara nu gasesc ghilimele pe tastatura asta!!!!), si mi se tot pare ca agat pedala de frina cind trec de pe acceleratie pe frina.

Asta-i!
Cu pupici, sa aveti o fi buna, la Montreal e o vreme minunata, enjoy!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am intrat doar sa va scriu ca n-am nascut si nici nu vreau acum.
Duminica noapte am ajuns la spital la urgente dar nu la Lakeshore ci la Children's, cu Victor. A luat o minune de virus de la gradi si dupa sambata si duminica subfebril, un pic de tuse, duminica seara nu mai avea voce iar noaptea a inceput o tuse urata, ca un latrat asa, la doua noaptea se sufoca si mi-a vomitat Advilul, am plecat la spital.
Boala se numeste "croup cough" ei zic ca infectia nu este atat de grava cat sunt manifestarile, el are o forma medie, in sensul ca doar cand se agita sau plange face un suierat specific bolii asteia, nu si cand respira normal.
Am avut noroc la spital si am stat decat o ora cu totul, dar restul noptii a fost cosmar, ieri la fel a stat numai calare pe mine, nici nu vrea sa-i vada pe bunici, m-a mai salvat sotul cand a venit de la servici.
Azi noapte a fost mai bine dar eu mai mult l-am pazit speriata de cu o noapte inainte, acum l-am convins sa iasa afara doar cu bunicii, aerul de afara, rece ii face bine, de doua nopti dormim cu geamul deschis si cu carpa cu Karvol langa pat.
Ma duc sa ma culc acum cat e afara, mai intru cand apuc,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +37s cu

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Simonna sa sti ca eu cand am terminat de renovat si am facut ultimul retus m-am dus la spital sa nasc. Asta nu ca m-am obosit caci eu eream doar cu indicatiile verbale , eu doar am pictat desene pe peretii camerei lui Lukas.... dar cand cuibusorul a fost pregatit am si nascut .
Eu am descperit o crema buna anti rash-onguent zinc oxide de la Personnelle. Nu am avut nici cea mai mica problema cu funduletul.
Pentru masaj folosim ulei d'amande.Se gaseste la farmacie.
Despre noi pot sa va spun ca suntem bine doar ca ne luptam din cand in cand cu colicii.Fetelor aveti vre-un remediu bun pentru asta!
Noi am gasit la farmacie un medicament homeopat cocyntal dar il gasesc cam apa de ploaie. Il calmeaza pe moment si apoi o luam de la capat cu durerile.
of! de n-ar fi durerile astea de burtica tare frumoasa ar fi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, o sa bem, cum nu, da' un pic mai incolo sa nu imbatam si alaptatii.Visinata, ok?

Ie dara, ca miss vine cand termini tu treaba, haha. Pai pepitul daca mai statea acolo inca 2 sapt as per minimum schedule terminam si noi baia mea, da' nuooo, ca el viiiinee. Asa ca baia aia inca zboara si io's tot camped out in camera fetei... Sper ca merg inapoi "acasa" pana merge la scoala! Io-ti doresc o miss mai intelegatoare un pic... Chiar nu vrei sa mergi la cumparaturi de bagaj saptamana asta?

Io cam asa la intrebarile tale:
1. Inca n-am cumparat de-aia medicata, o sa iau daca face ceva la fundulet, dar e ok pana acum. Am un www.ptpamedia.com/winner_large.php?id=450&category=All%20Products" target="_blank">penaten ne-medicat de uz zilnic. Dar nu-l dau decat seara, eu nu i-am uns la fundulet de felul meu prea mult nici pe P si D si am mers la fel. Da-l schimb des.
2. Il spal cu www.alevanaturals.com/pr-2in1.html" target="_blank">asta. Si wet-wipes tot de la ei le iau, alea de bamboo.
3. Mersi maya.maya, uite ca trec si eu pe ulei de almonds, nu stiam unde gasesc, am tot cautat. Pana acum am folosit tot de la Aleva ceva, dar prefer uleiul.
4. Eu am intrebat dr la prima intalnire de asta (ii zice thrush parca) si a zis ca atunci cand va avea sa-l contactez si o sa-mi prescrie ce e necesar. Pana acum n-a facut. Eu parca foloseam glicerina boraxata in ro? Nici nu mai stiu... Merg pe mana dr de aici, ca noi am cam venit cu metode varza de acolo, mi se pare mie...

maya, eu nu stiu decat tinutul pe burtica pe mana si patchuri calde pe burtica. In rest rabdare. Multa! Intreaba dr evenual.

Diana, daca nu-i primul copil se intampla de azi pe maine. Iti amintesti ca eu am fost la assessment in seara cand am inceput travaliul si mi-a zis ca e colul inchis, sus. Nu mai zic... aveam dilatatie 5 si imi ziceau ca e bebe sus si n-a coborat. De fapt a coborat cand a iesit. Da un semn cand vine!


Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:



Simonna, multumesc de raspunsuri . CSST nu se aplica la mine, eu sunt in concediu medical dar platit de asigurarea companiei la care lucrez. Iar la munca la mine singurul lucru toxic e stresul , deci..... Merci si pt explicatiile despre contractii, intre timp am avut si eu la greu, dar nedureroase inca

Diana, cu multa placere le anunt pe fetele de la burtici de sept cand nasti, am vazut ca ai scris un mesaj acolo . Multa sanatate lui Victor, mititelul de el . Si tie nastere usoara, e aproape

Doloress , mai treci pe la noi.

Raportez si eu control facut azi: iubitica e in continuare cu capusorul in sus, drept pt care : cezariana sta scris pe fruntea mea . Mi-a propus madam sa incercam sa intoarcem pe bb manual.....si am refuzat, ca pusese virgula si incepuse sa-mi insire posibile urmari . Va fi undeva dupa 20 sept, astept tel sa-mi dea data si va anunt. In rest, toate bune, ma simt super bine, dorm binisor, am zile cand ma simt gazela , altele cand abia ma dau jos din pat de oboseala .





36+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput